329. Dönem Meleklerinin Yeri =))

canım genelde doğuda yapanlar biraz agrasifleşiyor,
eşim geldikten ilk iki hafta sonra düzeldi
ben ilgisizliğinden şikayet ediyordum
ve çok sessizleşmişti.şimdi bülbül gibi şakıyor opuyorumnanaktan

saol tatlım artık suç onda bunda diye düşünmüyorum bitti gitti işte yokmuş kaderde napıyım...
seninki nerde canım? benimki tunclideydi çok zordu askerlik dönemi benim için her anlamda allahtan sağsalim geldi.

canım nolsun iyiyim yok bi değişiklik işe gidip geliyorum

çevreden yoğun baskı var çocuk için akannehir
kafam karışık bu aralar sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3

sen nasılsın?

ayy bebişmiiiizemuszemus
teyze üstüne teyze olcaz süperrr
canım kimseyi takma eğer istiyosanız doğru zamanda olur zaten demiboshayallersmile
ben çok yoğunum bu aralar eskisi gibi kk da sürtemiyorum sabah 9da bi başlıyorum akşama kadar dışarda koşturuyorumguclubacismile

olsun geldikçe naptığınızı filan yazın birbirimizden haberdar oluruzboshayallersmile
ben mesela, 21 marttaki üds ye çalışıyorum şimdilik tek ugraşım bu
ıvır zıvıra süse püse takmış durumdayım takı elbise ne varsa alıp ay sonunda kuru ekmeğe talim oluyorum pek bi garip oldumeyvahedigeldismilesositososito
aramız hala bildiğiniz gibi ne görüşüyoruz ne nişan atıldı sürüncemede hersey çok daraldım artık bu belirsizlikten...
bide sizi özledim bi de yusum çatlıycam meraktan ne yapıyosun düğüne az kaldı gir kız şu nete artık:lepi:

ayy evet yusum bende merak ediyorum neler yapıyorsun?
ben karnımı büyütmekle mesgulum havalar biraz ısınsın yüzmeye baslayacam tabi mikrop kaparım diye korkuda var. saat 4 oldugunda yemek tariflerine bakar oldum aksam ne pişirsem diye :) günlerim böyle geciyor

çalışıyosun demi canım izin alamdın henüz? işle yorucu oluyodur mide bulantın filan varmı?
bende yemek tariflerine acayip merak sardım yeni şeyler deniyorum bigün evlenirsem kocama yaparım diyeopuyorumnanaktan
kendimi hazırlamaya çalışıyorum bi başka hayata çünkü diğer türlü çok yıpranıyorum:çok üzgünüm:

Calısıyorum canım son 1 ay calısmayacam. agustos gibi izin alırım. Mide bulantım pek olmuyor o yüzden sürekli yiyorum. 7 kilo aldım.

Bencede kendini pek dinleme. pastalar yap süsle ben bazen kendimi kaybediyorum :)

selam kızlar
bende deldim kimse kalmamış :1ninca:
butterfly canım arkadaşım hamileyken yüzmeye gidiyordu,sıkıntı olmadı onda,
mantıklı aslında da insan korkuyor bişey olacak diye:)
canım zayıf olduğun için 7 kilo normal sanırım

burcim yok oldun artık hiç girmiyosun senağlama
üds dedin aklıma okul geldi bende kaç haftadır hocanın peşindeyim
hain adam alsanaalsanasmile,sınavım var diye beni başından postalıyor :dilcikar:
tezin biteceği yok

yusumu ayrı bi stres almıştır şimdilerde :asigim:
bu aymıydı düğünü fisfisfis

butterfly ım benim cici annem=))
7 kilo yakışmıştır sanaa yanakların pembiş pembiş olmuşturopuyorumnanaktan
benim arkadaşımın az kaldı doğuma, 15 kiloya yakın almış bence seninki gayet normal

dirimcim işler yoğun, iş saati eskisi gibi nete giremiyorum hep dışarda iş peşindeyim özledim masa başı oturduğum günleri:1no2:
bende makale yazdım seneye bi kongrede yayınım çıksın istiyorum ama hoca ilgilenmiyo doçentlik sınavı var diye beni unuttu:dilcikar:
bende kendi kpds sınavımda onu unutcam hahayyt:dilcikar:
bana tek dersle tez vermediler bu arada canım ya, tek ders için dönemimi uzatmayın dedim ama olmaz dediler tezi 1 dönemde kabul ederiz dediler.. yazın tezi halletmem lazım yoksa 1 dönemde toparlayamayabilirim

yusumun düğünü 20 mart bu aradahihoyyyt
yusum ayakkabının altına beni yazmazsan döferim :1closedeyes:

slm kızlarrr.
burcucum gercekten yanaklarım doldu. herkes yakıstı annelik diyorlar. baya zayıftım iyi oldu aslında.

günaydınn
canım ben hamile olupta çirkinleşen kız görmedim hamilelik çok yakışıyo nedense insanlara
karnın büyüyünce resmini çeksene cnım bize adasuyla beraber

ben geldim opuyorumnanaktan
okudum geçmişi neyseki üzgün olan yok aramızda =))

gelinlik fotosu yok çünkii aptal kadın hala bitirememiş alsanaalsanasmile görümcem 2güne bir gidip kontrol edecek yetiştirsin diye eli mi ağır nedir kadının =))

sanki evlenecek olan ben değilmişim gibi kızlar, hiçbirşey umrumda değil o derece yani =))
çalışmanın ve adanaya uzak olmanın getirdiği bir durum da olabilir bu bilmiyorumkismile
İnanın kızlar akrabalarım azıcık ileri görüşlü insanlar olsaydı kesinlikle düğün yapmazdım. Nikah yapardım sadece. Yıllarca onların laflarını duymak istemiyorum. Düğün gecesini düşündükçe stres oluyorum. saatlerce birsürü insanın önünde şıkıdım şıkıdım nasıl oynayacaksam =)))

Çarşamba günü nişanlım izne ayrılacak, bütün işleri halledecek artık hızlı bir şekilde.
İkimizde rahatız şimdilik, önümüzdeki hafta stres olurum herhalde yetişecek mi yetişmeyecek mi diye laelaelaelaelae

Bu aralar tek güzel bişey oldu o da araba aldık =)) eşya almadan araba alan tek çift biziz herhalde :roflol: Artık ciddi anlamda ihtiyaç duyduğumuzu anladık ve 1-2 hafta araştırma sonunda aldık.

Ayy bir de bugün adanadan bir geldik ki evi su basmış :gitme: ev sahibinin çamaşır makinasından çıkan bütün sular olduğu gibi bizim evin içindeydi. BU saate kadar onunla uğraştım. Eşyalar yeni olsaydı herhalde sinir krizi geçirirdim ohaoldumsmile

Daha yazılı sorusu hazırlayacağım kızlar.Aslında yazacak çok şey vardı da yorgunluktan mıdır nedir aklıma gelmiyor bir türlü kaydirigubbakcemile3

Hepinizi kocaman öpüyorum. İyi bakın kendinize opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…