Benim 3. Gün embriyosuydu ikisi de grade 2 kalitesinde idi, embriyolog transfer esnasında yanıma geldi gayet iyiler dedi bilgi verdi.Hayırlı olsun benimde çift embriyo ama orta kalite pazartesi test günüm kaliteleri nasıldı sizin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 3. Gün embriyosuydu ikisi de grade 2 kalitesinde idi, embriyolog transfer esnasında yanıma geldi gayet iyiler dedi bilgi verdi.Hayırlı olsun benimde çift embriyo ama orta kalite pazartesi test günüm kaliteleri nasıldı sizin
İnşallah ya bu sefer idrar testi yapmıycam o yüzden çok korkuyorum zamanda geçmiyorBiri iyi diyebilcegimiz kalite dedi, digeri orta kalite dedi. Ikiside 5.gün embryosu. Tesekur ederim darisi basiniza insalah saglikla hayirlisiyla.
Birde adet olcak gibi ağrılarım başladı tutmadı mı diye düşünüyorum sivilcede çıktı ne zormuş beklemekBiri iyi diyebilcegimiz kalite dedi, digeri orta kalite dedi. Ikiside 5.gün embryosu. Tesekur ederim darisi basiniza insalah saglikla hayirlisiyla.
O ağrılar tutmadığının bir belirtisi değil kesinlikle sonucu pozitif olan biri olarak sana söyleyebilirim ki yaşadığım her belirti adet belirtisi ile aynıydı karın ağrılarım bel ağrılarım vardı hatta ben de öyle korktum yalan yok ama pozitifti halen arada karnım ve belim ağrıyorBirde adet olcak gibi ağrılarım başladı tutmadı mı diye düşünüyorum sivilcede çıktı ne zormuş beklemek
İnşallah canım ya 6.denemem artık çok yoruldum sürekli düşünüyorum benimledirler inşallah bu seferO ağrılar tutmadığının bir belirtisi değil kesinlikle sonucu pozitif olan biri olarak sana söyleyebilirim ki yaşadığım her belirti adet belirtisi ile aynıydı karın ağrılarım bel ağrılarım vardı hatta ben de öyle korktum yalan yok ama pozitifti halen arada karnım ve belim ağrıyor
Sakın kötü düşünme
Yorulmak da çok haklısın hem manevi hem maddi insan bu süreçlerde gerçekten yoruluyorİnşallah canım ya 6.denemem artık çok yoruldum sürekli düşünüyorum benimledirler inşallah bu sefer
Canım benden kanama geldi pembe kirmizi kahverengi olarak. Gece yarisi adet sancisi aynen nasilsa o sekilde agri. Ve wcye gittigimde silince kirmizi kan gördüm. Vee olmadı dedim adet olamassin demisti doktorum, ilac kullandigim icin. Ama adet oluyorum sandim. Ve yattim uyudum. Sabah baktim kahveye dönmüş. Doktora yazdim ilac degisikligi yapti ve yerlesme kanamasi olabilir dedi. Kesin diyemem dedi ama. Sonra kasik agrisi ara ara devam etti. Kan testim pozitifti iste hala inanamiyorum.Birde adet olcak gibi ağrılarım başladı tutmadı mı diye düşünüyorum sivilcede çıktı ne zormuş beklemek
Canim sen ne kadarliksin.O ağrılar tutmadığının bir belirtisi değil kesinlikle sonucu pozitif olan biri olarak sana söyleyebilirim ki yaşadığım her belirti adet belirtisi ile aynıydı karın ağrılarım bel ağrılarım vardı hatta ben de öyle korktum yalan yok ama pozitifti halen arada karnım ve belim ağrıyor
Sakın kötü düşünme
Amin canım inşallah bendr dinliyorum Meryem suresini zikirlerin nelerdiYorulmak da çok haklısın hem manevi hem maddi insan bu süreçlerde gerçekten yoruluyor
Nasip diyoruz ama bunu da beklemek çok zor geliyor ne kadar dua etsek de
Duanı hiç eksik etme Meryem suresini oku veya bol bol dinle birkaç zikir vardı ben hep onları tekrarla okudum her gün. Ben duanın gücüne de inanıyorum. Rabbim hayırlı evlatlar versin hepimize inşallah
İnşallah sağlıkla devam eder canım sen yinede bol bol dinlen dua et Allah isteyince oluyor işte canı veren o benimkide pozitif olur inşallah tabi bitmiycek sonra kese kalp atışı 2kerede kimyasal gebelik yaşadım her süreci ayrı stresliCanım benden kanama geldi pembe kirmizi kahverengi olarak. Gece yarisi adet sancisi aynen nasilsa o sekilde agri. Ve wcye gittigimde silince kirmizi kan gördüm. Vee olmadı dedim adet olamassin demisti doktorum, ilac kullandigim icin. Ama adet oluyorum sandim. Ve yattim uyudum. Sabah baktim kahveye dönmüş. Doktora yazdim ilac degisikligi yapti ve yerlesme kanamasi olabilir dedi. Kesin diyemem dedi ama. Sonra kasik agrisi ara ara devam etti. Kan testim pozitifti iste hala inanamiyorum.
Canım gebeliğim boyunca adet tarihim her geldiğinde adet ağrısı çekmiştimBirde adet olcak gibi ağrılarım başladı tutmadı mı diye düşünüyorum sivilcede çıktı ne zormuş beklemek
Yaa gerçekten mi bende baktım 4günüm falan var inşallah pozitif gelirde testim rahatlarım biraz Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsinCanım gebeliğim boyunca adet tarihim her geldiğinde adet ağrısı çekmiştim
Aminnnn canımYaa gerçekten mi bende baktım 4günüm falan var inşallah pozitif gelirde testim rahatlarım biraz Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Bugün 6+5 :)Canim sen ne kadarliksin.
Ya fettah ya rahman ya rahim bi dizi 1 kere olacak şekilde okuyup sonunda niyetimi duamı söyleyip tekrar aynı şekilde tekrar tekrar ediyorum bide kenzül arş okuyordum her gün bayadır okumadım gerçiAmin canım inşallah bendr dinliyorum Meryem suresini zikirlerin nelerdi
Masallah. Kese ve kalp atisi duyuldumu onlar ne zaman oluyor? Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.Bugün 6+5 :)
Teşekkür Ederim Rabbim hepimize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin evlatlarımıza olmayana da en kısa sürede evlat nasip etsinMasallah. Kese ve kalp atisi duyuldumu onlar ne zaman oluyor? Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Anladim canımm. Cok güzelll insallah saglikla kucagina alirsin bana da dua etTeşekkür Ederim Rabbim hepimize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin evlatlarımıza olmayana da en kısa sürede evlat nasip etsin
Ben 6+1 de keseyi bebeği gördüm kalp atışı vardı ama küçük olduğu için aşırı net duyulmadı böyle derinlerden bir kalp atışı sesi geliyor gibiydi ama doktorum sorun yok sağlıklı kesesi de iyi şuan 7-8 haftalarda daha net ancak duyuluyor dedi.10 şubatta kontrolüm var bakalım o gün 7+4 olmuş oluyor.
Ama kimisinin doktoru altı haftadan önce Çağırabiliyormuş ben burada yorum okurken görmüştüm doktordan doktora değişiyor herhalde bu arada ben karından ultrason olmadım Vajinal oldum Ultrasonu hem genel muayenemi de yapmış oldu kistim vardı onları falan kontrol etti karından yapsaydı zaten o duyduğum kalp atışını duyamazdım eminim çünkü haftası küçük olunca çok net duyulmuyor dedi genelde dedikleri gibi hakikaten yedi veya sekizinci haftalarda oluyor
Çok teşekkür ederim amin inşallah elbette ederim rabbim sağlıkla seninle kucağına almayı görmeyi nasip etsinAnladim canımm. Cok güzelll insallah saglikla kucagina alirsin bana da dua et
Canım benimmmm allah razi olsunÇok teşekkür ederim amin inşallah elbette ederim rabbim sağlıkla seninle kucağına almayı görmeyi nasip etsin
Keseyi de göreceksin bebeği de ben inanıyorum Herşey güzel olacak yeterki dualarını esirgeme hiç unutma