Ohoooo, bu ne karalar bağlamak Allah aşkına. Öncelikle evlilik öncesi cinsel hayata asla karşı değilim, ama cinsellik için de evliliği bekleyen insanla dalga geçmek haddim değil kimsenin haddi değil. Bakın siz bir bireysiniz, kendi hayat bakışınız var. Bu bakış açısı başkalarına ters gelse de, bu sizin hayatınız. Kimsenin sizin tercihlerinizle dalga geçmeye hakkı yok, bu hakkı kendinde gören insanlardan da uzak durun.
İkincisi, evlilik değildir bir kadını kadın yapan. Evlensenizde, anne olsanızda olmasanızda siz bir insansınız. Bir kadınsınız. Birinin eşi, birinin annesi, birinin kızı olmak zorunda değilsiniz. ve emin olun hayat sadece evlilik üzerine kurulu değil. Kaldırın başınızı, gökyüzüne bakın, neden bu dünyadasınız? Bu koskoca evren, gökyüzü, dağlar, taşlar uçsuz bucaksız bu evren sizce, sadece kadınlar ve erkekler evlensin üresin diye mi yaratıl dı? Bu kadar anlamsız olamaz dünyaya gelişimiz. Keşfedeceğiniz çok güzel şeyler var, öncelikle siz kendiniz bir mucizesiniz. Bakın aynaya, içinizi mutlulukla doldurmak sizin elinizde. Bırakın annenizi, babanızı ve geçmişi.
Büyülere falan da inanmayın, manevi yönünüz kuvvetli ise dualar okuyun. Sabahları yürüyüş yapın, çalışmıyorsanız mutlaka bir uğraş bulun kendinize. El işi yapın, birşeyler üretmek insanı acayip teskin ediyor. Keçeler alın, dikin yapın.
Son olarak 34 yaşında evlendim, 35 yaşında anne oldum. Hiç bir zaman keşkelerim olmadı, bulunduğum durumdan hep mutluluk için birşeyler çıkardım kendime. Mutlu olmak için evliliğe, cinselliğe, çocuğa veya başka herhangi birşeye ihtiyacınız yok. Koskoca bir evren yaratılmış sizin için, her sabah güneş doğuyor sizin için. Yapmayın bunu kendinize, ölümü düşünme kısmına değinmiyorum bile.