- 4 Ağustos 2009
- 4.569
- 4
- Konu Sahibi oOopitipiti
ohhh sefan olsun canımm ya gezin tabi o kadar kahırlarını çektik gönlünüzü yapsınlar bi zahmetkaydirigubbakcemile5kızz geziyom öle esimin memlketine gitiik bnm memlekete gittilk yani kayseri samsun sivas konya geziyom öle izine ayrılmsıtk .... sen nereye ve niçin tasıyon sen nasılsın kızlarda iiler onlar geziyo işte yaramzlık yapılar bolca
oooo hamileler de coqalmıs hayırlıolsun cok sevindm boshayallersmile
istanbula gidicem inşallah canım iş buldum gibi, ama önce izmire 1 hafta gidip annemle azıcık tatil yapıcam çok yoruldum senelik izin nedir bılmıyorum mezun oldum olalısempatiksalakcinni
kikiki seksü kız seni artık nasıl süslenip gittiysenbayanssulusmile ada daha güzel canım bence=):)) evet esleri askerden getirip hamile kaldık :) ben askerden gelmeden son izninde hamile kaldım :))) otelin ismi elitti :) bi ara bebegin ismi elit mi olsun ki diye dalga geciyorduk :)
ne günlerdi bee siz görmeye giderdiniz ben iç geçirirdim göremıyorum diye.. iyiki de gitmemişim taa bilmem nerelerealsanaalsanasmile
ya bende evlenmek istiyom ya bende doğurcam bulun bana birini ne biçim arkadaşsınızalsanaalsanasmile en bahtsız ben çıktım bu arada içinizdekaydirigubbakcemile3