• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

28 ocak 2025 tüp bebek transfer olanlar

İlaçlar regl olmayı engelliyor diye biliyorum ama düşününce ağrı olması da güzel geliyor ben ağrıdığında öyle hissediyorum tutunduğu için ağrıdığını düşünmek istiyorum
Benim de daha yoğundu bugün azaldı biraz ağrılarım o da iskillendirdi beni. Test yapmacak misiniz önceden? Test gununuz ne zaman benim 12. Günüm de Test günüm

Benim de daha yoğundu bugün azaldı biraz ağrılarım o da iskillendirdi beni. Test yapmacak misiniz önceden? Test gununuz ne zaman benim 12. Günüm de Test günüm
Yok ben bu kez yapmak istemiyorum daha stresli oluyor günüm gelince yapıcam neyse o gün öğrenmek istiyorum erken yapınca çıksa dert çıkmasa dert çıksa var mı yok mu kan versen değer düşük geliyor artıcak mı oluyorsun iyice strese giriyor insan o yüzden beklemek istiyorum. Sizin 3. Gün embriyosu o zaman 12. Günde dedilerse

Yok ben bu kez yapmak istemiyorum daha stresli oluyor günüm gelince yapıcam neyse o gün öğrenmek istiyorum erken yapınca çıksa dert çıkmasa dert çıksa var mı yok mu kan versen değer düşük geliyor artıcak mı oluyorsun iyice strese giriyor insan o yüzden beklemek istiyorum. Sizin 3. Gün embriyosu o zaman 12. Günde dedilerse
Yok 5. Gün embriyosu benim . 5 ay sonra trasferim gerçekleşti benim.
Adenomyozis çıktı rahminde.

Ben de 29 ocak ta transfer oldum.Igne yerlerim ağrıyor sadece.Vallahi çok takılmamaya çalışıyorum ama aldığım ilaçlardan olacak heralde duygularım altüst oldu.
Ne kadar süre sonra transfer oldunuz benim de bu hafta yumurta toplama işlemim olacak

merhaba ben de 30 ocakta transfer oldum. donmuş 5. gün çift embriyo.benim de ilk denemem. bi belirti arıyorum ama bulamıyorum kendimde.günler de geçmek bilmiyor. tutma ihtimali var mıdır sizce en azından birinin

merhaba ben de 30 ocakta transfer oldum. donmuş 5. gün çift embriyo.benim de ilk denemem. bi belirti arıyorum ama bulamıyorum kendimde.günler de geçmek bilmiyor. tutma ihtimali var mıdır sizce en azından birinin
Merhaba benim de 31 ocakta transferim oldu benimde belirtilerim yok burda çoğu arkadaşımızın oluyormuş ama olsun sıkmayın canınızı dua edin inşallah tutacaktır

Belirti olmadan da tutanlar var herkeste aynı olmuyor kan gününü beklemek en iyisi bazen ilaçlarda yan etki yapıyor belirtiyle karışıyor hiç sıkmayın canınızı daha da strese sokmayın bence kendinizi

Bende 28 ocakta transfer oldum dondurulmuş 3. Gün çift embriyo bugün sabah adet olacakmışım gibi bir ağrıyla uyandım ama 1 saat içinde geçti ağrı ama sol kasığımda sürekli ağrı oluyor umarım tutunmuştur ve belirtisidir. 🤍

ben az önce test yaptım dayanamadım. tek çizgi, olmadı galiba. çok kötüyüm keşke yapmasaydım.

Eklentiler

• IMG_7035.jpeg
    IMG_7035.jpeg
    132,6 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar merhaba transfer olanlar inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız bende 24 ocakta olumsuz sonuç aldım bir embriyom kaldı oda 6.gün 3bb kalitede biraz kendimi toparlayıp transfer olcam ama çok umutsuzum doktorum %40 şans verdi

Back