Benim dondurulmuş canım ben 9 Mayıs 2024 de opu yapmıştım yani 9 ay önceSen
Evett bence dondurulmuştan bir farkı yok çünkü dondurulmuş embriyolardanda çok pozitif hikayesi alıyorumtaze olunca bi farkı olmuyor bence . Güzel haberler almanız dileğiyle
Göz alışması lazım galiba beynim bulandı ney nerde anlayamıyorum karışık geliyor çözerim birkaç güneCanım mallesef uygulaması yok evet biraz karmaşık çok reklam var ama yapacak bişey yok
Yazarımmm çok heyecanlıyım yaDondurulmuş transfere daha iyi diyorlar ama bi farkı olduğunu düşünmüyorumkızzz akşam test yapcaksın sakın yazmayı unutmaaaaa
Bende çok heycanlandımmmmmm kaçta yapcaksıııınnnYazarımmm çok heyecanlıyım ya
Ay bilmiyorum ki 6-7 gibi yaparım herhaldeBende çok heycanlandımmmmmm kaçta yapcaksıııınnn
Allahımm nolursun bizimle olsun nolursun allahım inşallaahh çift çizgi görürüzAy bilmiyorum ki 6-7 gibi yaparım herhalde
Amin aminnn inşallahhhhh Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsinAllahımm nolursun bizimle olsun nolursun allahım inşallaahh çift çizgi görürüz
Amin inşallah canımmmAmin aminnn inşallahhhhh Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin
Canım hayırlı olsun öncelikle sakın üzülmeSelam kızlar ben de 31 ocakta taze transfer oldum 3. Gün embriyosu. Transfer hariç 8. Günüm bugün de erken gebelik test yaptım negatif çıktı ama 5. Gün embriyolu arkadaşların bile daha geç çıktığı olmuş erken dediler test günüm 12 Şubat ama pazartesi test vermeye gidicem inşallah dua edin hepimiz hamile olalımm inşallah
Ay bilmiyorum ki 6-7 gibi yaparım herhalde
2. Testide yap canım sonra test gününde kan ver benceArkadaşlar Bende 31 ocakta transfer oldum. Bugün dayanamayıp kaset testlerden yaptım ilk 10 dk da tek çizgi çıktı yarım saat sonra silik çizgi oldu. Sizin fikirleriniz nedir merak ediyorum. Eşim bide erken testlerden aldı 6-7 gibi onu yapacam birde
Kaset teste çıkmaz mıydı sizce2. Testide yap canım sonra test gününde kan ver bence
Belki henüz idrara karışmamıştır canımKaset teste çıkmaz mıydı sizce
Aşkım normalde 5 dk dan sonra çıkan sonuç yanlış diyorlar ama bence sen hamilesinArkadaşlar Bende 31 ocakta transfer oldum. Bugün dayanamayıp kaset testlerden yaptım ilk 10 dk da tek çizgi çıktı yarım saat sonra silik çizgi oldu. Sizin fikirleriniz nedir merak ediyorum. Eşim bide erken testlerden aldı 6-7 gibi onu yapacam birde
Canım belirtilerin var mı ilk transferin mi kaç yaşındasın biraz kendinden bahseder misinArkadaşlar Bende 31 ocakta transfer oldum. Bugün dayanamayıp kaset testlerden yaptım ilk 10 dk da tek çizgi çıktı yarım saat sonra silik çizgi oldu. Sizin fikirleriniz nedir merak ediyorum. Eşim bide erken testlerden aldı 6-7 gibi onu yapacam birde
Canım belirtilerin var mı ilk transferin mi kaç yaşındasın biraz kendinden bahseder misin
Belirtilerimiz aynı ama ilaçlardan da olabilir diye düşünüyorum ben sen hangi ilaçları kullanıyorsun38 yaşındayım 5bb dondurulmuş tek embriyo transferi oldum ilk denemem transferin ertesi gününden itibaren hergün karın ağrısı ve gögüslerde hassasiyet var
Hergün birertane corasprin folik asit iki tane estrofem birde sabah akşam birer tane göbekten progestan iğne oluyorumBelirtilerimiz aynı ama ilaçlardan da olabilir diye düşünüyorum ben sen hangi ilaçları kullanıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?