- 9 Mart 2019
- 1.557
- 1.635
- 133
- 33
Allah razı olsun darısı sizlereAnladım canım çok sevindim senin adına hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın![]()
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun darısı sizlereAnladım canım çok sevindim senin adına hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın![]()
İnşallah hepimiz kanda görürüz benim adetten öncede ayaklarım gündüz üşür gecede yanardı o yüzden onuda belirti olarak görmüyorumİnşallah kanda görürsünüz canım![]()
Zaten öyle yaşamını etkilyecek bariz belirtiler olmuyor canımİnşallah hepimiz kanda görürüz benim adetten öncede ayaklarım gündüz üşür gecede yanardı o yüzden onuda belirti olarak görmüyorumheycandan galiba vucüdümdaki belirtileride hissetmiyorum ahahahaj
Hayırlısı olur inşallah siz erken gebelik testi mi yapmıştınızAllah razı olsun darısı sizlere![]()
Buldum ama tekrar lazım oldu simdi tekrar arıyorumBuldun mu canim
Evet canım zaten ilk haftalarda bariz belirti olmaz tüm belirtiler 6.7. Haftadan sonra başlıyormuş ama herkesin bünyesi aynı değil tabikideZaten öyle yaşamını etkilyecek bariz belirtiler olmuyor canım![]()
Evet canım senin fotoğrafına da baktım inşallah kanda da pozitifi göreceksin bence. Ben 7. Gün yaptığım awox marka erken gebelik testinin fotoğrafını atayım size örnek olsun.Hayırlısı olur inşallah siz erken gebelik testi mi yapmıştınız
Şuan regli olcakmışım gibi belim ve karnım ağrıyor 14 ü regli günüm ama şuan moralim bozuldu aynı regli ağrısıEvet canım senin fotoğrafına da baktım inşallah kanda da pozitifi göreceksin bence. Ben 7. Gün yaptığım awox marka erken gebelik testinin fotoğrafını atayım size örnek olsun.
Transferin kaçındı günü canım 6 ve 7. Gün ben de yoğun adet ağrısı hissetmiştimŞuan regli olcakmışım gibi belim ve karnım ağrıyor 14 ü regli günüm ama şuan moralim bozuldu aynı regli ağrısı![]()
8. Günüm bugün 31 ocakta transfer olmuştumTransferin kaçındı günü canım 6 ve 7. Gün ben de yoğun adet ağrısı hissetmiştim
Teşekkür ederimEvet canım senin fotoğrafına da baktım inşallah kanda da pozitifi göreceksin bence. Ben 7. Gün yaptığım awox marka erken gebelik testinin fotoğrafını atayım size örnek olsun.
Evet canım senin fotoğrafına da baktım inşallah kanda da pozitifi göreceksin bence. Ben 7. Gün yaptığım awox marka erken gebelik testinin fotoğrafını atayım size örnek olsun.
Senin bi belirtin var mı canımSenin kaçıncı dakika da çizgi belirginleşti canım
Transferden sonraki günden beri hafif ama kesilmeyen karın ağrısı ve son 4 gündür gögüs hassasiyetiSenin bi belirtin var mı canım
Benimde şuan belim kasığım ağrıyor içimde heycan ve mutluluk vardı ama şimdi sinir ve stres doldu. Çok moralim bozulduTransferden sonraki günden beri hafif ama kesilmeyen karın ağrısı ve son 4 gündür gögüs hassasiyeti
Umarım hamilelik belirtisidirTransferden sonraki günden beri hafif ama kesilmeyen karın ağrısı ve son 4 gündür gögüs hassasiyeti
İnşallah hepimizin ki pozitif olurUmarım hamilelik belirtisidir