• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

32 yaşında bakireyim diye aşağılandım ! ben boşuna yaşamışım :((

ama siz böyle özgüvensiz yaşamaya devam ederseniz kısmet falan hayal kendini sevmeyeni kim niye sevsin kendinize vücudunuza karar ve isteklerinize saygı duyun önce kimi ne ilgilendirir sizin bakireliğiniz. yanlış anlamayın ama sizin vaktiniz gelmiş geçmiş kafanızda çizdiğiniz cinsellik yaşama sartlartını gercekleştiremediğiniz ve bedenen tuhende istediğiniz için vücudunuzda tepki veriyor. canınız ne istiyorsa kafanıza ne yatıyorsa onu yapın ama kendinize ezik gibi davranmayın çünkü okurken bile insana bir baygınlık geliyor.

hiç inandırıcı değilsiniz bu yüzden ölmek istiyorsunuz öyle mi yok ekşi alay ediyormuş yok bilmem kim alay ediyormuş bu mu yani bakire olduğunuz için ölmek istiyorsunuz

Sanırım kadınlığımı öldürmem lazım kesin çözüm o olacak ama ailem karşı çıkıyor buna da. Ama rahmimi tüplerimi falan aldırsam kesin çözüm olur değil mi?
32 yaşında kadınsın ve rahmini aldırıp tüplerini bağlatınca "kadınlığın" ölmüş mü olacak. Bence kafanı bunlara takacağına otur kadın anatomisi falan oku. Rahmi aldırmanın cinsel istek üzerinde bir etkisi yok, tüpleri bağlatmanın da o zaman kısır olan kadınlar vursun kendini.
32 yaşında bakire olmak garip bir şey değil, kimi evlenmeden birlikte olur, kimi olmaz, herkesin kendi kararı, kendi tasarrufu ama en basit anatomik bilgiden bile yoksunsan bu yaşta, zaten cinsel ilişkiye girme.
Uyarıcı rüyalar görmenin de ergenlikle ilgisi yok. Boşalmak, seks bunlar normal, insani dürtülerdir ve eğer sen bunu sağlamazsan, vücut kendiliğinden yapar.
Olayı neden bu kadar dramatize ettin anlamadım?

Neye üzülüyorsun ben anlamadım.
Tabi ki biriyle sadece cinsel birliktelik yaşamak için yakınlaşırsan kötü hissedersin.
Ama sağlıklı bi ilişkin olur, evleneyim de öyle sevişelim diye düşünüp düşünmemek senin tasarrufunda.
Düzenli cinsel yaşamı olmayan her bireyin vücudu böyle tepkiler verir. Ergenlikle erkeklikle ilgisi yok bunun.
Kendine acımaktan vazgeç bence.

Ama sorun şu ki evlenemiyorum. Kimse karşıma çıkmıyor ki. Sosyal çevre de sıfır. İş yerim de sosyallik sağlamıyor, bütün gün bilgisayar başındayım.

En son benden 12 yaş büyük birineaşık oldum. Bna umut verdi, devamlı yazdı, çocuk istiyorum evlilik istiyorum dedi. Sonra da herkese mavi boncuk dağıttığı ortaya çıktı. Tam unutmuştum bu şahsı yeniden yazdı, ben yine umutlandım ama toz oldu. Psikolojimi çok bozdu bu olay daha da hassaslaştım. Neden Allahım diyorum, neden kimseye kötülük yapmadığım halde bu acılar ve dertler neden hep benibuluyor

Kadınlığımı öldürmek dedim çünkü vücudumun verdiği fizyolojik tepkiler beni depresyona sokuyor kaldıramıyorum. Bir film sahnesinde bile oluyor bu tepki. Gerçek hayatta da oluyor. Kaldıramıyorum, çok üzülüyorum.
Siz 28 yaşından beri evlilik fikrinde takılmış kalmışsınız.
Bütün konuların böyle. 28 im bekarım, 30 um evde kaldım, 31 im hala bekarım, 32 de bakireyim.

İnternetteki evlilik sitelerine başvurun evlenin. 40 da bekar olursanız sonunuz ne olur, gerçekten ürkütücü.

Ohoooo, bu ne karalar bağlamak Allah aşkına. Öncelikle evlilik öncesi cinsel hayata asla karşı değilim, ama cinsellik için de evliliği bekleyen insanla dalga geçmek haddim değil kimsenin haddi değil. Bakın siz bir bireysiniz, kendi hayat bakışınız var. Bu bakış açısı başkalarına ters gelse de, bu sizin hayatınız. Kimsenin sizin tercihlerinizle dalga geçmeye hakkı yok, bu hakkı kendinde gören insanlardan da uzak durun.

İkincisi, evlilik değildir bir kadını kadın yapan. Evlensenizde, anne olsanızda olmasanızda siz bir insansınız. Bir kadınsınız. Birinin eşi, birinin annesi, birinin kızı olmak zorunda değilsiniz. ve emin olun hayat sadece evlilik üzerine kurulu değil. Kaldırın başınızı, gökyüzüne bakın, neden bu dünyadasınız? Bu koskoca evren, gökyüzü, dağlar, taşlar uçsuz bucaksız bu evren sizce, sadece kadınlar ve erkekler evlensin üresin diye mi yaratıl dı? Bu kadar anlamsız olamaz dünyaya gelişimiz. Keşfedeceğiniz çok güzel şeyler var, öncelikle siz kendiniz bir mucizesiniz. Bakın aynaya, içinizi mutlulukla doldurmak sizin elinizde. Bırakın annenizi, babanızı ve geçmişi.

Büyülere falan da inanmayın, manevi yönünüz kuvvetli ise dualar okuyun. Sabahları yürüyüş yapın, çalışmıyorsanız mutlaka bir uğraş bulun kendinize. El işi yapın, birşeyler üretmek insanı acayip teskin ediyor. Keçeler alın, dikin yapın.

Son olarak 34 yaşında evlendim, 35 yaşında anne oldum. Hiç bir zaman keşkelerim olmadı, bulunduğum durumdan hep mutluluk için birşeyler çıkardım kendime. Mutlu olmak için evliliğe, cinselliğe, çocuğa veya başka herhangi birşeye ihtiyacınız yok. Koskoca bir evren yaratılmış sizin için, her sabah güneş doğuyor sizin için. Yapmayın bunu kendinize, ölümü düşünme kısmına değinmiyorum bile.

Valla ot gibi yaşamayı sırf cinselliğe bağlamam ama siz kendinizi fazla ezikleyip gerçekten ot gibi yaşıyorsunuz sanırım. Yaşamınızı kendinize zehir ettiğiniz bir gerçek. Bir yardım mı alsanız acaba. 30 yaşına kadar cinsellik yaşamayıp şimdi bir kadın ot gibi yaşamışsın dedi diye cinsellik yaşanmaz. Bunu düşünmek bile sağlıksız bence.

Herkesin kendi tercihi bende evlenmeyi beklemedim cinsellik için 20 yaşındaydım oturup hesap yapmadım kendiliğinden gelişti. Sonrasında da bunu bana sorun olarak gösterecek hiç bir erkek arkadaşım olmadı hatta eşim sanırım bakire olduğumu bilse benden başta uzak durur du öyle mantalitede bir insan. Benim içinde bu böyle cinsellik bir ihtiyaç. Ayrıca tek başına yaşanılan bi şey değil erkek kadar kadınında zevk aldığını düşünürsek erkek kadını kullanıyorsa kadında erkeği kullanıyor. Bu benim görüşüm. Ama bu görüşe sahip bir insan olarak ben evlenmeden birlikte olmak istemeyenlere de saygı duyuyorum. Bir insanın lafıyla kendi seçiminizi sorgulamanız çok yanlış.Sanırım genel bir sorgulama dönemindesiniz bunu cinselliğe getirmeden önce daha genel şeylerinizi sorgulayın. Kendinize saygı duyun kendinizi sevin kimseye ezdirmeyin kendiniz de ezmeyin. Evliliğe takılmayın hayatınızı daha keyifle yaşamaya bakın sizin enerjiniz iyi olunca kısmetinizde açılır merak etmeyin.

Rahim ve yumurtalık aldırmak sadece çocuk yapmanı engeller isteklerini değil.
Yani doğurgan olmazsın ama sevişgen olursun.
Ayrıca ben takılacak bir şey göremiyorum.
Herkes illa 20 sinde evlenmek yada 25 inde sevişmek zorunda değil.
Olgun bir bayansın bazı duyguları neden tü kaka diye tanımlıyorsun?
Olaylara bakış açın ilginç ve düşündürücü.
Madem istiyorsun bari görücü usulü evlen.
Unutmadan insanlara yakınlık kurmazsan arkadaşsal manada bile olsa her anlamda yalnız kalman çokta abes olmaz

32 yaşındasınız ve bakiresiniz diye mi bu kadar feryat? yoksa evlenememiş olmanıza mı? her ikisi de gereksiz. bu zamana kadar cinsellik yaşamadıysanız demek ki sizin değerleriniz var. bırakın kim ne derse desin. siz milletin gazıyla yaşamış olsanız, emin olun çok pişmanlık duyarsınız. allahtan hayırlı bir evlilik dileyin. bol bol dua edin. birilerinin vesilesiyle de olsa tanışma taleplerini geri çevirmeyin. elbet bir gün değerleriniz çerçevesinde cinsellik de yaşayacağınız bir kısmet karşınıza çıkar. kusura bakmayın ama bu kadar abartmış olmanız tuhafıma gitti. hele intiharı düşnmeniz? silkelenin ve lütfen kendinize gelin.:KK62:

Kadınlığımı öldürmek dedim çünkü vücudumun verdiği fizyolojik tepkiler beni depresyona sokuyor kaldıramıyorum. Bir film sahnesinde bile oluyor bu tepki. Gerçek hayatta da oluyor. Kaldıramıyorum, çok üzülüyorum.

Tüp bağlatmak ile rahim aldırmak ile kadınlık ölmez senin vücuduna hakim olan hormonlar var :KK31:
Vücudun tepki vermezse ben niye bişey hissetmiyorum diye üzül :KK14:

ıɯ ǝlʎõ ɯısɹǝʇ uǝq ǝp zıuıslɐɯɹou ʞoɔ zıs ıʞuɐs ˙˙˙˙deseyiniz ya

Hayatin manasi cinsellik degil siz dogrusunu yapmissiniz sizene sozluklerden kadinin soyledigi laftan evlenirsiniz 40 kusur yasinda evlenenleri biliyorum gayette mutlular herseyin vakti var psikolojinizi bozmayin

Tedavi oluyormuşsınuz galiba.Bence bu yazınızı bastırıp psikiyatritinize okutun.Belki ona bu kadar açık anlatamıyorsunuzdur ama bu yazdıklarınız hiç normal değil.
Arkadaşınızsa saçmalamış,nasıl libidosu varsa cinsellik hayatın anlamı sanıyormuş.

Kullandırma gibi bir fikriniz varken sakın evlenmeden cinsellik yaşamayın.İnternetten tanışmaların da sizin için son derece sakıncalı olduğunu düşünüyorum.
Evde oturmakla kimseyle tanışamazsınız.Yalnız bile olsanız çıkın,en azından spora veya fotoğraf kursu gibi yerlere gidin,çevrenizi genişletin.

yani bu kavram tamamen göreceli bir durum açıkcası ama kocama saklayacağım diye kadınları bu denli yine kadınlar ötekileştiriyor.
ben 30 yaşıma kadar durmazdım sanırım. sevdiğim ciddi ilişki de olduğum kişiyle olurdum. turşu kurmak istemem.
haa yapmak istemeyen kişiye saygım sonsuz.. yapana da laf edilmesin bir zahmet.

Şoklardayım.
Karşınızdaki aklı şeyine kaçmış kadının söylediklerine bu kadar takılmayın.
Onun dediği gibi hayatın anlamı cinsellik değil.

Erkekler tuvaletine girince bile hamile kalirsam diye korkuyosaniz cinselligi hic dusunmeyin bence evlenmeden.
Kimin ne soyledigi de sizi ilgilendirmesin kac yasinda kadinsiniz ya.

Ya sen o kadına ağzının payını veremedin mi
O aklı veren Ayşe Özyılmazel çok mu namuslu
Herkesin fikrine saygı duyuyorum ama ben de evlenmeden önce cinselliğe karşıyım
bunu polemik yaratmak için yazmadım ama sen doğru olanı yapıyorken niye sustun
sen önce kendini sev kendine güven
bu ne eziklik

Evliyim evlenmeden önceden cinsel hayatım vardı eskidende şimdi de rüya görebiliyorum :KK51: madem çok rahatsızsın kendi kendini tatmin et yüzeysel, ayrıca bakire olmak kötü birşey değil kimin ne dediğine ne takıyorsun dicemde yapı olarak herşeye takan bir insansın böyle güçsüz kadınlarada ne desek boş aslında :KK14:

Kafa ayrı beden ayrı gidiyor.. Oooo çok zor durumun.

Ama öncelikle sende oturmayan şeyler var.32 yaşındasın ama Bana oturmuş bir hayat felsefen dahi varmış gibi gelmedi.
daha çok okumanı, araştırmanı, kusura bakma ama kendini geliştirmeni tavsiye ederim.
Birtakım anatomik bilgilerin, kaygıların, kendinle barışık olmaman cinsel hayatının olmamasından çok daha ciddi bir sorun.

Kendini keşfet, araştır, öğren ve akışına bırak. Emin ol daha Mutlu ve hatta belki de kısmetli olacaksın.

Back