akannehir
burcim içine ne güzel doğmuş öle :jeyyar:
önce sağlıklı hayırlı olsunda tabi acaba kızım mı olur oğlum mu
çok merak ediyorum :icecream:
oğlan olursa yandım sanırım haylaz olur
yada kime benzeyecek
butterfly canım ağzından bal damlıyor delikafadulden
14 şubatta da indirm var dediler -tatlicadiarzu-
indirim felan yoktu ya fiyatları şişirmişler hep
panorada güzel çizmeler gördüm canım
kentparka gittin mi açılışında gittim,orada uygun değil
bende abiye arıyorum güzel bişey..
ay hepiniz mutlu olun evlenin bebişiniz olsun sonra da bana sıra gelsinsempatiksalakcinni
önce kendi,me koca bulmam lazım yalnız:jeyyar:
bugün okulda sınıf arkdaşımın göbeğine dokundum 6 aylıkmış bii tekme attı ilk kez hissettim ne değişik bi duygu anlatmam yaa bi garip oldum:CüvCüv:
bende istiyomguclubacismile kaydirigubbakcemile3
yusum sende yaparsın yakında :jeyyar:
evet 14 subatta bende bisey bulamamıstım. kentparka gitim ama ben gittiğimde bicok yer daha acılmamıstı. cok kalabalıktı gezemedik bile. panorayı bende seviyorum ama cok uzak. Abiyeyi nerde giyeceksin? mudoda otantık cok cici elbiseler var. ben nisanlıgımıda ordan almıstım.
canımm şimdi forumdan geliyorum 1 tane yves rocher strawberry edt aldım şeker gibi kokcam oh mis=)
desa ve hotiçte indirim vardı tatlım ben izmirdeki desa da bi tane uzun dar siyah çizme görmüştüm çok begenmiştim ama burda göremedim
buradaki derimod kapanmış bu arada babetleri güzel oluyodu üzüldüm çok:1no2:
mudo yu da gezdım daha az önce eve yeni girdim zatenkaydirigubbakcemile3
süper siyah kadehler gelmiş 7.50 liraya alcaktım sonra amaaan dedim bosver çeyizi cici al kendine ortada düğün yok dernek yok kaydirigubbakcemile3
yazlık güzel şeyler gelmiş ama abiye elbise çarpmadı gözüme sezon yeni açılıyo ya ondan gelmemiştir belki
ben bugün ipekyolda bi elbise begendim üstü şifonlu bol belden büzgülü yavruğzı renkli,
ayy bi elbise bu kadar güzel duruuurrr!! 199du ama kıyamadım parama:kedi: indirime girince bedeni olur inşallahhh
ben sana siyh çizme bulayım canım bidaha gitcem bu aralar işim var raht gezemedim bugün
acar muhabiriniz ayaklı magaza burci avm dünyasındn bildirdiiiiibayanssulusmile