31 Yaşında Bekar kadın Olmanın Acısı :((

Benim annem bi düğüne babam diğerine yetişirlerdi
Bekarken baya rahatmışım
Şimdi sevmesen bile eşinin şusu busu diye görüştüğüm kimseler oluyor
Ben bi de az öz insan severim ha deyince samimi olamam
Beni sıkıyo böyle şeyler
Yiyosa şimdi bekarken yaptığın gibi misafir gelince kaç odana Çekirge diyorum kendi kendime

her sayfayi okumadim ama, sen kendini cok üzmüssün , bu isler kismet isi, tahmin edebiliyorum hissettigin aciyi ama , inan bu kadar gam'a degmez.
sen isine bak , bu kadar üzüntüyle sagliginindanda olma , degmez gercekten. kendi yuvan olmasini istemen tabii en dogal hakkin ve bu cokta normal, bunun icin kimse sana erkek delisi diyemezki.
demekki simdiye dek kendine denk biriyle karsilasamamissin, demekki vakti gelmemis. Kimbilir, belkide böyle imtihana cekiyor Yaradan, sabir diliyorum canim sana..... kendini bu kadar üzme ama!!

Evet yaaa herkes oyle söylüyor evlenecek adam gibi adam kalmamış 1yıl önce böyle değildi ya

Evet, haklısın. Annemlerin gittiği düğünler de oluyor.
Oh be diyorum Filozof , evli olsan mecburen gitmek zorundaydın! (tanısan da tanımasan da)

Misafir gelince odana kaçmak mı?
O nasıl bir şey?
Misafir gelince odana kaçmayı bırak misafirler kalkarken ben es kaza arka odada / tuvalette bir yerde olsam annem koridorun başından seslenir: "Filozooooooooofffff, filan amcanlar/dayınlar/teyzenler kalkıyorlar. Gel kızııııııımmm"

Yani seven demeyelim de tek tük, tanıştırıldığım kişiler veya benim tanıştığım oldu ama sonuca gitmedi

Seni çok iyi anlıyorum. Ben de konumda bahsettiğim benden 12 ya büyük adama ilk görüşte aşık oldum Ki ben ilk görüşte aşka inanmazdım, hep salakça birşey olduğunu savunurdum ama başıma geldi.. Öyle ki 3 senedir eski sözlüyü düşünüp düşünüp ağlayan ben eski sözlüyü tamamen unuttum. O da benden hoşlandı sandım, 42-43 yşına gelmiş bekar, hemen evlilik çocuk ister dedim. Annemin de hiç tanımadığı halde bu adamı rüyasında görmesişyle tamam dedim, kaderim çıktı karşıma.. Sonra acı gerçekle paramparça oldum. Başka kadınlarla fingirdeşen bir erkekti karşımdaki.. Sanki uçaktan düşmüş gibi oldum yemin ederim, bu acıyı söküp atamıyorum içimden.

Amcam ve dayım gelince kaçmam da annemin tanıdığı çoktur dıdının dıdısından kaçarım ben
Eh 3 tane de ablam var onlar görünsün yeter ben en küçüğüm dersin stajım işim var der yırtardım paçayı
Ama şimdi nerde senin evine geliyo misafir, başında anne yok, misafirin huyunu suyunu bilmesen de pür dikkat oturacak edebildiğin kadar sohbet etmelisin
Börek çörek yapmalı birde acillll temizlik planı yapmalısın (Evim her daim kitap gibi değildir benim hatta dağınıktır)

Allah allah bütün evlenmek isteyen erkekler beni mi buluyor Ben de onlara ısınamadım , kısmet değilse düzgün adam olsa da sonuç aynı oluyor merak etme

Olaya saçma yerinden gireceğim ama neden Tr den doğar doğmaz 1 yasında sayılıp hep 1 yas fazla söyleniliyor bana tuhaf geliyor henüz bitiremediğimiz yılı da yasımıza ekliyoruz. 30 yasındasınız bence .
Neyse konu o da degil siz kurtulduğunuza şükredin pişman olmayın. Buyu islerini anlamam ama illa ki yapılıp yapılmadığı bilinir hocaya danışın madem o kadar eminsiniz.
Bu arada bende 84 kuyum bu sene evlendim

Kimseyi takmayın bence berbat bir mahalle baskısı vardır eminim ama ümitsiz olmayın sonuçta sizde istiyorsunuz daha kaliteli arkadaşlar edinip kaliteli ortamlarda bulunun
Adayları da daha dikkatli seçin eleyin
Zaten oyle saçan sapan on yargıyla geleceklerse hic görüşmeyin kendinizi üzmeyin
Ve sakin sakin evde kaldım diye düşünüp ilk gelen kalitesizin kucağına atlamayın

Evet yaaa herkes oyle söylüyor evlenecek adam gibi adam kalmamış 1yıl önce böyle değildi ya

Cidden bak yaşayan anlıyor... Çok kişiyle tanıştım görüştüm bir halt olmadı affedersin ama ,her erkekte yeni bir sok edici hareket gördüm yıkıldım..Bana gelenlerin de hepsi sapık oluyo sanırsam cok sexy bir tipim var hahahah

Senin için dua edicem canımmm Allahım nasip eder tanımadığımız insanlara yapılan dua eminim ki kabul olunur,sen de benim için dua et lütfen hayırlı eş nasip olsun isteyen herkese İnşallahh
Teşekkür ederim canım ben de sana dua edeceğim. İnşallah Allah görür de bu acılı bekleyiş sonlanır artık

Allah allah bütün evlenmek isteyen erkekler beni mi buluyor Ben de onlara ısınamadım , kısmet değilse düzgün adam olsa da sonuç aynı oluyor merak etme

Kızzz o adamda benle evlenmek istediğini sölüüo..Ama hem pastam dusun hem karnım doysun hesabında bi adam....fingirdeyip fingirdeyip onun tabiriyle evlenilcek bi kız bulcaklar öküzler

Amca / dayı misaldi canım, misafirden kaçamam :)

Evet, evli olunca zor. Evin her daim temiz olamaz. Çörek , börek hemen olmalı vs vb.

Ufff! Gerçekten hani insan çocuk özlemi çekiyor (ben eskiden isterdim.)
Bir de sevilmek istiyor falan, yoksa bekarlığıma şükür! :)

İmza: Başkasının konusunda kendi konusuymuş gibi içini döken Filozof

okurken içim daraldı cidden benim de çevremde 30'u geçmiş bekar insanlar var ama hiç böyle şeyler görmedim duymadım yani sorun sizin çevrenizde olabilir bence çevreyi değiştirin.
bir de gerçekten adam gibi erkek kalmadı gerçekten hepsinin afedersin k.çı başı ayrı oynuyor. karşısındaki kadını değiştirmeye çalışanlar mı ararsın ben erkeğim arada bir çapkınlığa çıkacağım diye sinyal verenler mi dersin artık aklına ne gelirse.

bence çevre değiştirin.
herkes evlenmek zorunda değil. hayattaki tek gayesi evlilik olan kadınlar sizi anlamaz. oysa bir kadının evlilikten önce hayatta dik durması bir erkeğe bağlı olmadan hayatını sürdürecek özgüveni olması lazım.
yani ne demek 31 yaşında bekar diye hakaretler küfürler.. kim zannediyorlar bunlar kendini?

bunları yaşamak zorunda değilsin.
evlenmek tek amaç değil.

Intihar haramdir atestir bunu bir cozelim oncelikle kafamizdan atalim, is yerinden bir abla 41 42 yaslarinda evlendi gecen senemiydi neydi ise geldi gayet mutlu banada sen hala evlenmedinmi gibi biseyler geveledi komik gercekten gecenlerdede eski komsumuz yine 40 li yaslarinda evlendi cok iyi bir insan oldugu soyleniyor esinin zamani simdiydi ozaman evlendiler ....eski nisanlinla evlenmedigin icin seni tebrik etmek istiyorum bravo dogru karar saygisiz adamla evlenmektense olene kadar bekar kalirim daha iyi herkesin olmazsa olmazlari var 31 yas gec bir yas degil hersey bitmis degil kismet gercekten etrafta bekaretin hakkinda sana zan yapan asagilik karakterleri magmanin dibine yollamak isterdim ama RAbbil alemin cc herseyin meliki oldugundan ona hable etmeni dilerim namuslu bir kadina naamussuzluk iftirasi adami perisan eder .... Gelelim bana bende sozlednim evlenecektim adam saygisiz hasta oldugundan vazgectim canim cikti ayrilaana kadar evlilikten sogudum zaten hic bir zaman pek yakin sayilmazdim da neyse etrafindakiler cok cahil bunu diyenleri.mutlu oldugunu pek dusunmuyorum on yargilar var toplumda kiz cocuklarini degersiz gorenlerde var e ne yapalim simdi dogmayalimi olmayalimmi buda anbi mantik bekarligin tadini cikar yaa ver cevaplarini.milletin onlar seni bu hale getiriyorlar ...degeri a kk uyesi sen bu tatlilikla evde kalmazsin hic merak etme sadece cevreni degistir degistiremiyorsan mesafeni koy had bildir

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım ben de sana dua edeceğim. İnşallah Allah görür de bu acılı bekleyiş sonlanır artık

Emin ol duracak canım..Ki Allah biizim kaderimizi yalnız yazdıysa ne yapalımdı katlanacagız....
Üstelik sen ,ben Allahın emri olan bir şeyi istiyoruz gayri resmi bir ilişki istemiyoruz Rabbimin bir bildiği olmalı ki bizi sınıyor şimdilik,belki de koruyor...teslim olalım

nasıl bir çevreniz var sizin???
33 yaşındayım, arkadaşlarımın yarısı bekar, 38 yaşındaki görümcem bekar, hiçbiri böyle muamelelere maruz kalmıyorlar, yiyip içip geziyorlar. bazıları evliliği düşünmüyor bile. kimse de onlara saygısızlık yapmıyor. bence siz çevrenizi değiştirin.

Ben de 31 yaşındayım ama boşandım. Emin ol böylesi daha kötü
Bence senin de çok kötü değil kurtulmuşsun
Dert yanıp duran ama boşanamayan bi dolu kimse var
Sağlığın yerinde ve başını yastığa koyduğunda vicdanın rahatsa gerisi boş

Son düzenleme:
yaşlı olduğumu suratıma vuruyordan sonrasını okuyamadım :)
ajda pekkan duysa bunu döverdi seni :)) o bile hala genç olduğunu söylüyor..
hemen öldürüp gömdün 30 yaşında gencecik körpecik kızları...
valla en güzel yaştasın.. biraz farklı alanlara yönel.. belli psikolojin bozulmuş..yazdıkların normal bir bakış açısı değil..

Simge bencede bi hit baktır bana dedihin mantıklı geldi cok duydum böyle baglatma kismet kapama islerini hemde inaniyorsun kesinlikle git baktır serefsiz erkeklerede üzülme 31 yaşta ne varmış allah aşkına sen bakımlı fit çıtır ol çatır çatır çatlat tazecik desinler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…