31 Ocak 2025 tüp bebek transfer olanlar

Sen

Evett bence dondurulmuştan bir farkı yok çünkü dondurulmuş embriyolardanda çok pozitif hikayesi alıyorum ❤️❤️ taze olunca bi farkı olmuyor bence . Güzel haberler almanız dileğiyle 🥰❤️
Benim dondurulmuş canım ben 9 Mayıs 2024 de opu yapmıştım yani 9 ay önce

Dondurulmuş transfere daha iyi diyorlar ama bi farkı olduğunu düşünmüyorum 😇 kızzz akşam test yapcaksın sakın yazmayı unutmaaaaa

Selam kızlar ben de 31 ocakta taze transfer oldum 3. Gün embriyosu. Transfer hariç 8. Günüm bugün de erken gebelik test yaptım negatif çıktı ama 5. Gün embriyolu arkadaşların bile daha geç çıktığı olmuş erken dediler test günüm 12 Şubat ama pazartesi test vermeye gidicem inşallah dua edin hepimiz hamile olalımm inşallah ❤️🌸

Selam kızlar ben de 31 ocakta taze transfer oldum 3. Gün embriyosu. Transfer hariç 8. Günüm bugün de erken gebelik test yaptım negatif çıktı ama 5. Gün embriyolu arkadaşların bile daha geç çıktığı olmuş erken dediler test günüm 12 Şubat ama pazartesi test vermeye gidicem inşallah dua edin hepimiz hamile olalımm inşallah ❤️🌸
Canım hayırlı olsun öncelikle sakın üzülme
3. Gün embriyosu kana geç karışıyor
dediğin gibi 5. Gün embriyosu bile çoğu arkadaşda 10.12 günde bile belli etmeyip direk kanda çıkmış sen testini bekle ben inanıyorum bebeğin seninle 😘❤️

Arkadaşlar Bende 31 ocakta transfer oldum. Bugün dayanamayıp kaset testlerden yaptım ilk 10 dk da tek çizgi çıktı yarım saat sonra silik çizgi oldu. Sizin fikirleriniz nedir merak ediyorum. Eşim bide erken testlerden aldı 6-7 gibi onu yapacam birde
Ay bilmiyorum ki 6-7 gibi yaparım herhalde

Arkadaşlar Bende 31 ocakta transfer oldum. Bugün dayanamayıp kaset testlerden yaptım ilk 10 dk da tek çizgi çıktı yarım saat sonra silik çizgi oldu. Sizin fikirleriniz nedir merak ediyorum. Eşim bide erken testlerden aldı 6-7 gibi onu yapacam birde
2. Testide yap canım sonra test gününde kan ver bence

Aşkım normalde 5 dk dan sonra çıkan sonuç yanlış diyorlar ama bence sen hamilesin 🥹🥹🤲🏻 akşam tekrar test yap inşallah bu sefer net bir şekilde çıkar çok sevindim şimdiden adına ❤️

Canım belirtilerin var mı ilk transferin mi kaç yaşındasın biraz kendinden bahseder misin ☺️🌸

38 yaşındayım 5bb dondurulmuş tek embriyo transferi oldum ilk denemem transferin ertesi gününden itibaren hergün karın ağrısı ve gögüslerde hassasiyet var
Canım belirtilerin var mı ilk transferin mi kaç yaşındasın biraz kendinden bahseder misin ☺️🌸

38 yaşındayım 5bb dondurulmuş tek embriyo transferi oldum ilk denemem transferin ertesi gününden itibaren hergün karın ağrısı ve gögüslerde hassasiyet var
Belirtilerimiz aynı ama ilaçlardan da olabilir diye düşünüyorum ben sen hangi ilaçları kullanıyorsun

Back