31 Ocak 2025 tüp bebek transfer olanlar

Ama ben ilaçları transferden öncede kullanıyordum böyle belirtiler yoktu

merhaba doktorunuz kimdi, sureci nasil yonetti, memnun musunuz paylasir misiniz ? ben de iyi bir doktor arama asamasindayim..
Benim doktorum istanbul anadolu yakasında bülent kars yani bir çok şehirden gelen hastası var ben bir senedir ismini duyuyordum ama o zamanlar doktorlara küstüğüm için gitmedim keşke gitseydim çok tatlı bir doktor ilk önce değerlerime baktı sen iyisen yapıcam dedi aşılama önerdi sorun olmadığı için biz tüp bebek istedik çünkü 2 kez aşılama denemiştik özele de aşılama için ücret ödemek istemedik. Muanesini kliniğinde işlemlerini acıbademde yapmakta. Embriyolarımın hepsi ataşehir acıbademde acıbademinde oldukça labaratuvarı iyi embriyologlar beni arayıp 5. Gün embriyonız çok kaliteli yüzde 90 tutma ihtimali olduğunu söyledi hastaneden de doktorumdan da çok memnunum doktorum çok sakin ve kuralcı biri herşeyi kuralına uygun ve atlamadan yapıyor. Tavsiye ederim 4-5 özel doktor ve 8 aylık zeynep kamil sürecinden sonra ilk defa bir doktora güvendim ve ısındım

Sanırım test gününü beklemek daha mantıklı böyle umutsuzluğa kapılıyorsun
Ben 2 yıldır bir gün bile reglim geciktiğinde test yaptım hep negatifi gördüm. Çok üzüldüm yarın bile test yapmaya korkuyorum aslında. Ama kaçınılmaz son geliyor. Baş ağrısını bile belirti sayıp araştırır bakardım bu programdan okurdum kimler benim gibi pozitifi görmüş diye işin espiriside şimdi araştırabileceğim hiç bir belirtim yok allahım yüzümüze gülsün hiç bir zaman isyan etmedim. Bu bir sınav ve evlat hasreti çeken tüm annelerimiz bu sınavdan bir gün geçicek ona inanıyorum

Merhaba bu detaylı anlatım için teşekkürler .. Acıbadem’de toplam ne kadara mal oldu bu süreç acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…