31 Ocak 2025 tüp bebek transfer olanlar

İnşallah kanda görürsünüz canım 🤲
İnşallah hepimiz kanda görürüz benim adetten öncede ayaklarım gündüz üşür gecede yanardı o yüzden onuda belirti olarak görmüyorum😂😂 heycandan galiba vucüdümdaki belirtileride hissetmiyorum ahahahaj

İnşallah hepimiz kanda görürüz benim adetten öncede ayaklarım gündüz üşür gecede yanardı o yüzden onuda belirti olarak görmüyorum😂😂 heycandan galiba vucüdümdaki belirtileride hissetmiyorum ahahahaj
Zaten öyle yaşamını etkilyecek bariz belirtiler olmuyor canım 🥰

Hayırlısı olur inşallah siz erken gebelik testi mi yapmıştınız
Evet canım senin fotoğrafına da baktım inşallah kanda da pozitifi göreceksin bence. Ben 7. Gün yaptığım awox marka erken gebelik testinin fotoğrafını atayım size örnek olsun.

Eklentiler

• IMG_9636.jpeg
    IMG_9636.jpeg
    162,2 KB · Görüntüleme: 6
Evet canım senin fotoğrafına da baktım inşallah kanda da pozitifi göreceksin bence. Ben 7. Gün yaptığım awox marka erken gebelik testinin fotoğrafını atayım size örnek olsun.
Şuan regli olcakmışım gibi belim ve karnım ağrıyor 14 ü regli günüm ama şuan moralim bozuldu aynı regli ağrısı 😔

Teşekkür ederim

Back