- Konu Sahibi dertli_simge
-
Konuyla alakasi yok ama bisey sormak istiyorum mesaj atamadim.Aman evlenen de dertli evlenmeyen de..
Bence herkes evlenmek zorunda değil
ne münasebet ya dalga mı geçiyosun ? programı çok beğeniyorsan sen çık.
Benim arkadasimda cok umutsuzdu 1..55 boyunda 105 kilodaydi..ayni senin laflarini ediyordu..simdi seni okuyunca hep geçmişte dedikleri canlanıyor ve diyorum nerden nereye...
Evlenebildi mi peki?
Ben de bir ara 58 kiloya çıkmıştım, şu an 1.62'ye 48'im, kilo yönünden bir sıkıntım kalmadı sayılır ama insan şanssız olmayagörsün(((
Valla insanlar sana ne akıllar ne öneriler verdi, hepsi yardım etmek istedi kulakları tıkadın. Valla mı evlendi mi diye takılmış plak gibi hala. Benim içim sıkıldı daha da tek laf etmem yani. Ama bana bu kadar bayıcı sıkıcı geldiysen erkekler hiiiç çekmez bil yani.
Ben erkek olsam aklı fikri evlilikte biriyle hemen evleniyim demem en temelde. Zira ha Ahmet ha Mehmet ha ben bunun niyeti hemen en acelesinden evlilik diye hissettiriyorsa bana olmaz yani.
Kısacası evlilik evlilik diye bu şekilde başlıyorsanız şansız kısmetsiz yada bahtıkapalı değilsiniz. Sadece insanları da korkutup yıldırıyorsunuz.
Evlenirken ilk kriterim ne olursa olsun evlenmek değildi, ömrü billah bi evde sıkılır mıyızdır mesela. Ha bu şekilde takıntı yapmış, kulaklar tıkalı hala evlendi mi peki hemen evlensin diye devam edenle de yok yani. O imajda durmayın derim son olarak naçizane.
Yukarda yazmıştım ya canim o arkadaşım.
Evlendi
Kulaklarımı tıkadığım sonucuna nerden vardınız ki ? Çok yanlış izleniminiz var, evet toplum baskızı beni üzüyor, insanın derdi neredeyse canı oradadır diye bir laf var. Benim de psikolojim bozuldu doğal olarak geleceğim ve yaşlılığım konusunda korkuyorum
Ayrıca tam tersine, evlilik takıntılı biri gibi davranmadım tanışırken. Ben çok gururlu biriyim, bir erkekle tanışrken "evlenme meraklısı, koca heveslisi" gibi görünmeyi asla istemem. Beni geçenlerde 1978 doumlu bir erkekle tanıştırdılar, sonra sordular ne konuştunuz diye. Ben dedim havadan sudan işte. Ben böyle deyince çok şaşırdılar "evlilik konusunu nasıl açmazsın" diye, ben de koca meraklısı gibi görünmek istemedeğimi söyledim. Yani yeni tanıştığım bir erkeğe, o amaçla tanışsam bile evliliğin lafını etmeye utanıyorum.
Sen belki böyle düşünüyorsun.Öyle düşünenleri de boşver .Ben boşanmış olarak bile öyle düşünmüyorum.Çok da öyle muamele görmüyorum uzak durdupum için belki..Dert az gibi bir de bunu düşünme.Kızlar mesajlarınız için teşekkür ederim. Belki Avrupa ülkeleri gibi bekar kadınların aşağılanmadığı bir ülkede olsak bu kadar kendimi yiyip bitirmem ama toplum özellikle de erkekler o kadar acımasızki !
Sırf 31 yaşında olduğum için or.pu muamelesi görmek çok gücüme gidiyor. Halbuki ben bakireyim ama erkekler inanmıyor "kesin bozdurmuştur bu yaşa kadar" diye düşünüyor. 31 yaşında olduğum için imam nikahıyla metresi olmamı isteyen evli erkek bile çıktı karşıma(( Sırf 31 yaşındayım diye bana biçilen tek kader metres olmak mı ?? Arkamı yaslayabileceğim bir eş ve çocuk sahibi olmak benim hakkım değil mi ?
Benim erkek kardeşim de 84 dogumlu..30dan sonra psikolojisi biraz gerildi. .oda inanmıyor evlencegine cocugu olacağına falan...kim ne derse desin yanlizlik Allaha mahsus rabbim tüm bekarlara hayirli eş nasip etsin..başta hayırlısini istemek gerek herseyden önce tabiki..cok samimi arkadaşımın abisi 33 yaşında ewlendi cokda zenginler düğünleri 3gun 3 gece sürdü. .çok taninmis bir aileydi..annesinin ahti vardi bu çocuğu evlendireyim die adaklar adayip kesdi...velhasil kelam çocuk 3 ay evli kaldi..sonra bosandilar..bosanmak daha kötü. .simdi annesi diyorki dilim kopsaydi da sadece evlensin demeseydim...hayırlısini isteseydim diyor...
Sen belki böyle düşünüyorsun.Öyle düşünenleri de boşver .Ben boşanmış olarak bile öyle düşünmüyorum.Çok da öyle muamele görmüyorum uzak durdupum için belki..Dert az gibi bir de bunu düşünme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?