329. Dönem Meleklerinin Yeri =))

oleeeyy gördümmm. rengi ten rengine cok gitmiş canım. saclarını kestirdin mi? aklımda daha uzun gibi kalmıs. bence biraz daha sarıyı yüzün kaldırır. cok net göremiyorum ama göründüğü kadarıyla prenses gibi olmussun masallah

ayy saol begenmene sevındım tatlım sende dogumdan sonra boyat sarıyazemuszemus evet cok kıısaldı önleri ama arkası uzun yine canım göğsüme geliyo arkalar belime kadardı gitti saçlarımakannehir
gece çekilmiştik çok karanlıktı ben yine bulursam gösteririm canım resimbayanssulusmile

begendiler canım zaten asıl rengıne yakındı, sadece aralarda açık sarılar var
ama ben biraz daha açtırcam yazdan sonra, yazın güneşten denizden yıpranır dediler bide güneşi görünce zaten açılıyo saçlarım.

daisy evet evleniyorum canım Allah nasip ederse. 20Martta düğünüm. emniyete geçen hafta başvuru yaptı evlilik için. Soruşturma yapılacakmış benimle ilgili. Onu sorunsuz atlatırsak hemen nikah işlemine başlıcaz sonra da düğün olacak =))

Kızlar cumartesi gideceğim adanaya. Görümceme söyleyeceğim o çeker benim fotoğrafımı ben de eklerim hemen albüme =) Gelinliğin son halini ben de çook merak ediyorum :kedi:

Butterfly ne güzel alışveriş yapmışsın. Ya ben çok mutlu oluyorum alışveriş yapınca. Alışverişten sonra eve gelip aldıklarımı teker teker giyerken ağzım resmen kulaklarıma varıyor :lepi: ben de tatilde almıştım bişeyler. Düğünden sonra da takım elbise almam lazım bir de yaz için dar, kısa kollu ceketler çok iyi oluyor hem kotun üstüne hem de kumaş pantolonun üstüne çok güzel oluyor. 3tane vardı benim ama renkleri hafif soldu gibi o yüzden yenilerini almam gerek =)) Ayy bir de arayıp da bulamadığım öksüz kol deniliyor galiba dirsekte biten hırkalar var, ama ince olanlardan. Bulursam hemen atlayacağım valla =)))

Burcim terliklere baktım çok güzeller. Markafonide veya limangoda birara kampanyası vardı bu markanın. senin eklediğin modellerden bazıları vardı. yanılmıyorsam 15tlye satılıyordu.

selam kızlarr ben asker bekleyenlerdem daha 331. dönemlerden nasıl askerden gelince kavuşmakk.. değişklikler oldumuu kızlar sizinkilerde..

kızlar geldimm.. niye gittin demeyin anladıysam arap olayım he!:1ninca:

begy cim biz gelir gelmez ayrıldık bana sorma o yüzden hiç=)

eehehe burci nerdesin opuyorumnanaktan

valla anlamadım dirimcim ya kimseye bişey demedim gümbürtüye mi gitttim anlamadımsempatiksalakcinni neyse alıştım opuyorumnanaktanartıkkaydirigubbakcemile3
ay ne zamandır görüşemiyoruz sen nasılsın canım benimm

opuyorumnanaktan

canımm okudmm yazıklarını çok büyük bi talihsizlik olmuş senin için ama sorun sizde değil gbi yanlış anlamadıysam annesinde yada ailesinde baya bi aklına girmişler yada sennki çok anneciymiş canım şimdi nasılsın durumlar nasıll? hayırlısı böyeymiş diceksin tabi ama sen okdr bekle sonra böyle olsun sen ztn boşver o nu derim ben şimdiden kıymatini bilmiyoosa..

canım nolsun iyiyim yok bi değişiklik işe gidip geliyorum

çevreden yoğun baskı var çocuk için akannehir
kafam karışık bu aralar sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3

sen nasılsın?

evet canım çok şükür kavuştuk
inşallah o günleri sizde görürsünüz

inş canım şafak 75 az dimiiiakannehir umarım hmn geçerr şimdi nasıl asker sonrası durumlar cnm bi arkla konuştmda o da 329 dönmdendi sevglisi çok agresiflerşmiş gelince öylemi sizdede durumlar .. nerde yapmıştı bide cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…