• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

27 Ocak 2025 taransfer olanlar belirtileriniz nelerdir

GÜnde 1. 2 adet kullaniyordum. Kanama olujca doktorum günde 2 ye cikardi. 2×2 kullaniyorum canim
Progestan 200 mg olandan sabah öğlen akşam şeklinde 8 saat arayla birer tane kullanıyorum. Yani günde toplam 3 fitil.. ama doğru yerleştiğine filan tam emin olamıyorum her seferinde.. sanki dışarı çıkıyor gibime geliyor

Merhaba test yaptırabildiniz mi acaba bende bekliyorum yaptırsam mı diye düşünüyorum
Ben de çok meraktayım yarın kan vereceğim ama hastane uzak, o yüzden aile hekimliğinde vereceğim cuma günü çıkıyormuş sonucu.. normalde doktor transferin 14. Günü yaptırın demişti. Perşembe 10. Gün oluyor. Tam emin değilim belki de yaptırmam.

Ben de çok meraktayım yarın kan vereceğim ama hastane uzak, o yüzden aile hekimliğinde vereceğim cuma günü çıkıyormuş sonucu.. normalde doktor transferin 14. Günü yaptırın demişti. Perşembe 10. Gün oluyor. Tam emin değilim belki de yaptırmam.
Ben de bilmiyorum canım ya yaptırsak mı beklesek mi bana doktor 12 gün dedi normalde cumartesi test günü sizin niçin 14 gün dedi acaba herhangi bi belirti var mı ?

3. Gün embriyosu olduğu için 14 gün dedi canım.. yani kasık ağrısı göğüs hassasiyeti filan gibi şeyler var ama ilaçların etkisiyle de olabiliyor onlar.. belirtiler çok belirleyici olmuyor.. climara forte kullanan var mı aranızda bu arada östrojen bandı? Ben onu da kullanıyorum

Neden yok umudunuz? Kardeşim idrar testi yap diye ısrar ediyor korkuyorum ben de test yapmaya
Ya orta kalite 6.gün embriyosu birde adet ağrılarım çok var tutmadı mı diyorum benimde eşim ısrar ediyor sürekli yapmıyorum burdada okudum orta kaliteler pek tutmuyormuş üzülüyorum😏

Back