- 30 Ocak 2025
- 78
- 24
- 3
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gününde verdimhepiniz verdiniz yaaa, gününü bekleyen yokmu?
Hayırlı olsun canım çok çok sevindim Şuanlık 2 kişinin ki tuttu bu bile mutlu etti beniArkadaşlar bende bugün kan verdim 95 çıktı
Üzülme diyemiyorum bende dün kan verdim ve negatifti Allah büyüktür ama dünyanın sonu değil nasip değilmiş Demekki böyle teselli et kendiniBen de kan verdim şimdi negatif yine 0.91
Çok teşekkür ederim inşallah herkes mutlu haberi alır tez zamanda bakalım şimdi artış hızı nasıl olacakHayırlı olsun canım çok çok sevindim Şuanlık 2 kişinin ki tuttu bu bile mutlu etti beni![]()
Arkadaşlar bende bugün kan verdim 95 çıktHayırlı
hayırlı olsunnnn, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBen gününde verdim
Teşekkür ederim amin inşallahhayırlı olsunnnn, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()
inshallah canim .. umarım sonucun güzel cikmistir.İnşallah tutunur bebişlerimiz ben rahat edemedim temizlik takıntım var 2. Günden süpürge açtım eve pişman oldum ama yapıcak bişey yok içim rahat etmiyor
Merhaba kaset testtede ikinci çizgiyi görmüş müydünüz?Yok canım 5. Gün erken gebelik testi 6. Gün kaset test 7. Gün erken gebelik testi yaptım.
Evet canım silik çizgi görmüştüm 6. Gün atayım fotoMerhaba kaset testtede ikinci çizgiyi görmüş müydünüz?
Benimde böyleydi ama sonra gruptan testin üstüne su damlatınca silinmezse emin olabilirsiniz falan şeklinde yazılar okudum. Ve su damlattım çizgi gitti. O zaman yalancı pozitif miydi bilmiyorum.Evet canım silik çizgi görmüştüm 6. Gün atayım foto
Canım ben erken gebelik testi de yaptım. Ondan biraz içim rahattı. Başka test yapmadın mı? Bu silik çizgi kaç dakika içinde çıktı?Benimde böyleydi ama sonra gruptan testin üstüne su damlatınca silinmezse emin olabilirsiniz falan şeklinde yazılar okudum. Ve su damlattım çizgi gitti. O zaman yalancı pozitif miydi bilmiyorum.
Şimdi yine yaptım onda yine çıktı 1 dakika içinde ikinci çizgi.kaset testi sabah yaptım onda yok sanırımCanım ben erken gebelik testi de yaptım. Ondan biraz içim rahattı. Başka test yapmadın mı? Bu silik çizgi kaç dakika içinde çıktı?
Canım çok güzel ben de bu awox marka yapmıştım baya net çıkmış senin de benim gibiŞimdi yine yaptım onda yine çıktı 1 dakika içinde ikinci çizgi.kaset testi sabah yaptım onda yok sanırım
Merhaba hem asprin hem iğneyi neye göre verdi doktorunuz? Bende de faktör 2 homozigot çıktı merak ettimBen hem coraspirin hem kan sulandırıcı iğne ve çok yakıyooo
Dün 9.gündü canım umarım test yanıltmıyordur. 2 gün daha dayanıcan artık test günümü beklicem kan için.Canım çok güzel ben de bu awox marka yapmıştım baya net çıkmış senin de benim gibibugün kaçıncı günün? Kasetde de çok silik çıkmış. Ban benim 7. Gün awox marka
Ay canım bize de haber et hayırlı sonucunuDün 9.gündü canım umarım test yanıltmıyordur. 2 gün daha dayanıcan artık test günümü beklicem kan için.
Tamamdır canımAy canım bize de haber et hayırlı sonucunu![]()