31 Ocak 2025 tüp bebek transfer olanlar

Evet canım bende 27 yaşındayımm, Amh 0,68, prolaktinoma var 5 ay önce gebe kalmak istediğimi söyledim doktor Amh görünce acil tüp bebek dedi tümör için dosya imzalatıyordum o arada 5 ay denedik. Geçen hafta perşembe aşılama olacakken doktor hemen tüp bebeğe geçirdi hazırlıksız yakalandım 😆
Amh düşük olunca direk tüp bebeğe alınıyor canım, inşallah tutmuştur. Ben çatlatma iğnesi olmadım ama acaba dondurulmuş embriyo olduğu için mi

Amh düşük olunca direk tüp bebeğe alınıyor canım, inşallah tutmuştur. Ben çatlatma iğnesi olmadım ama acaba dondurulmuş embriyo olduğu için mi
Olabilir canım benim yumurtalar 30 ocakta toplandı döllenme o gün yapıldı ☺️ 28 ocakta da çatlatma iğnesi vurulmuştum

Ve şuan hangi ilaçları kullanıyorsun benim yumurta toplamam 30 aralıkta olmuştu 😂😂
Saysam ömrüm yetmez 😃😃 ben 1 ay önce prolaktinoma için parlodel kullanmaya başladım canım. Genetikte kanla alakalı şeyler çıktı ama önemli değilmiş demir ilacı ve folik asit verdiler hematolojiden. Yumurta toplanınca 4 gün cefaks antibiyotik kullandım. Onun haricinde o günden beri demir ilacı, folik asit, corasprin, dekort, parlodel, progestan fitil kullanıyorum 🥲

Kızlar ben burada yeniyim başka platform kullanıyordum orada hiç yok burası çok karışık inanılmaz reklam var sürekli aşağı kaydırıyorum yorumları zor okuyorum sayfalar var bir sürü 😄 Kadınlar kulübünün uygulaması yok mu ya 😅

Kızlar ben burada yeniyim başka platform kullanıyordum orada hiç yok burası çok karışık inanılmaz reklam var sürekli aşağı kaydırıyorum yorumları zor okuyorum sayfalar var bir sürü 😄 Kadınlar kulübünün uygulaması yok mu ya 😅
Ahahahha burasıda kadınlar klübü bende öyle olmuyor aşkoo inşallah tutunmuştur bebeğiiinnn

Hoşgeldin canıımm belirtilerin var mıı ve adet günün ne zamaannn
13şubat adet günüm yani belirti mi bilmiyorum ama kasıklarımda hafif ağrı olup geçiyor, belim ağrıyor gibi ufak tefek şeyler var ama belirti mi psikolojik mi bilemiyorum

13şubat adet günüm yani belirti mi bilmiyorum ama kasıklarımda hafif ağrı olup geçiyor, belim ağrıyor gibi ufak tefek şeyler var ama belirti mi psikolojik mi bilemiyorum
Benimde bu şekilde beybisu ama bilemiyoruz tabi benimde regli günüm 14 ü galiba geçen ay 14 ünde olmuştum bakalım bugün şeffaf akıntı gelmeue başladı regli öncesi hep gelir bende umarım hamilelikte de böyle oluyodur 😔😔

Benimde bu şekilde beybisu ama bilemiyoruz tabi benimde regli günüm 14 ü galiba geçen ay 14 ünde olmuştum bakalım bugün şeffaf akıntı gelmeue başladı regli öncesi hep gelir bende umarım hamilelikte de böyle oluyodur 😔😔
İnşallah

Evet ama bir sürü engeller aşıyorum mesaj yazmak için uygulaması olsa indirecektim bulamadım 😃
Canım mallesef uygulaması yok evet biraz karmaşık çok reklam var ama yapacak bişey yok 😅😅

Back