- 3 Şubat 2025
- 95
- 17
- 3
- 22
Denemeyeceğim canım uzun bir süre ara vereceğim yaklaşık 2 yıldır sürekli hastanelerdeyim bebek için mental olarak çok yoruldum artıkAşkım 5 dakikada silik çıktıysa doğrudur bence kan vermelisin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Denemeyeceğim canım uzun bir süre ara vereceğim yaklaşık 2 yıldır sürekli hastanelerdeyim bebek için mental olarak çok yoruldum artıkAşkım 5 dakikada silik çıktıysa doğrudur bence kan vermelisin
İnşallah canım umarım öyledirBence pozitif hiç moralini bozma idrar testine de güvenme
Canım ben 8. Gün test yaptım kanda pozitif bugün 10. Günüm ayağımın üşümesi hala geçmedi elim ayağım buzCanım göğüslerim ağrıyor damarları belirginleşmiş bide ayağım çok üşüyor ısınmak bilmiyor
Çok doğru söylüyorsun seni çok iyi anlıyorum.. bende neredeyse 2 senedir hastanelerdeyim yorucu ve çok zor bir süreç belki ara verdiğinde kendiliğinden süpriz yapar bebişler psikolojiden atmak lazımİnşallah canım umarım öyledir![]()
Hayırlı olsun canımm hangi belirtiler vardı sendeCanım ben 8. Gün test yaptım kanda pozitif bugün 10. Günüm ayağımın üşümesi hala geçmedi elim ayağım buz
Belirtiler yaşamımı çok etkileyecek düzeydi olmadı hep az, hafif düzeyde. Sadece ayakta üşüme bariz bir belirti idi. Transferin 5. Gününden itibaren ayakta elde üşüme var. Bunun dışında belde ağrı, adet ağrısı, kasık ağrısı canım. İnşallah sizin sonuçlarınızda pozitif olurHayırlı olsun canımm hangi belirtiler vardı sende
8. Gün kaset test yaptınız miBelirtiler yaşamımı çok etkileyecek düzeydi olmadı hep az, hafif düzeyde. Sadece ayakta üşüme bariz bir belirti idi. Transferin 5. Gününden itibaren ayakta elde üşüme var. Bunun dışında belde ağrı, adet ağrısı, kasık ağrısı canım. İnşallah sizin sonuçlarınızda pozitif olur![]()
Bende yaptım benimde NegatifBenim nagatif çıktı kızlar
Benim tüm belirtilerim geçti canım arada ayağım yine üşüyor okadarCanım ben 8. Gün test yaptım kanda pozitif bugün 10. Günüm ayağımın üşümesi hala geçmedi elim ayağım buz
Yok canım 5. Gün erken gebelik testi 6. Gün kaset test 7. Gün erken gebelik testi yaptım.8. Gün kaset test yaptınız mi
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım sende yarın kan ver inşallah güzel sonuçlar alırızBende yaptım benimde Negatif![]()
Canım inşallah kanda pozitifi görürsünBenim tüm belirtilerim geçti canım arada ayağım yine üşüyor okadar
Kaset test te çıktı mı peki canımYok canım 5. Gün erken gebelik testi 6. Gün kaset test 7. Gün erken gebelik testi yaptım.
Canım kaset test mi yaptın? Kaset test pek göstermiyorBende yaptım benimde Negatif![]()
Amin inşallah canımCanım inşallah kanda pozitifi görürsün![]()
Çok silik çıktı o da 10 dakika felanKaset test te çıktı mı peki canım
Erken gebelik testi yaptımCanım kaset test mi yaptın? Kaset test pek göstermiyor
Anladım canım çok sevindim senin adına hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınÇok silik çıktı o da 10 dakika felan
Pazartesi günü vereceğim inşallah orda çıkar bakalım düşük değer de olsaHakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım sende yarın kan ver inşallah güzel sonuçlar alırız![]()
İnşallah kanda görürsünüz canımPazartesi günü vereceğim inşallah orda çıkar bakalım düşük değer de olsa