• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. Tüp bebek ne zaman olmalı?

Ben prp yapmadım diğer mesaj yazanlar yapmış galiba.. Onlar cevaplarlar omepaq10 ve imprly kullandım ben ve avakado yumurta kalitesini arttırıyor her gün yarım avakado yiyin mutlaka
Hayırlısı inşallah ben ilk denememde hiç takviye almadım pat diye başladık sürece. Ama bu sefer vitamin takviyeleri alcam bi de yürüyüş yapcam her gün inşallah bu sefer olur.

Hayırlısı inşallah ben ilk denememde hiç takviye almadım pat diye başladık sürece. Ama bu sefer vitamin takviyeleri alcam bi de yürüyüş yapcam her gün inşallah bu sefer olur.
Beslenmenizi çok dikkat edin avakado balık bol yeşillik
Sıfır şeker düşük karbonhidrat olarak beslenin eşinizde böyle beslensin
Stres yapmamaya rahat olmaya çalışın Allah'ın izniyle olacak

Benimde yurmurtalar kalitesiz doktorum birçok takviye verdi daha önce de tüp bebek yaptırdım fakat hiç bi doktor vermemişti pat diye tedaviye başlamıştı tabi tutmadı kalitesizdi çünkü benim hiç bir embriom kaliteli değildi şimdi 2. Prp ye hazırlıyor doktorum yumurta kalitesi için 1. Prp başarılı sonuç verince ikinciyi de yapmak istedi daha verimli olur dedi süreç yavaş ilerliyor yorucu fakat sonu güzel olur hepimiz için inşallah

Benimde yurmurtalar kalitesiz doktorum birçok takviye verdi daha önce de tüp bebek yaptırdım fakat hiç bi doktor vermemişti pat diye tedaviye başlamıştı tabi tutmadı kalitesizdi çünkü benim hiç bir embriom kaliteli değildi şimdi 2. Prp ye hazırlıyor doktorum yumurta kalitesi için 1. Prp başarılı sonuç verince ikinciyi de yapmak istedi daha verimli olur dedi süreç yavaş ilerliyor yorucu fakat sonu güzel olur hepimiz için inşallah
Prp yi nerde yaptırıyorsunuz? Devlet hastanesi yapar mı acaba?

Evet bende eşimde aldık benim ilaçlarım inomega Larjinin testerol jel günlük aç karnına bir bardak suan suyu bir bardak nar suyu 3 lt su 1 saat spor 1saat yürüyüş eşimın optifert günlük 1 bardak çakşır otu kürü keçi boynuzu kürü günlük üç lt su

Back
X