• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

31 Yaşında Bekar kadın Olmanın Acısı :((

İlk önce şu eski küfürbaz eski sözlü için keşke demeyi bırakın.. İkinci olarak evet erkeklerin 30 yaşını aşan bekar kadınlara bakışı mide bulandırıcıdır, ama istisnalar hariç.. Üçüncü olarak şu boncukçu hıyartoyuda unutun.. Vardır hakkınızda hayırlısı..
Benim kız kardeşim de sizin yaşadığınız sorunları yaşadı, 35 yaşında en sonunda internetten tanıştığı biriyle evlendi bi evlilik sitesinden :KK48: Orada sapık supuk konuşanlar oluyordu, engelleyerek normallerden eledi :KK53: Siz yapın demiyorum, bunu gerçek hayattada yapabilirdi ama her biriyle ayrı ayrı görüşmek onları ha deyince bulmak zormuş:KK45:Şimdi evli 1 yaşında bebeği var.. :KK48: Kısacası imkansız diye bir şey yok..

Ben evli ya da bekar olmanin bir degerlendirme sekli olduguna inanmiyorum.

Halam 48 yasinda, hic evlenmedi, hala dusunmuyor.
Diger halam 39 yasinda, hic evlenmedi, hala dusunmuyor.
Ben 24 yasindayim, evliyim. Mutluyum hemde cok ama bunun evli olmakla alakasi yok. Ben yapi olarak hep mutluyum.
Arkadasim 24 yasinda, cocugu var, bekar. Kendi dogdugu gune lanet ediyor.

Toplum baskisini halalarim cok gordu. Dusunmuyorum dediler ve kapandi konu.

Buyutmeyin gozunuzde.

Evlenince basi goge eren varostur :KK70:
bende halan sayılırım,3. halan,37 yaşındayım,halen düşünuyorum,nedir bu ya,ne ayıp,sankı nedne nefes almıyorsun gıbı bır soru,çok şükür etrafımda,ailemde hiçççç öle ınsnalar yok,sankı farz,şart,çok kötü bir toplumuz,evlilik,ve çocuk doğurmaya endeksli bir toplum,ne acı,ne acı

Toplumu bu kadar önemseme
Ben 35 den sonra evlendim, eşekler gibi pişmanım keşke yapmasaydım
Yalnız başıma ölüp gitseydim de bu haltı yemeseydim
Elalem konuşur bakma sen, hayatını yaşa
Çalışıyormuşsun ne güzel, yap kendine dünyalığını, hayatın aslı bu
Kocası olanlar yalnız ölmüyor mu sanıyorsun, kocası olanların arkasında dağlar mı var sanıyorsun, eskidenmiş onlar, şimdiki kocalar ancak yük. Çalış çabala, pişir kotar, her derdini çek, arkasını topla, adam olsun kıçı kalksın. Erkeklerden sıtkım sıyrıldı resmen eşim dahil, iyi adamdır iyiliğine de o kadarcık iyiliğe ömür verilmez. Klasik hayırlısı Allah'tan demeyeceğim, ben diyorum ki belayı çağırma hayatına kardeş, boşa üzüyorsun kendini

ne güzel.. ben bekar arkadaşlarımın coğunu kaybettim :KK43:

Yeni arkadaslar edinin canim---bende mecbur yanlizlikdan kursla filan gitdim...spor...hatta 2 kere Master yapdim. Universitede insan daha Cabuk cevre edinebiliyor diye...

biz hatda dalga geciyoruz kendimizle....kartlar klubu diye grup acdik whatsappde :=)

Benim yasimda 27 sana yakin bende bekarim ben hic oyle hissetmiyorum suan sozlu sayilirim nisanim olucak bu kis sevgilim bu yaz evlenmek istiyor ama ben henuz hazir hissetmiyorum istiyorum ki biraz daha zaman gecsin daha baska ikimizinde kariyeriyle ilgili nedenlerde var tabi ama hic oyle bi dusuncem olmadi ben gercekten yazdiklarini okuyunca cok uzuldum 31 yas 84lusun ya daha o kadar gencsin ki ben sana boyle hissettiren insanlara suan inanamiyorum ama bence sendede hata var kendini oyle bi anlatiyosun ki 45 yasindasin sanki cevrendeki insanlarda sendeki bu dusunceyi biliyorlar ve bunun ustune geliyorlar akrabalara gelince ben daha dedikodu yapmayan cinsini gormedim her sulalede var sana evde kalmis der otekine cirkin der ooooo ben biraz sasirdim cidden lutfen boyle dusunme benim 32 yasinda bi arkadasim 2 cocukla ikinci evliligini bitirdi bu yaz oyle mi olmak daha iyiydi iste ben kadersiz diye ona derim 2 cocuk ikinci evlilik bitti cocuklae kucuk 3. Olsa bile ne cok zorluk var bunlari dusun Allah hayirlisini versin gec olsun guc olmasin hepimiz mutlu yuvalar kurmak istiyoruz nasip olur ins ama inan ki yalniz olup olmamak buna bagli degil arkadas dost edin kendine insanlar ayni evin icinde o kadar yalnizlar ki bazen ...asil yalnizlik yalniz degilken yalniz hissetmektir bunu da dusun acele etme hayirlisini dile henuz bazi seyler icin erken bile 31 yas asla gec değil

amaaan derde bak neler var bir yiyip bin şükret dolu hastalık var...ben kızımın 30 yaşında evlenmesini isterim daha bilgili olur eline mesleğini almış güçlü bir kadın olur bence yaşın çok yok

Yeni arkadaslar edinin canim---bende mecbur yanlizlikdan kursla filan gitdim...spor...hatta 2 kere Master yapdim. Universitede insan daha Cabuk cevre edinebiliyor diye...

biz hatda dalga geciyoruz kendimizle....kartlar klubu diye grup acdik whatsappde :=)
küçük yerde yaşıyorum burda arkadaşlıklar yüzeysel oluyo. ben çocukluk arkadaşlarımı kaybettim. elin oğluna gittiler.. :KK43: gerçi mesafe olarak uzaktık ama artık hiç görüşemiyoruz. çocuğu hasta olur, kvsine gitmesi gerekir, ailece bilmem nereye giderler. artık vakitleri olmuyo. gerçi bekarlığın da bi rahatlığğı var. her gün yapılan rutin işleri yapmak zorunda değiliz.. yeri geliyo kendime bile hizmet edemiyorum :KK70:

Kızlar mesajlarınız için teşekkür ederim. Belki Avrupa ülkeleri gibi bekar kadınların aşağılanmadığı bir ülkede olsak bu kadar kendimi yiyip bitirmem ama toplum özellikle de erkekler o kadar acımasızki !

Sırf 31 yaşında olduğum için or.pu muamelesi görmek çok gücüme gidiyor. Halbuki ben bakireyim ama erkekler inanmıyor "kesin bozdurmuştur bu yaşa kadar" diye düşünüyor. 31 yaşında olduğum için imam nikahıyla metresi olmamı isteyen evli erkek bile çıktı karşıma :((( Sırf 31 yaşındayım diye bana biçilen tek kader metres olmak mı ?? Arkamı yaslayabileceğim bir eş ve çocuk sahibi olmak benim hakkım değil mi ?

Duruşunu değiştirmen lazım. Sen bu konuda böyle içlendikçe ah vah ettikçe insanlar da rahatça üstüne gelir. Benim çevremde evlenmeyen otuz üstü çok arkadaşım var mesela. Bir tanesi sürekli ay evlenemedim der, sürekli evlilikle ilgili hayıflanır. O nedenle sanırım herkes bu arkadaşıma hadsizce evde kaldın kimse çıkmıyor mu diyebiliyor. O hakkı kendilerinde bulmasının nedeni kendisi. Diğeri de ben evlenmek istemiyorum hiiç erkek kahrı çekemem diyor, ağzını açacak olanın lafı ağzını tıkıyor. Kimseye o hakkı vermeyince çevresindekiler de ondan hiç bir şey diyemiyor. Yani senin duruşundan oluyor o. Dik dur burnundan da kıl aldırma.
Ayrıca kimse evlenmek zorunda değil. Mutluluğu tek bişeye endeksleyen herkes mutsuz oluyor.
Başarı evlilik hiç değil. Küfürbaz bir hanzoyla aynı eve paylaşıp hizmetini görünce mi saygı değer oluyorsun? Sen bunu dersen herkes densizce konuşma hakkını kendinde bulur.
Ayrıca nasıl senin bekaretin gibi özel konuları sana söyleyebiliyorlar. Nasıl bir çevren var. Biri bu şekilde terbiyesizleşince gayet sertçe uyaracaksın ağzının payını vereceksin. Ah bana onu diyecek var ya yırtarım ben onu diyenin ağzını.
Bakire olmadan evlenenler de var bakire olmayıp evlenmeyen de bunu konuşmak kimin haddine? Aklı fikri bi tarafında o tip insan müsveddelerine pabuç bırakma ben sinirlendim.
Boyun eğip evlenemedim, aman herkesin diline düştüm deme.
Çok istiyorsun inşallah evlenirsin ama evlenemezsen de acından ölecek, yalnızlıktan sürünecek değilsin. Böyle düşünürsen herkes üstüne de gelir. Elin adamına hiiç muhtaç değilsin. O psikolojiden bir çıkmalısın önce

Bende 27 ime giricem 5 ay sonra. Bende karamsarlığa kapılıyorum bazen. Bende aynı senin gibi bana küfürler eden sevgilimden ayrıldım 5 ay önce. Bence biz zor olanı yaptık herkes zaten o düşünceyler olmadık insanlarla evleniyor asıl bizim gibi olmak zor. O nedenle kendinin farkına var sen çok güçlü bi kadınsın. Bende de yalnız kalıcam korkusu oluyor illaki. Ama dua ediyorum Rabbim bilir kulunu üzmez diyorum. 31 yaşta geç değil benim çevremde de bi dünya insan 31-32 yaşında evlendi kafaya takma henüz evlilik yaşın geçmedi. dua edelim öyle biri çıksınki iyiki bugüne kadar karşılaştıklarımızla olmamış diyelim...

Toplumu bu kadar önemseme
Ben 35 den sonra evlendim, eşekler gibi pişmanım keşke yapmasaydım
Yalnız başıma ölüp gitseydim de bu haltı yemeseydim
Elalem konuşur bakma sen, hayatını yaşa
Çalışıyormuşsun ne güzel, yap kendine dünyalığını, hayatın aslı bu
Kocası olanlar yalnız ölmüyor mu sanıyorsun, kocası olanların arkasında dağlar mı var sanıyorsun, eskidenmiş onlar, şimdiki kocalar ancak yük. Çalış çabala, pişir kotar, her derdini çek, arkasını topla, adam olsun kıçı kalksın. Erkeklerden sıtkım sıyrıldı resmen eşim dahil, iyi adamdır iyiliğine de o kadarcık iyiliğe ömür verilmez. Klasik hayırlısı Allah'tan demeyeceğim, ben diyorum ki belayı çağırma hayatına kardeş, boşa üzüyorsun kendini

Saskinim su an.

Kızlar mesajlarınız için teşekkür ederim. Belki Avrupa ülkeleri gibi bekar kadınların aşağılanmadığı bir ülkede olsak bu kadar kendimi yiyip bitirmem ama toplum özellikle de erkekler o kadar acımasızki !

Sırf 31 yaşında olduğum için or.pu muamelesi görmek çok gücüme gidiyor. Halbuki ben bakireyim ama erkekler inanmıyor "kesin bozdurmuştur bu yaşa kadar" diye düşünüyor. 31 yaşında olduğum için imam nikahıyla metresi olmamı isteyen evli erkek bile çıktı karşıma :KK43:(( Sırf 31 yaşındayım diye bana biçilen tek kader metres olmak mı ?? Arkamı yaslayabileceğim bir eş ve çocuk sahibi olmak benim hakkım değil mi ?

Kadinlara o sifatlari yakistiranlar gene kadinlar.
Forumda bile gormuyor muyuz arada, evliymis bilmiyordum asik oldumcular.
Erkeklerin totosunu arsa degdiren dangalak kadinlar yuzunden o yaklasimlar.
Pislikler.
Insallah mutlu olacagin sekilde yasarsin. Evli ya da bekar fark etmez. Nasil mutlu olacaksan oyle nasili hayirlisi ise oyle.

Sırf 31 yaşında olduğum için or.pu muamelesi görmek çok gücüme gidiyor. Halbuki ben bakireyim ama erkekler inanmıyor "kesin bozdurmuştur bu yaşa kadar" diye düşünüyor. 31 yaşında olduğum için imam nikahıyla metresi olmamı isteyen evli erkek bile çıktı karşıma :KK43:(( Sırf 31 yaşındayım diye bana biçilen tek kader metres olmak mı ?? Arkamı yaslayabileceğim bir eş ve çocuk sahibi olmak benim hakkım değil mi ?

Canim benim...ben avrupada yasiyorum ama burdaki türklerin zihniyeti cogu Zaman 70li yillardan kalma....!!!
Bu olayin avrupayla alakasi yok...Türk yasli teyzeleri ordada ayni cak cak yapiyo burdada yaniiii :)

metres ne demek yaaaa? Nerden buluyorsun bu igrenc insanlari canim?

Bence sen toplumu fazla takıyosun
Bende Türkiye'deyim ve artık her bölgede tuhaf insanlar var
Bir kulağımdan giriyo diğerinden çıkıyo, saçma buluyorum çünkü

Mesela evlensen bile baskı bitecek mi sanıyosun
Ne cüretle bilmem ama çocuk soracaklar
Psikolojik baskı bitmez ama onlara bu tavizi vermemelisin
Gagalarını kapatmayı bileceksin

Ay bana böyle dediler deyip kukumav kuşu gibi düşünme bence
Nasip bu işler siparişle olmuyo de bari, evlenince başım göğe mi erecek de mesela ne bileyim

Yahu hala bakire değilsin diyenler diyorsun yaa. Bu kafada bakarsan ezilirsen tepene çıkarlar.
Ne haddine ya ne haddine!!! Nasıl buna üzülüyorsun anlamıyorum. Biri öyle bi terbiyesizlik ettiyse bin pişman edeceksin. Özelin o senin. Bakire olmayadabilirsin neyine ezilp büzülüyorsun açıklama yapıyorsun öyle değilim diye. Bu imada bulunan dangalaklara da böyle izah ediyorsan tabii tepene çıkarlar!!
Bir daha özelinle ilgili haddi olmayan insanlar böyle yorumda ima da bulunursa direkt pişman et, morart koy.

Saskinim su an.

Kadinlara o sifatlari yakistiranlar gene kadinlar.
Forumda bile gormuyor muyuz arada, evliymis bilmiyordum asik oldumcular.
Erkeklerin totosunu arsa degdiren dangalak kadinlar yuzunden o yaklasimlar.
Pislikler.

Insallah mutlu olacagin sekilde yasarsin. Evli ya da bekar fark etmez. Nasil mutlu olacaksan oyle nasili hayirlisi ise oyle.
kesinlikle katılıyorum

Ay saçmalama ya nasıl insanlar çıkmış ağzının payonı veremedin mi o insanlara ya. 31 yaşında yeni biriyle tanışıp evlenen kaç tane tanıdığım var biliyo musun şu an. Hakkaten çevreni deiş git şöyle güzel elit kurslara filan katıl. Senin çevrene anlam veremedim. Bi arkadaşında dediği gibi önce şu duruşunu ve şu umutsuz depresif halini değiştir kütfen. Sen güleryüzlü mutlu ol ki insanlar sana yaklaşabilsin. Ve kendine de güven ya böyle olma lütfen...

Bir ay sonra 29 olacağım ödüm kopuyo evlenirim diye. o sorumluluk o ev işleri ogöbeğini kaşıyan koca profilini düşündükçe midem kalkıyo. yalnız kalmaktan hiç korkmadım bu yaşıma kadar. arkadaşlarım var. bi çoğuda evli. onlarla geziyorum yiyiorum içiyorum eğyeniyorum. adamların mantığı hep aynı çalışıyo kuzu emin ol. çevrende gördüğün bütün erkekler aynı. sen kendini yalnız hissediyorsan evlenincede hissedersin yalnızlık insanın beyninde.

kesinlikle evlenmeyi düşünme bence. kaynana derdi görümce derdi adamın sorumsuzluğu. ev işleri. çoluk çocuk ağlaması. ütü bulaşık. hepsi senin gözüne bakacak. bide çalışan kadınsın ne gereği var yaa evlenmenin.

sen mutlu olmaya bak kuzu. şahsen ben öyleyim aşık olma istiyorum ama evlenmek katiyen istemiyorum. o monotonluğe gelemem.

senın hakkında dusunduklerı senı nıye bukadar ılgılendırıyor sen gercegı bılıyosuın,ne oldugunuda bılıyosun nıye bukadar takılıyosun..birincisi yaşlı falan degılsın artık okuldu işte karıyerdı derken zaten evlılık yaşı 30a cekıldı yada 25 sonrasına.şahsen 25-26 yasından önce evlenenlerı ben genclıklerını eksık yaşamışlar olarak goruyorum,evlılık ıllakı yapılacak nekadar bekar kalırsan kardır:)zaten daha yaşlı falan psıkolojısıne girme bende 84lüyüm ve gayet genciz henuz,emın ol evlenıp cocuk yapıp bu yasta bosanmıs bırı olsan cok daha fazla ah vah ederdın,onu yasayan arkadaslarım var ve keske hıc evlenmeseydım bekar kalsaydım baksana 31-32 yasındayım bı cocugum var artık evlenmek ıstesem daha secıcı olmak zorundayım ve zorlanırım dıyorlar.
yanı anlayacagın gününü gün et keyfıne bak,gün gelip kısmetın senı buldugunda ve evlendıgınde bekarlıkta ne rahatmışım be diyceksın:)ben gibi:)

Back