31 Yaşında Bekar kadın Olmanın Acısı :((

Bu nasil bir dusunce tarzi? 31 yasinda bozdurmustur kesin dusuncesi.30 yasindayim.Bekarim.Koyde de yasadim sundan 2 -3sene oncesine kadar Izmir gibi butuksehirde dogdum,buyudum.Hicbir yerde kimsenin giyabimda bu tarz ne bir dusuncesini hissettim ne de duydum.Bana biraz takiyorsunhz, abartiyorsunuz gibi geldi ya da eski iliskiniz fazla derin iz birakmis.

Cnm bolca dua et ümitsizlige dusme
Benim kuzenim 30 yaşında idi nisanlisindan ayrılmıştı
Bu yaz başka biri ile evlendi ve çoook mutlu
Sende mutlu olacaksın tevekkül et kadere inan ben 18 yaşımda evlendim arkadaşım 30 yaşında eşinden ayrıldı o ne yapsın

Ben algilayamadim size ne curretle veya konu nasil ne sekilde aciliyorda gel metresim ol veya gercekten igrenc bi tabir ama bozuksundur falan diyorlar yargilamak icin sormuyorum cidden merak ettim

kusura bakmayın ama yaşadığınız çevredeki insanların sizin hakkınızdaki görüşlerini o kadar benimsemişsiniz ki artık gerçek olan şeylerin bile farkında değilsiniz
lütfen kendinize gelin, 31 yaş ne demek!
hayatın başındasınız, kendi ayaklarınız üzerinde duruyorsunuz, akıl fikir sahibisiniz
sırf bekarsınız diye kendinizi kötü hissetmenizi anlamıyorum....

Cnm bolca dua et ümitsizlige dusme
Benim kuzenim 30 yaşında idi nisanlisindan ayrılmıştı
Bu yaz başka biri ile evlendi ve çoook mutlu
Sende mutlu olacaksın tevekkül et kadere inan ben 18 yaşımda evlendim arkadaşım 30 yaşında eşinden ayrıldı o ne yapsın

Üniversite bittikten bir yıl sonra evlenen bir sürü arkadaşım var yani ortalama 23-24, ne zaman düğünlerine gitsem ee sen de bul birini de evlen bi sen kaldın muhabeti ettiler. Ben de 33 yaşımda evlendim, beni ziyarete geldiler, ve hepsinin ortak olduğu tek nokta vardı "keşke biz de senin gibi geç evlenseydik, kazandığımız parayı az da kendimize harcamış olsaydık".

Ayrıca ben bu konuda kısmet bağlama işine inanmıyorum, büyü dediğiniz olay sadece insanın sinir sistemine etki eden bir şey olabilir, kul nedir ki kaderde yazılı olanı değiştirsin....

Yok canım ben bulmadım o adamı, eskiden staj yaptığım bir kurumda çalışıyordu. Yıllar sonra facebook'tan ekledi birşeyler sordu, ben de medenice cevap verirken, "ben seni çok beğeniyordum o zamanlar, daha da güzelleşmişsin, ben şimdi yurtdışında yaşıyorum buraya gel masrafını karşılarım" diye iğrenç teklifine başladı (((Adm evli 2 çocuğu var üstelik kız evladı var, benim kızımın başına gelirse diye empati de yapmıyor, profilinde fotoları var.. Adamın cevabını verip silip engelledim ama çok içime oturdu (((( Allahım dedim sıcak bir yuva bana nasip olmayacak mı ?Kimse hakkında kötüşeyler düşünmediğim halde neden bunlara maruz kalıyorum ? İsyan etmek istemiyorum Allah'a ama dayanamıyorum artık

Senden birkaç yaş büyüğüm , bekarım , uzun yıllardır yalnızım da...
Evet, haklısın. İnsan evlilik meraklısı olmasa da yalnız olduğuna üzülüyor zaman zaman ama ya çevrendekiler çok abartıyor ya da sen!
Hayatının amacı edinmişsin bunu, evlenince mutlu olacağının (yalnız olmayacağının) garantisi yok.

Her şeyin hayırlısı olsun... Allah gönlüne göre versin.

(Eski sözlün ve senden on iki yaş büyük adam ile yaşadıklarına bir şey demiyorum. o konularda haklısın kolay değil.)

Sırf bekarsın diye bu kadar karamsarlığa düşüyor ve insanların saçma sapan cümlelerine seyirci kalıyorsan
Ohooo diyorum
Evlenince herşey daha zor
Abidik gubidik kişilerle akraba olmak mı dersin
Kayınvalide, görümce, elti cümbüşü mü dersin
Ondan sonracıma eşime neler oluyorlar kızlar ? var bi de ara ara
Yemek, temizlik, çamaşır, bulaşık, ütü vs
Çalışıyorsan haftaiçi zaten nanay, haftasonu yardırırsın artık
Çocuk işini hiç yazmayayım, wc ye zor gidiyo insan zira

Ben evliyim
Ama bekarken özlediğim şeyler de var
Yemek derdi olmadan bir tostla öğün geçiştirmek
Aile boyu cipsi tek yerken tv izlemek
Ondan sonracıma kızkıza saatlerce takılmak
Dayımlarda kız kuzenlerimle sabaha kadar muhabbet etmek
Misafir gelince odama kaçmak
Her düğüne, cenazeye, davete katılmak zorunda olmamak. Annem gitsin yeter demek vs.
Bunlar aklıma gelenler sadece

Ben algilayamadim size ne curretle veya konu nasil ne sekilde aciliyorda gel metresim ol veya gercekten igrenc bi tabir ama bozuksundur falan diyorlar yargilamak icin sormuyorum cidden merak ettim
Yok direkt sormuyorlar ama ima ediyorlar yavşak bir şekilde soru soruyorlar evli kadınlara yaklaşmayacakları saygısızlıkta yaklaşıyorlar yani 31 yaşında bekar olduğunuz için saygı duymuyorlar

Seni çok iyi anlıyorum canımmm.
Yaşlarımız yakın ben de bekarım...Mutlaka seni sevenler ama senin red ettiklerin olmuştur yanılmıyorum değil mi ?
Bundan sonrası için inşallah sana da bana da tüm isteyenler hayırlı eş nasip eder ALLAHIMMM inan düzgün erkek kalmamış ayol..Ben biriyle tanıştım her şey olumlu falan bende kabul etcem hı dese ..Ki dedi de ama sonra bi baktım başka kızlarla fing atmalar falan içmeler... offf sahip çıkan düzgün bi adam yok ya da rast gelmiyor yeminle

42 yaşinda bir meslektaşım çok beyefendi, hiç evlenmemiş, 2 ünv. Bitirmiş biriyle evlendi. Hemen de bir çocuk yaptı. Ohhh şimdi geziyor egleniyor. Üzülme zamana bırak. Ararsan bulamazsın. Aramayınca karşına çıkar.

Ben bekarım ama birçok düğün, ziyaret, davet vs gitmek zorunda kalıyorum.
"Ayıp olmasın"
"Babam işten izin alamaz, annem yalnız kalmasın" vs vb sebeplerle...

Bekarım ama bu dahil bazı konularda evli gibi sorumluluklarım var, yıllardır!!!
(Allah beterinden saklasın)

Yok direkt sormuyorlar ama ima ediyorlar yavşak bir şekilde soru soruyorlar evli kadınlara yaklaşmayacakları saygısızlıkta yaklaşıyorlar yani 31 yaşında bekar olduğunuz için saygı duymuyorlar

Senin için dua edicem canımmm Allahım nasip eder tanımadığımız insanlara yapılan dua eminim ki kabul olunur,sen de benim için dua et lütfen hayırlı eş nasip olsun isteyen herkese İnşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…