31 Yaşında Bekar kadın Olmanın Acısı :((

Allah allah bütün evlenmek isteyen erkekler beni mi buluyor Ben de onlara ısınamadım , kısmet değilse düzgün adam olsa da sonuç aynı oluyor merak etme
Miss, aynen ya...

Kızlar düzgün adam kalmamış, deyince utandım kendimden...
Geçen en son görüştüğüm adam da beğendi beni, düzgün aileden gelen birisiydi.
Evlilik isterdi yani eminim. Gez , toz bir tip değildi.
Ben ısınamadım.

Böyle kızları okuyunca da "nankörlük mü ediyorum?" - "kısmetimi mi tepiyorum?" diye içim acıdı birden ama için atmadan da olmaz ki.

Çocuk kısmına da girmeyeyim insanların hayallerini yıkmayayım : )
Dünyanın en güzel şeyi olsa da bir o kadar zor der gagamı kaparım

Benden bulaştı bence sana

Kızzz o adamda benle evlenmek istediğini sölüüo..Ama hem pastam dusun hem karnım doysun hesabında bi adam....fingirdeyip fingirdeyip onun tabiriyle evlenilcek bi kız bulcaklar öküzler

Yok benimkiler çok edepli ve saygılıydı. Doktor , yükseeek hakim, avukat var isteyene dağıtırım ben almadım allah beni kahretmesin ziyan olmasınlar

Bir yaş fazla söylemiyor ki!
32 dese bir yaş fazla söylemiş olurdu.
Şayet Aralık / 1984 doğumlu değilse gayet doğru söylemiş yaşını

2015 - 1984 = 31

Kızz düzgün tipleri acık ta bize verrr dıt dıt dıt biraz da ona ver dıt dıt dıt ...Çevir kazı yanmasın

yorumunu görünce yazmak istedim çünkü benzer durumları ben de yaşadım. gerçekten böyle düzgün efendi erkeklere içim ısınmıyordu demek ki genel bir durum bu.
yani sırf iyi işi düzgün diye hemen evlenemeyiz ki bunun yatak odası da var sonuçta nasıl sevişeceğim içimin almadığı adamla? kısmet işte.

Ziyan etmişsin sonra da alla alla neden evde kaldım

84'ü duyunca kaçan erkekler özgüvenimi bayaa bir sarstı ( Zaten tanışır tanışmaz "kaç yaşındasın" diye soruyorlar. Eskiden kadına yaş sorulmaz diye bir kural vardı ama şimdiki erkekler direkt soruyor ben de yalan söyleyemiyorum bazı kadınlar gibi küçültemiyorum 84 diyorum o dakikadan sonra benleilgilenen erkek ilgisini başka şeye yöneltiyor üzülüyorum

Aynen.
Ben de buna inanıyorum.
Kaderde evlilik varsa istesek de olur istemesek de...
O yüzden kafaya takmaya gerek yok.

Biizm bi arkadaş var kaç gösteriyorum diyor, yaş söylemiyor

O o erkeklerin halt etmesi sen üzme kendini ayrıca gayet güzel bir yaştasın bence. seni seven yaşın için değil sen olduğun sevmeli. özgüvenini koru. öyle tiplerle zaten uzun süre birlikte olamazsın.

Benim aklıma kazınan konular olur ara ara
Bu ara mesela aklım zeytinse nin kaynanasında
Onu okusanız bence iyi ki bekarız dersiniz

Çocuk kısmına da girmeyeyim insanların hayallerini yıkmayayım : )
Dünyanın en güzel şeyi olsa da bir o kadar zor der gagamı kaparım

Benden bulaştı bence sana
En güzel çocuk, ağladığında annesine verebildiğindir.

Geçen iyice fark ettim. Ben çocukları sevmeyi seviyorum.

Tamam, sabırlıyım vs vb ama zor ya... ( yetiştirmek , büyütmek , okutmak , adam etmek )

Gene de evlensem anne olmak isterim tabii.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Bizim gibi bu kültürde, bu toplumda yaşayan insanların sanki evlenmek mecburiymiş gibi davranmaları insanı tüketiyor.. Bazıları abartmışsın yazmış ama inanın bunu yaşamayan bizi tam anlamıyla anlayamaz..

25yaşına kadar evlenmeyi hiç düşünmeyen biriydim.. 17, 18 yaşından itibaren her genç kız gibi isteyenlerim çıkmıştı elbet.. Çevrenin, ailemin ne dediği ne düşündüğü umrumda bile değildi bu konuda o zamanlar.. ama yıllar geçince sen istemesen de bu baskılar, bu imalı bakışlar, bu imalı sözler insanı yıldırıyor, tüketiyor ve kişi farkında olmadan sanki ezelden beri koca meraklısıymış gibi hislerle dolup taşıp evlenme derdine düşüyor..

Milletin ne dediğini umursamayın diyebilirsiniz evet en doğrusu da bu.. Allah'ın takdiri bu diyip tevekkül etmek yerine kadere aldırmayıp sallayıp tutan insanların bu baskıları bir müddet sonra insanı yıldırıyor. Evleneyim de bu bakışlardan, sözlerden, imalardan kurtulayım derdine düşüyorsunuz..

Bazen kk yazdığım konulara bakıyorum ve sadece evlenmek için çıldırmış bir kızın mesajlarını okuyormuş gibi hissediyorum kendimi. Halbuki ben bu yapıda, düşüncede olmamalıyım diye aklımdan geçirip duruyorum.. İnsanı baskılarla bu denli değiştiren, sanki evlenmek mecburiymişte o olmazsa mutlu olamazmışsın gibi hisseden biri olup çıkarıyorlar insanı..

Ne diyim hakkımızda ne hayırlısıyla onu nasip etsin bana ve diğer bütün herkese Mevlam.. Konuşmak boş dua edip Rabb'imize sığınıp O'ndan istemek en doğru olanı..

Hakkında ne hayırlıysa onu yaşamanı dilerim Allah'tan.. Ümidini sakın yitirme konu sahibi arkadaşım..

Heh işte sen bi de o bebeğini sevip geri verdiğin anneyi düşün
İçinden ağlatıp geri yollayana sövüyordur

El alem ne düşünür diye yaşanmaz, öyle yaşama. 31 yaşına gelmişsin hala büyülere mi inanıyorsun, inanma. Mutlaka karşına aşık olacağın biri çıkar, dert etme bu kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…