329. Dönem Meleklerinin Yeri =))

burcuu nerelerdesin kız
iyice kapattın kendini
canım size müjdem var istanbula taşınıyorum büyk ihtimalle iş buldumm=)
dua edin benim için kesinleşsin söylerim şimdi hveslenmekte istemiyom nihah

günaydın şekerler

kızlar 2 ay kaldı sınava,az bi süre değilki, çalışmasanızda girin sınava
kızlar bu ay bir sürü alım olacakmış
ay ben iyice dağıldım sınav mınav hakgetirebilmiyorumkismile
kpss ales üds kpds spk beynim vıcık vıcık sınav oldu bide daha tez mez üfffffffffffsempatiksalakcinni

darksea cim iyiyim ben iş değiştirme taşınma heyecanı var valla ayaklarım yerden kesildi yeni bi hayat kurcam kendime kesinleşsinde size göğsümü gere gere anlatıyım hihoyyyt

yaşasınnolumunekankayizsmile
hadi hayırlısı tatlım
gelişmeleri yaz bize habersiz bırakma ona göreaklinialirimsmile
ben de sınavdan sonra değişmek istiyom püfffsgamyoncuiremsu

istanbulll muuuu keske ankara olsaydııııı
insallah senin için en iyisi neyse o olur canımm ama ankaraya gelmeni isterdim

ankara oma ihtimali de va tatlım ama şimdidenhayal kurmak istemiyorum sonra çok üzülüyorum ev bakarkende öyle oldu hatırlarsanız=(
saolun ya inşllah olur canlarımm

butterfly nasıl gidiyo hamilelik iyisin demi tatlım

ay canım benim ya hakkında hayırlısı neyse, o olsun
sevindim adına bide merak ettim :)))

ankara oma ihtimali de va tatlım ama şimdidenhayal kurmak istemiyorum sonra çok üzülüyorum ev bakarkende öyle oldu hatırlarsanız=(
saolun ya inşllah olur canlarımm

butterfly nasıl gidiyo hamilelik iyisin demi tatlım

canım elim yüzüm cok sisti :KK43: 36 numara ayakkabı giyiyordum 37 numara aldım o bile aksama dogru sıkıyor. daha 3.5 ay var. nasıl gececek zaman bilmiyorum.

yaz olması kıştan iyidir canım allah korusun üşütmezsin bebişi de böyle düşün ferahlat içini
haşimoto ne durumda cnım gidiyosun demi kontrollere? ben ilacı almya devam ediyorum ama doktora görünmeyeli 7 ay oldu bu aradabilmiyorumkismile kaydirigubbakcemile3

yaz olması kıştan iyidir canım allah korusun üşütmezsin bebişi de böyle düşün ferahlat içini
haşimoto ne durumda cnım gidiyosun demi kontrollere? ben ilacı almya devam ediyorum ama doktora görünmeyeli 7 ay oldu bu aradabilmiyorumkismile kaydirigubbakcemile3

evet canım gidiyorum doktora en son gittiğimde (2 ay oldu benimde 1,5 ayda bir gitmem gerekiyordu) dozajı arttırmıstık. pazartesi persembe 1,5 kullanıyorum. aslında gidip ne durumda inceletmem gerek. canım sen 6 ayda bir mi gidiyorsun? bu aralar sende git bir görün bence

yok aslında 3 ayda birdiohaoldumsmile
işten güçten vakit kalmıyo ki canım ya kışın habire nette dolanırdım, saatlerce kkda kalırdım ama şimdi sabah 9dan akşam 5e kadar hep dışardayım izin de vrmiyo patron!:mymeka:
finallerde yaklaştı bitse şu yüksek kurtlsam dertsiz başıma dert açtım ya! doktora yapıyım diyodum bidesempatiksalakcinni ölsem yapmam valla vazgeçtim ben.

yok aslında 3 ayda birdiohaoldumsmile
işten güçten vakit kalmıyo ki canım ya kışın habire nette dolanırdım, saatlerce kkda kalırdım ama şimdi sabah 9dan akşam 5e kadar hep dışardayım izin de vrmiyo patron!:mymeka:
finallerde yaklaştı bitse şu yüksek kurtlsam dertsiz başıma dert açtım ya! doktora yapıyım diyodum bidesempatiksalakcinni ölsem yapmam valla vazgeçtim ben.

siz ne güzel devam ettiniz. ben ilk sene iş+yüksek lisans yogun geldi devam etmedim. babamlar hala basıma kakıyorlar. para kazanmak daha güzel gelmişti.

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
çook özledim sizleri yahu.
evliliğin ilk zamanları nete girmek istemedim. sonra da modem yandı derken uzuuun zaman oldu buraya yazmayalı.
geçmişi şöyle bir okudum da sizler de artık çok vakit geçirmemişsiniz kk'da =)

butterfly canım bebişin de senin de durumun iimiş çok sevindim buna.
Burcum yeni bir hayata yelken açmak üzere galiba. İnşallah hakkında hayırlısı olur canım benim. Acaba barışmış mıdır diye düşünürken istanbula taşınma ihtimalini okuyunca kararından dönmeyeceğini anladım.
dirimcim senden de bebiş haberi bekliyordum ama hiç böyle bir haber yok herhalde =)

Biz bu ay bebek çalışmalrına başladık :emir_bebek: İnşallah olur diye ümit ediyorum. Gerçi herkes çok erken diyor ama ben çok istiyorum. Yaş oldu 28 =) Sigarayı bile azalttım bu yüzden. Belki bebek vardır zarar görmesin diye =))) Günde 2pakete yakın içen ben haftada 1paket anca içiyorum =))
Buarada lojman çıktı bize de =) Önümüzdeki ay eşyalar alınacak sonra da tayincilerin gitmesini bekleyeceğim. temmuz gibi giderler herhalde ve taşınırız biz de.

Hepinizi öpüyorum kızlar opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
çook özledim sizleri yahu.
evliliğin ilk zamanları nete girmek istemedim. sonra da modem yandı derken uzuuun zaman oldu buraya yazmayalı.
geçmişi şöyle bir okudum da sizler de artık çok vakit geçirmemişsiniz kk'da =)

butterfly canım bebişin de senin de durumun iimiş çok sevindim buna.
Burcum yeni bir hayata yelken açmak üzere galiba. İnşallah hakkında hayırlısı olur canım benim. Acaba barışmış mıdır diye düşünürken istanbula taşınma ihtimalini okuyunca kararından dönmeyeceğini anladım.
dirimcim senden de bebiş haberi bekliyordum ama hiç böyle bir haber yok herhalde =)

Biz bu ay bebek çalışmalrına başladık :emir_bebek: İnşallah olur diye ümit ediyorum. Gerçi herkes çok erken diyor ama ben çok istiyorum. Yaş oldu 28 =) Sigarayı bile azalttım bu yüzden. Belki bebek vardır zarar görmesin diye =))) Günde 2pakete yakın içen ben haftada 1paket anca içiyorum =))
Buarada lojman çıktı bize de =) Önümüzdeki ay eşyalar alınacak sonra da tayincilerin gitmesini bekleyeceğim. temmuz gibi giderler herhalde ve taşınırız biz de.

Hepinizi öpüyorum kızlar opuyorumnanaktan

canım benim mutlu olmana cok sevindim. eger bebek isityorsan folik asit almaya basla. hamilelikten önce kullanmak bebek için cok faydalıymıs. bizim biraz süpriz oldugu için ben içememiştim.

canım benim mutlu olmana cok sevindim. eger bebek isityorsan folik asit almaya basla. hamilelikten önce kullanmak bebek için cok faydalıymıs. bizim biraz süpriz oldugu için ben içememiştim.
ben de doktora hiç gitmedim canım. Bu ay hamile kalsam da kalmasam da doktora gideceğim artık.

O kadar heyecanlıyım ki şimdiden kendimi hamile gibi hissediyorum kaydirigubbakcemile3 elim karnımda geziniyorum ortalıkta =)))

yusummmmmmŞeniz
nerelerdesin canım yaa çok özelttin kendini
evet artık çok giremiyoruz hiçbirimiz ama senin gbi de meraktan çatlatmıyoruz yani :mymeka:
neyse afffettim yeni gelinsin neyseki=)))))naniknanik

ben düşman gibi değilim canım ama tamamen bitti kafamda da bitirdim artık, gitmek çok iyi gelicek bana
2 haftaya ordan yazarım size inşallah:teytey:

ay bebiş olayına çok sevindim ya süper dirimde yapsın bide biz sizin bebişleri sevelim nihahuh=)
allah saglıklı sıhhatli en yakın zamanda hepinize nasip etsin kızlar:nazar: ben yapamıyom sizin fırsat varken yapın:roflol:

yaaa aslında dirim size söyler ama dayanamıcam dirimde hamile insallah saglıklı güzel bir bebek dünyaya getirecek.

ben de doktora hiç gitmedim canım. Bu ay hamile kalsam da kalmasam da doktora gideceğim artık.

O kadar heyecanlıyım ki şimdiden kendimi hamile gibi hissediyorum kaydirigubbakcemile3 elim karnımda geziniyorum ortalıkta =)))

bende ilk hamile oldugumu ögrenince öyleydim. yürürken bile elim farkında olmadan karnımdaydı.
simdi artık hareketleri dısardan bile hissediliyor :) darısı sana canım

yusummmmmmŞeniz
nerelerdesin canım yaa çok özelttin kendini
evet artık çok giremiyoruz hiçbirimiz ama senin gbi de meraktan çatlatmıyoruz yani :mymeka:
neyse afffettim yeni gelinsin neyseki=)))))naniknanik

ben düşman gibi değilim canım ama tamamen bitti kafamda da bitirdim artık, gitmek çok iyi gelicek bana
2 haftaya ordan yazarım size inşallah:teytey:

ay bebiş olayına çok sevindim ya süper dirimde yapsın bide biz sizin bebişleri sevelim nihahuh=)
allah saglıklı sıhhatli en yakın zamanda hepinize nasip etsin kızlar:nazar: ben yapamıyom sizin fırsat varken yapın:roflol:

Bence istanbulda çok daha güzel bir hayat seni bekliyor kaydirigubbakcemile5
O da kalsın anasının dizinin dibinde ağlasın dursun, sümüklü şey nolcak sempatiksalakcinni
Valla bebek konusunda bazen deli gibi istiyorum, bazen de yaw ben deli miyim divane miyim hangi akla hizmet daha 1yıl bile geçmeden bebek hayali kuruyorum diyorum bilmiyorumkismile

bende ilk hamile oldugumu ögrenince öyleydim. yürürken bile elim farkında olmadan karnımdaydı.
simdi artık hareketleri dısardan bile hissediliyor :) darısı sana canım

Ben eşimi deli etmeye başladım aklinialirimsmile Ayy belim ağrıyor ayy aman şuramda bir sancı var deyip bütün işleri ona yaptırıyorum kaydirigubbakcemile3 o da söylene söylene yapıyor herşeyi =)))

Dirim hayırlı olsun canım bebişin. dakın zayıflamaya falan çalışma bu dönemde de =)))

ağlamaz canım bulur birini anası yakındır evlenmesi hatta:umursamaz:
aman bosver zaten 6 ayım asker stresiyle geçti yeterince sinir oluyorum o günleri hatırladıkça
bidahakini hazır asker olmuş bitmiş alıcam kesin kararlıyımkaydirigubbakcemile3

X