- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.932
- 198
- Konu Sahibi dertli_simge
-
Miss, aynen ya...Allah allah bütün evlenmek isteyen erkekler beni mi buluyorBen de onlara ısınamadım , kısmet değilse düzgün adam olsa da sonuç aynı oluyor merak etme
Çocuk kısmına da girmeyeyim insanların hayallerini yıkmayayım : )Amca / dayı misaldi canım, misafirden kaçamam :)
Evet, evli olunca zor. Evin her daim temiz olamaz. Çörek , börek hemen olmalı vs vb.
Ufff! Gerçekten hani insan çocuk özlemi çekiyor (ben eskiden isterdim.)
Bir de sevilmek istiyor falan, yoksa bekarlığıma şükür! :)
İmza: Başkasının konusunda kendi konusuymuş gibi içini döken Filozof
Kızzz o adamda benle evlenmek istediğini sölüüo..Ama hem pastam dusun hem karnım doysun hesabında bi adam....fingirdeyip fingirdeyip onun tabiriyle evlenilcek bi kız bulcaklar öküzler
Bir yaş fazla söylemiyor ki!Olaya saçma yerinden gireceğim ama neden Tr den doğar doğmaz 1 yasında sayılıp hep 1 yas fazla söyleniliyor bana tuhaf geliyor henüz bitiremediğimiz yılı da yasımıza ekliyoruz. 30 yasındasınız bence .
Neyse konu o da degil siz kurtulduğunuza şükredin pişman olmayın. Buyu islerini anlamam ama illa ki yapılıp yapılmadığı bilinir hocaya danışın madem o kadar eminsiniz.
Bu arada bende 84 kuyum bu sene evlendim
Kimseyi takmayın bence berbat bir mahalle baskısı vardır eminim ama ümitsiz olmayın sonuçta sizde istiyorsunuz daha kaliteli arkadaşlar edinip kaliteli ortamlarda bulunun
Adayları da daha dikkatli seçin eleyin
Zaten oyle saçan sapan on yargıyla geleceklerse hic görüşmeyin kendinizi üzmeyin
Ve sakin sakin evde kaldım diye düşünüp ilk gelen kalitesizin kucağına atlamayın
Miss, aynen ya...
Kızlar düzgün adam kalmamış, deyince utandım kendimden...
Geçen en son görüştüğüm adam da beğendi beni, düzgün aileden gelen birisiydi.
Evlilik isterdi yani eminim. Gez , toz bir tip değildi.
Ben ısınamadım.
Böyle kızları okuyunca da "nankörlük mü ediyorum?" - "kısmetimi mi tepiyorum?" diye içim acıdı birden ama için atmadan da olmaz ki.
Miss, aynen ya...
Ben ısınamadım.
Böyle kızları okuyunca da "nankörlük mü ediyorum?" - "kısmetimi mi tepiyorum?" diye içim acıdı birden ama için atmadan da olmaz ki.
Bir yaş fazla söylemiyor ki!
32 dese bir yaş fazla söylemiş olurdu.
Şayet Aralık / 1984 doğumlu değilse gayet doğru söylemiş yaşını
2015 - 1984 = 31
Miss, aynen ya...
Ben ısınamadım.
Yok benimkiler çok edepli ve saygılıydı. Doktor , yükseeek hakim, avukat var isteyene dağıtırım ben almadım allah beni kahretmesin ziyan olmasınlar
84'ü duyunca kaçan erkekler özgüvenimi bayaa bir sarstıyaşlı olduğumu suratıma vuruyordan sonrasını okuyamadım :)
ajda pekkan duysa bunu döverdi seni :)) o bile hala genç olduğunu söylüyor..
hemen öldürüp gömdün 30 yaşında gencecik körpecik kızları...
valla en güzel yaştasın.. biraz farklı alanlara yönel.. belli psikolojin bozulmuş..yazdıkların normal bir bakış açısı değil..
Emin ol duracak canım..Ki Allah biizim kaderimizi yalnız yazdıysa ne yapalımdı katlanacagız....
Üstelik sen ,ben Allahın emri olan bir şeyi istiyoruz gayri resmi bir ilişki istemiyoruz Rabbimin bir bildiği olmalı ki bizi sınıyor şimdilik,belki de koruyor...teslim olalım
Biizm bi arkadaş var kaç gösteriyorum diyor, yaş söylemiyor84'ü duyunca kaçan erkekler özgüvenimi bayaa bir sarstı( Zaten tanışır tanışmaz "kaç yaşındasın" diye soruyorlar. Eskiden kadına yaş sorulmaz diye bir kural vardı ama şimdiki erkekler direkt soruyor ben de yalan söyleyemiyorum bazı kadınlar gibi küçültemiyorum 84 diyorum o dakikadan sonra benleilgilenen erkek ilgisini başka şeye yöneltiyor üzülüyorum
84'ü duyunca kaçan erkekler özgüvenimi bayaa bir sarstı( Zaten tanışır tanışmaz "kaç yaşındasın" diye soruyorlar. Eskiden kadına yaş sorulmaz diye bir kural vardı ama şimdiki erkekler direkt soruyor ben de yalan söyleyemiyorum bazı kadınlar gibi küçültemiyorum 84 diyorum o dakikadan sonra benleilgilenen erkek ilgisini başka şeye yöneltiyor üzülüyorum
En güzel çocuk, ağladığında annesine verebildiğindir.Çocuk kısmına da girmeyeyim insanların hayallerini yıkmayayım : )
Dünyanın en güzel şeyi olsa da bir o kadar zor der gagamı kaparım
Benden bulaştı bence sana
Heh işte sen bi de o bebeğini sevip geri verdiğin anneyi düşünEn güzel çocuk, ağladığında annesine verebildiğindir.
Geçen iyice fark ettim. Ben çocukları sevmeyi seviyorum.
Tamam, sabırlıyım vs vb ama zor ya... ( yetiştirmek , büyütmek , okutmak , adam etmek )
Gene de evlensem anne olmak isterim tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?