- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.932
- 198
- Konu Sahibi dertli_simge
-
yorumunu görünce yazmak istedim çünkü benzer durumları ben de yaşadım. gerçekten böyle düzgün efendi erkeklere içim ısınmıyordu demek ki genel bir durum bu.
yani sırf iyi işi düzgün diye hemen evlenemeyiz ki bunun yatak odası da var sonuçta nasıl sevişeceğim içimin almadığı adamla? kısmet işte.
84'ü duyunca kaçan erkekler özgüvenimi bayaa bir sarstı( Zaten tanışır tanışmaz "kaç yaşındasın" diye soruyorlar. Eskiden kadına yaş sorulmaz diye bir kural vardı ama şimdiki erkekler direkt soruyor ben de yalan söyleyemiyorum bazı kadınlar gibi küçültemiyorum 84 diyorum o dakikadan sonra benleilgilenen erkek ilgisini başka şeye yöneltiyor üzülüyorum
,evde kalmayıp nerede kalacağım? oteller ev kadar konforlu değil.Ziyan etmişsin sonra da alla alla neden evde kaldım
Canım o laf alakasız insanlar için denirdi.84'ü duyunca kaçan erkekler özgüvenimi bayaa bir sarstı( Zaten tanışır tanışmaz "kaç yaşındasın" diye soruyorlar. Eskiden kadına yaş sorulmaz diye bir kural vardı ama şimdiki erkekler direkt soruyor ben de yalan söyleyemiyorum bazı kadınlar gibi küçültemiyorum 84 diyorum o dakikadan sonra benleilgilenen erkek ilgisini başka şeye yöneltiyor üzülüyorum
yuh diyorum başkada bişi demiyorum.yapışsaydın şu bulunduğun durumdan daha berbat bir durumda olacaktın hiç şüphen olmasın.konu başlığın farklı olacaktı.ne bileyim öküz kocam..boşancam...yardım ölüyorum...vbBana "or.pu, ya.ak kafalı" gibi küfürler eden sözlümle, bana saygısı olmayan o kişiyle daha fazla devam edemedim, gurursuzca yapışamadım.. Ama şimdi "keşke yapışsaydım" diyorum ya,keşke yapışsaydım diyorum,
Simge bencede bi hit baktır bana dedihin mantıklı geldi cok duydum böyle baglatma kismet kapama islerini hemde inaniyorsun kesinlikle git baktır serefsiz erkeklerede üzülme 31 yaşta ne varmış allah aşkına sen bakımlı fit çıtır ol çatır çatır çatlat tazecik desinler .
bunu söyleyen erkekler kaç doğumlu peki?
Çevrede sevebilecek bir bebek bile yok.Heh işte sen bi de o bebeğini sevip geri verdiğin anneyi düşün
İçinden ağlatıp geri yollayana sövüyordur
Ben BDV okumam.Benim aklıma kazınan konular olur ara ara
Bu ara mesela aklım zeytinse nin kaynanasında
Onu okusanız bence iyi ki bekarız dersiniz
Kısmettir ahhh ahhh
Aynen.
Ben de buna inanıyorum.
Kaderde evlilik varsa istesek de olur istemesek de...
O yüzden kafaya takmaya gerek yok.
İnşallah hepimizeEn güzel çocuk, ağladığında annesine verebildiğindir.
Geçen iyice fark ettim. Ben çocukları sevmeyi seviyorum.
Tamam, sabırlıyım vs vb ama zor ya... ( yetiştirmek , büyütmek , okutmak , adam etmek )
Gene de evlensem anne olmak isterim tabii.
Annem gidip bir hocaya baktırmış hoca da" büyü yok kısmeti açık"demiş ama ben inanmıyorum buna.. Öyle olsa koskoca 3 senede niye karşıma biri çıkmadı, niye nikahlanamadım ?
Amin DERYAİnşallah hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?