Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan sulandırıcı iğne kullanıyor musunuz kızlarBelirtilerimiz aynı ama ilaçlardan da olabilir diye düşünüyorum ben sen hangi ilaçları kullanıyorsun
Yok sadece corasprinKan sulandırıcı iğne kullanıyor musunuz kızlar
Ben hem coraspirin hem kan sulandırıcı iğne ve çok yakıyoooYok sadece corasprin
Siz hiç test yaptınız mıBen hem coraspirin hem kan sulandırıcı iğne ve çok yakıyooo
Yok sadece corasprin
Corasprin nedir kızlarBen hem coraspirin hem kan sulandırıcı iğne ve çok yakıyooo
Ayy iğne şimdi nasıl yakıyordur ben günde bir tane kullanıyorum okadarHergün birertane corasprin folik asit iki tane estrofem birde sabah akşam birer tane göbekten progestan iğne oluyorum
Yok canım hiç yapmadım ben bu akşam ilk olucakSiz hiç test yaptınız mı
Yani çok yakmıyor ama insanı yoruyorAyy iğne şimdi nasıl yakıyordur ben günde bir tane kullanıyorum okadar
Kaset test yapmayın ama bence erken test daha iyiYok canım hiç yapmadım ben bu akşam ilk olucak![]()
Erken gebelik yapacağım zatenKaset test yapmayın ama bence erken test daha iyi
Yapınca sonucu paylaşın Bende yarım saat sonra yapacağımErken gebelik yapacağım zaten
Paylaşırım canım sende mutlaka yaz haberdar et biziYapınca sonucu paylaşın Bende yarım saat sonra yapacağım
merhaba doktorunuz kimdi, sureci nasil yonetti, memnun musunuz paylasir misiniz ? ben de iyi bir doktor arama asamasindayim..Kan sulandırıcı iğne kullanıyor musunuz kızlar
merhaba doktorunuz kimdi, sureci nasil yonetti, memnun musunuz paylasir misiniz ? ben de iyi bir doktor arama asamasindayim..
Yok canım ben hiç yapmadımSiz hiç test yaptınız mı
Benim doktorum istanbul anadolu yakasında bülent kars yani bir çok şehirden gelen hastası var ben bir senedir ismini duyuyordum ama o zamanlar doktorlara küstüğüm için gitmedim keşke gitseydim çok tatlı bir doktor ilk önce değerlerime baktı sen iyisen yapıcam dedi aşılama önerdi sorun olmadığı için biz tüp bebek istedik çünkü 2 kez aşılama denemiştik özele de aşılama için ücret ödemek istemedik. Muanesini kliniğinde işlemlerini acıbademde yapmakta. Embriyolarımın hepsi ataşehir acıbademde acıbademinde oldukça labaratuvarı iyi embriyologlar beni arayıp 5. Gün embriyonız çok kaliteli yüzde 90 tutma ihtimali olduğunu söyledi hastaneden de doktorumdan da çok memnunum doktorum çok sakin ve kuralcı biri herşeyi kuralına uygun ve atlamadan yapıyor. Tavsiye ederim 4-5 özel doktor ve 8 aylık zeynep kamil sürecinden sonra ilk defa bir doktora güvendim ve ısındımmerhaba doktorunuz kimdi, sureci nasil yonetti, memnun musunuz paylasir misiniz ? ben de iyi bir doktor arama asamasindayim..
Sanırım test gününü beklemek daha mantıklı böyle umutsuzluğa kapılıyorsunYok canım ben hiç yapmadım
Ben 2 yıldır bir gün bile reglim geciktiğinde test yaptım hep negatifi gördüm. Çok üzüldüm yarın bile test yapmaya korkuyorum aslında. Ama kaçınılmaz son geliyor. Baş ağrısını bile belirti sayıp araştırır bakardım bu programdan okurdum kimler benim gibi pozitifi görmüş diye işin espiriside şimdi araştırabileceğim hiç bir belirtim yokSanırım test gününü beklemek daha mantıklı böyle umutsuzluğa kapılıyorsun
Merhaba bu detaylı anlatım için teşekkürler .. Acıbadem’de toplam ne kadara mal oldu bu süreç acaba ?Benim doktorum istanbul anadolu yakasında bülent kars yani bir çok şehirden gelen hastası var ben bir senedir ismini duyuyordum ama o zamanlar doktorlara küstüğüm için gitmedim keşke gitseydim çok tatlı bir doktor ilk önce değerlerime baktı sen iyisen yapıcam dedi aşılama önerdi sorun olmadığı için biz tüp bebek istedik çünkü 2 kez aşılama denemiştik özele de aşılama için ücret ödemek istemedik. Muanesini kliniğinde işlemlerini acıbademde yapmakta. Embriyolarımın hepsi ataşehir acıbademde acıbademinde oldukça labaratuvarı iyi embriyologlar beni arayıp 5. Gün embriyonız çok kaliteli yüzde 90 tutma ihtimali olduğunu söyledi hastaneden de doktorumdan da çok memnunum doktorum çok sakin ve kuralcı biri herşeyi kuralına uygun ve atlamadan yapıyor. Tavsiye ederim 4-5 özel doktor ve 8 aylık zeynep kamil sürecinden sonra ilk defa bir doktora güvendim ve ısındım