• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

32 yaşında bakireyim diye aşağılandım ! ben boşuna yaşamışım :((

Valla ot gibi yaşamayı sırf cinselliğe bağlamam ama siz kendinizi fazla ezikleyip gerçekten ot gibi yaşıyorsunuz sanırım. Yaşamınızı kendinize zehir ettiğiniz bir gerçek. Bir yardım mı alsanız acaba. 30 yaşına kadar cinsellik yaşamayıp şimdi bir kadın ot gibi yaşamışsın dedi diye cinsellik yaşanmaz. Bunu düşünmek bile sağlıksız bence.

Herkesin kendi tercihi bende evlenmeyi beklemedim cinsellik için 20 yaşındaydım oturup hesap yapmadım kendiliğinden gelişti. Sonrasında da bunu bana sorun olarak gösterecek hiç bir erkek arkadaşım olmadı hatta eşim sanırım bakire olduğumu bilse benden başta uzak durur du öyle mantalitede bir insan. Benim içinde bu böyle cinsellik bir ihtiyaç. Ayrıca tek başına yaşanılan bi şey değil erkek kadar kadınında zevk aldığını düşünürsek erkek kadını kullanıyorsa kadında erkeği kullanıyor. Bu benim görüşüm. Ama bu görüşe sahip bir insan olarak ben evlenmeden birlikte olmak istemeyenlere de saygı duyuyorum. Bir insanın lafıyla kendi seçiminizi sorgulamanız çok yanlış.Sanırım genel bir sorgulama dönemindesiniz bunu cinselliğe getirmeden önce daha genel şeylerinizi sorgulayın. Kendinize saygı duyun kendinizi sevin kimseye ezdirmeyin kendiniz de ezmeyin. Evliliğe takılmayın hayatınızı daha keyifle yaşamaya bakın sizin enerjiniz iyi olunca kısmetinizde açılır merak etmeyin.

Evet aslında kadının lafı değil olay sadece, genel bir sorgulama dönemindeyim. Bana umut verip toz olan benden 12 yaş büyük biri vardı o olay iyice sinirlerimi mahvetti, iyice güçsüz düştüm.

yani bu kavram tamamen göreceli bir durum açıkcası ama kocama saklayacağım diye kadınları bu denli yine kadınlar ötekileştiriyor.
ben 30 yaşıma kadar durmazdım sanırım. sevdiğim ciddi ilişki de olduğum kişiyle olurdum. turşu kurmak istemem.
haa yapmak istemeyen kişiye saygım sonsuz.. yapana da laf edilmesin bir zahmet.

işte bakın sizde turşu kurmak diyorsunuz. sdedce o kadın meselesi değil ki, basında medyada ayşe arman tipi yazarlar cinsellik yemek içmek kadar doğal yazıp duruyor. forumlarda 30'luk bakireler aşağılanıyor. ben de hayatı kaçırdım mı acaba diyeazap çekiyorum.

Ama sen 32 yaşına gelmiş bir birey olarak
Vücudunun verdiği bir takım doğal tepkileri kaldıramadığını söyleyip ölmek istediğinden bahsedersen
senin adına üzülürüm.

Cinsellik yaşamamış olabilirsin ama bu kadar bilgisizlik neden?
Bilmediğin birşey karşısında söylediklerin çok uç.
Biraz üstüne gidip okusan,araştırsan öğrenmeye çalışsan
kendini ergen gibi hissetmezsin en azından.

Kadınlığını bitirmek, çözüm önerilerine hiç girmicem.

Evlenmeden once cinsellige karsi degilim.
Buna karsin 32 yasinda bakire olmayi da abes bulmuyorum.
Insanlar istedigi gibi yasamali.
Peki ciddi iliskin falan oldu mu?
Yani sunun bilincinde olman gerek, 32 yasinda evlendigin insaninda bakir olma olasiligi sifira yakin. Bunun icin mi bekledim hissi olusmasin ileride.

Cinsellige dayali iliskiler yasamayi aklindan bile geçirme.

Yaklaşık 4 sene önce sözlüydüm ama bana ya.ak kafalı, or.pu, am.na kodumun karısı gibi hitaplarda bulunduğu için gurursuzca yapışamadım. sonra depresyon geçirdim ilaç kullanıp bin kilo oldum. ben bu acıları yaşarken o hemen bulduğu bir kadınla gününü gün etti. onunla cinsellik yaşamadım ısrarlarına rağmen ama biraz yakınlaşmamız olmuştu ayrıldıktan sonra bu bile beni mahvetmeye yetti, kendimi kullandırdım diye mahvoldum

Kadının söylediklerinden niye sırf biriyle cınsellık için cinsellık yasa sonucunu çıkarttınız ki? Insanın sevgilisiyle evlenmeden birlikte olması cınsellık için cınsellık yaşaması, kendini kullandırtması demek değildir. Senin hayat görüşüne ters dusmuyordur, istersin yaparsın. Buna bu kadar dramatik anlamlar yüklemenin alemi yok. Kadının yoldan adam çevir sevış demek istediğini sanmıyorum. Sadece evlilik odaklı yaşama, karşına biri çıkarsa evlenmeden olmaz diye arzularını bastırma bi daha bu yaşlardaki kadar arzulu olamayabılırsın demek istemiş bence.

Ama sen 32 yaşına gelmiş bir birey olarak
Vücudunun verdiği bir takım doğal tepkileri kaldıramadığını söyleyip ölmek istediğinden bahsedersen
senin adına üzülürüm.

Cinsellik yaşamamış olabilirsin ama bu kadar bilgisizlik neden?
Bilmediğin birşey karşısında söylediklerin çok uç.
Biraz üstüne gidip okusan,araştırsan öğrenmeye çalışsan
kendini ergen gibi hissetmezsin en azından.

Kadınlığını bitirmek, çözüm önerilerine hiç girmicem.

Evet ölmek istiyorum kaldıramıyorum :( Konumda utandığım için yazamadım, komşumuzun 68 yaşındaki eşiyle el sıkışırken bile oldu bu tepki, dedem yaşında adam üstelik komşumuzun kocası, ben bunu kaldıramıyorum gerçekten ölmek istiyorum gerçekten :(((

İçime fena oturdu kızlar :KK43:(( Geçen bir ortamda tanıştığım bir kadınla konuşurken konu oraya geldi bir şekilde. Henüz evlenemediğim için bakire olduğumu öğrenince "sen boşuna yaşamışsın, ot gibi yaşamışsın, yazık sana " dedi. Bir bakışı vardı görecektiniz. Bu kadın evlenmeden önce erkek arkadaşlarıyla cinsellik de yaşamış, "gençliğimi yaşadım, sonra kocam karşıma çıktı evlendim bebeğimi de yaptım. sen evlenememe korkusuyla bakire kaldın dimi, kendin ettin kendin buldun, cinsellik hayatın anlamı, sen boşuna yaşamışsın" dedi.. Boşuna yaşamışım ben. Keşke ölsem o zaman madem.

Peki ben üzülmüyor muyum ?? Yanlış anlamayın derdim sırf cinsellik değil, derdim hayatı paylaşacak eşim olması. Yaşlanınca yalnız kalıp da hastanede "sen neden yalnızsızn, neden kocan yok, neden çocuğun yok" diye hemşirelerden fırça yemek istemiyorum. Ama her gün internette, forumlarda, ekşisözlüklerde 30 yaşında bakire kadınlarla alay eden yazıları gördükçe çok üzülüyorum ve kendime acıyorum. :KK43:(( Diyorum ben mi yanlış yapıyorum ? Bir yanda ülkenin gerçekleri, bir yanda "seks çok doğaldır,ihtiyaçtır, 30 yaşında bakirelik tü kakadır" yazan ayşe armanlar, ayşe özyılmazeller... Kızlar ben kendimi çok iyi tanıyorum. Ben hayatı devamlı teredddütte geçen, bir karar verse emin olmayan, aklı diğer seçenekte kalıp "onu mu yapsaydım" diye acılar içinde boğulan biriyim. Sağolsun annemle babam beni çocukken iyi ezdiler, onurumu kıran lakaplar taktılar, özgüvenimi çiğnediler. Ben şimdi "offf hayat boş, evlenmeyi bekleme yap gitsin" desem sırf cinsellik için biriyle yaşasam, sonra acı çekeceğimi bu yükü kaldıramayacağımı biliyorum, "kullandırdım kendimi" deyip gözyaşı dökeceğimi biliyorum. Ben çok çok çok hassasım, aşırı derecede duygusalım, kafaya çok takan bir yapım var mahvederim kendimi biliyorum. Ayrıca bende obsesyon var, 21 yaşındayken bir kere yanlışlıkla erkekler tuvaletine gitmiştim de ya sperm kaptıysam, ya hamile kaldıysam diye günlerim azapla geçmişti. :KK43: Sırf cinsellik için cinsellik yaşasam bir de buna kafayı takacağım.

Ben evlenerek yaşamk istiyorum o da olmuyor :KK43: kısmetim yok. Arkadaşım sosyal çevrem yok. Olsa bile herkes kocasına çocuğuna vaktini ayırıyor. Sap gibi kaldım. Annemden bile fayda yok, diyor ki bana "kızımı al denmez, malımı al denmez, erkek için her kapıya gidilir, mecbur kısmet bekleyeceksin" diyor. Yani erkek çocuk mal değil,onu evlendirmek için her çaba sarfedilir ama kızsan malsın. Biri seni alsın diye azap çeke çeke bekleyeceksin. Eski konumda bahsetmiştim, eski sözlümün ailesi hacı hocalarla içli dışlıydı, hatta annesi anneme "büyü yaptırmak isterseniz yardımcı olurz" demişti ben kısmetimin bağlandığını düşünüyorum. Ot gibi saman gibi yaşayıp gidiyorum işte.

Ama kaldıramıyorum kızlar. Kimselere anlatamıyorum bunu, ben çok utanıyorum. Ölmek istiyorum gerçekten ölmek istiyorum çünkü çok utanıyorum bu durumdan, o da şu: Vücudum fizyolojik tepkiler veriyor. Geceleri rüya görüyorum ergen erkekler gibi. Çok koyuyor bu bana, bunu yaşadığım her defasında ağlıyorum. Allahım diyorum neden ben, bunu neden yaşıyorum diyorum. Ölsem de kurtulsam diyorum onu daa beceremiyorum. İntihar büyük günah onu yapamam. Ama artık bu yükü kaldıramıyorum ben. Sanırım kadınlığımı öldürmem lazım kesin çözüm o olacak ama ailem karşı çıkıyor buna da. Ama rahmimi tüplerimi falan aldırsam kesin çözüm olur değil mi? Çünkü ben bunu kaldıramıyorum. Sizlerle dertleşmek istedim hakkınızı helal edin.

Sakin olun lütfen. Gece rüya görmekte bir şey yok ki. Ben evliyim ben de görüyorum. Rüyalarımıza hükmedemeyiz. Siz de sağlıklı bir kadınsınız bilinçaltınızda cinsellik olması ve rüyanıza yansıması yanlış değil. Kendinize bu kadar acımasız davranmayın.

Psikolojinizi de hiç iyi görmedim ben. Yardım almanızı tavsiye ederim. Gerçekten iyi gelecektir. Ondan sonra kendinizle barışıp kendinizi sevmeyi öğrenirsiniz. Siz kendinizi sevip beğenince devamı da gelir zaten.

Yaklaşık 4 sene önce sözlüydüm ama bana ya.ak kafalı, or.pu, am.na kodumun karısı gibi hitaplarda bulunduğu için gurursuzca yapışamadım. sonra depresyon geçirdim ilaç kullanıp bin kilo oldum. ben bu acıları yaşarken o hemen bulduğu bir kadınla gününü gün etti. onunla cinsellik yaşamadım ısrarlarına rağmen ama biraz yakınlaşmamız olmuştu ayrıldıktan sonra bu bile beni mahvetmeye yetti, kendimi kullandırdım diye mahvoldum

iyi olmuş ondan kurtulman

ama sende çok alemsin neden kuldandırtasın ki kendini ?

sende onu kullanmış oluyosun

cinsellik güzel bişey ortam oluşur yaşarsın yada yaşamazsın.

evet keşke yaşıyabilseydin kendini bu kadar ezik ve aciz hissetmezdin ama eski nişanlı diye anlattıgın kişi bile yaşadıgın ortamı belli ediyor ,

bence biraz kendine çeki düzen ver kilon varsa zayıfla kuaföre git ilgilen biraz kendinle
bunları yapıp evdede oturma tabii

illa birilerini dikkatini çekersin

Evet ölmek istiyorum kaldıramıyorum :KK43: Konumda utandığım için yazamadım, komşumuzun 68 yaşındaki eşiyle el sıkışırken bile oldu bu tepki, dedem yaşında adam üstelik komşumuzun kocası, ben bunu kaldıramıyorum gerçekten ölmek istiyorum gerçekten :KK43:((
Şimdi söyleyeceğime tepki verecekler olacaktır ama gidip Fifty Shades gibi kitaplar mı alırsın, erotik içerik mi kullanırsın bilmiyorum ama kendini tatmin etmeyi öğrenmen lazım. Bu birinci ihtimal.
İkinci ihtimal, terapi görüyormuşsunuz, bahsetmediyseniz terapistinize durumdan bahsedin.
Eğer sorun psikolojikse ona doktor bakacak ama fizyolojikse ilk dediğimi yapman gerekiyor olabilir.

Hepsini okumadım ama sirf cinsellik için cinsellik bunu yapan kocan bile olsa berbat bir sey. Yasa yaşama, o sana kalmış bir sey ama sevmedigin adamla ancak s...s yaparsın -ki kadın için bence tecavüzden farksız- ama sevdiğin adamla aşk yaparsın. Cinsellik karsindaki sevdiğin olunca ten temasindan çok daha öte bir sey. Sesin nefesin ruhun bakışların sıcaklığın birbirine karismasi. su icmek gibi. Biraz daha senden çıkıp O olmak gibi. Bu kadar beklemissen bunu sirf yapmış olmak için sevmedigin biriyle yapma.

konu sahibi yaşınız daha 32 evlenmeden cinsellik yaşayanlar hayattan zevkmi almışlar hayatın zevki bu mu sizce boşverin allahaşkına evlenirsinizde çocuğunuzda olur herşeyiniz olur size bunları söyleyen bayan iyi halt etmiş bir başkasıyla olmuş ve başkasıyla evlenmiş çocuğu olmuş çok mutluymuş örnek diye de kendini sunmuş maşşalallah yani ,millet artık ileri yaşlarda evleniyor benim birsürü arkadaşım var ve hala bekarlar 35 in üstünde hiç birindede ben cinsellik yaşamadım diye bir eksiklikten bahsettiklerini duymuyorum .

Evet ölmek istiyorum kaldıramıyorum :KK43: Konumda utandığım için yazamadım, komşumuzun 68 yaşındaki eşiyle el sıkışırken bile oldu bu tepki, dedem yaşında adam üstelik komşumuzun kocası, ben bunu kaldıramıyorum gerçekten ölmek istiyorum gerçekten :KK43:((

Hönk.

İşte bazı şeyleri yaşaman için partnerinin olması gerekmiyor.
Kendi başının çaresine bakarsan bu şekilde yerli yersiz şeyler yaşamak zorunda kalmazsın.

Kendini ölmek isteyecek kadar kötü hissetmezsin.

Vay arkadas bu da yeni çıktı. Rahim aldırmak, kadınliktan kurtulmak. Rahat bırakın güzelim organı yahu. Oldu olacak komple vajinayi daglayin kızgın demirlerle. Ne güzel mis gibi organ ne alıp veremediginiz var yazık günah. İlla bir organa husumet beslenecekse pipi daha uygun. Pipilere ölüm ! Yaşasın tam bağımsız vajina harekati!

Bir erkekten ayrilinca heba olup depresyonlara girecek kadar NE yasadiniz su yasiniza gelene kadar Bilmiyorum
Ben NE yazikki bir erkekten ayrilinca bu sekilde depresyona girenlere saygi duymuyorum
Cunku kendilerine saygilari olmadigini dusunuyorum

Vay arkadas bu da yeni çıktı. Rahim aldırmak, kadınliktan kurtulmak. Rahat bırakın güzelim organı yahu. Oldu olacak komple vajinayi daglayin kızgın demirlerle. Ne güzel mis gibi organ ne alıp veremediginiz var yazık günah. İlla bir organa husumet beslenecekse pipi daha uygun. Pipilere ölüm ! Yaşasın tam bağımsız vajina harekati!
Hahahahah deliiii

bence çevrende sana o iğrenç ögütleri veren insanlar çok pis. herşey zamanında ve yerinde güzel. cinsellik bi ihtiyaçtır ama bunu günahla yaşamak sence ne kadar dogru. dini inancın oldugunu sanıyorum ona dayanarak konuşuyorum. yaşın kaç olursa olsun herşeyin bir zamanı var. o işi eşinle kendi yatak odanda yapmak kadar zevklisi olmaz emin ol. allah kısmetini açık eylesin. büyü konusunda da bi hocaya danışabilirsiniz

Cinsellik hayatın anlamı değil ama parçası.
Rüyalar görüp, istiyorsanız bence siz de farkındasınız bir şeylerin.
Ve evde öylece oturup kısmet beklemek saçma değil mi ya? Ya koca şart değil ama,herhangi bir şeyi isterken bile bir şeyler yapıyor insanlar. Ama siz öylece evde oturup bekliyorsunuz. Sizce de bir sorun yok mu bu işte?
Ayrıca sırf sevişmeyi istememek için rahim aldırmak nedir ya? Birinci paragrafta evlenmek istiyordun, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?

Amaan ben evlendim de noldu,3 yıllık evliyim daha bi kere bile tatmin olamadım afedersin de,bende kendimi kullandirmis gibi hissediyorum, okumuyomusun burda o kadar konu var kocam yanıma yaklaşmıyor diye dert yaniyo çoğu,evlenince de tam olarak yasayacagin belirsiz yani o hayalini kurdugun tutkulu sevismeleri falan

Back