Canim bana bandaj yapilmadi rahattim yani sadece sizlama oluyor du ara sira o kadarKizlar bugun 4.gunumu doldurdum.kontrole gidene kadar cok iyiydim.dikisler de iyiymis.yanliz su sıkı bandaj beni mahvetti.ilk gune geri dondum sanki.cok canim yaniyo sizlamalar batmalar basladi.bi de kalbim sıkışiyo gibi nefes alamiyorum.siz de oldumu bunlar yaaa...15 gun duracakmis bu illet..
Canim dikislerin guzel olammasi cok normal daha erken benim daha yeni dumduz oldu biri hele buzuk buzuk tu duzeldi odaBen de hiç sıkı bantlı bandaj olmadı canım sadece pansuman yapıp gazlı bez koyuyorum.dikişlerinin iyi olmasına sevindim benimkiler çok berbat dr dan üstüne tekrar estetik bi dikiş atmasını istiycem ama bunun için iyileşmesi gerekecek sanırım.
Ben de hiç sıkı bantlı bandaj olmadı canım sadece pansuman yapıp gazlı bez koyuyorum.dikişlerinin iyi olmasına sevindim benimkiler çok berbat dr dan üstüne tekrar estetik bi dikiş atmasını istiycem ama bunun için iyileşmesi gerekecek sanırım.
Kizlar valla sansliymissiniz diycem o zaman.felaket bisey bu nefes yarim yarim aliyorum.15 gun duracak bide...bybt cim benim dikisler medikal anlamda iyi demek istedim yoksa cok cirkinler su an.doktorum zamanla duzelecek dediCanim bana bandaj yapilmadi rahattim yani sadece sizlama oluyor du ara sira o kadar
canım kolay değilki ya kombine ameliyat oldun .bu arada beni izlemeye alırmısın canımKizlar valla sansliymissiniz diycem o zaman.felaket bisey bu nefes yarim yarim aliyorum.15 gun duracak bide...bybt cim benim dikisler medikal anlamda iyi demek istedim yoksa cok cirkinler su an.doktorum zamanla duzelecek dedi
canım kolay değilki ya kombine ameliyat oldun .bu arada beni izlemeye alırmısın canım
canım kolay değilki ya kombine ameliyat oldun .bu arada beni izlemeye alırmısın canım
Canim bende de bandaj vardı ve ben de çok zorlandım. ama hep çektiğim sıkıntıya deger olduğunu düşündüm. Ve burdaki arkadaşlardan destek aldım. Onların mutlulukları bana güç verdi. En kısa zamanda iyileşmen ümidiyle.Kizlar valla sansliymissiniz diycem o zaman.felaket bisey bu nefes yarim yarim aliyorum.15 gun duracak bide...bybt cim benim dikisler medikal anlamda iyi demek istedim yoksa cok cirkinler su an.doktorum zamanla duzelecek dedi
Aslize cok tesekkur ederim.izlemeye alirim ama isine yaramaz esim foto koymama izin vermiyo ne yazik ki.inadi inatCanim bende de bandaj vardı ve ben de çok zorlandım. ama hep çektiğim sıkıntıya deger olduğunu düşündüm. Ve burdaki arkadaşlardan destek aldım. Onların mutlulukları bana güç verdi. En kısa zamanda iyileşmen ümidiyle.
merhaba nersoy.ben kayseri de oldum ameliyatimi.doktorum saffet ors.6000tl odedim cnmmerhaba arkadaşlarım
size hangi dr a gittiğinizi ve ne kadar ücret ödediğinizi sormak istiyorum. bende şuan araştırma yapıyorumda. tecrübeli arkadaşlarımdan yardım bekliyorum ..
teşekkür ederim.
Selam arkidişlerim..bugun 6.gunum su bandaj olmasa hersey yolunda.bandaj beni cok rahatsiz ediyo gercekten.gece neredeyse hic uyumuyorum.genital bolgeyle ilgili hic sikintim yok.
Diklestirme olan arkadaslara bi sorum olacak.ilk defa dun cesaret edip dikislere baktim.icim urperir benimmeme basi sanki sonradan getirilip kapak gibi takilmis gibi duruyo cok cirkin.sizinkide boylemiydi...
Bi de su bandaji ara ara gevsetsem nooooluuurrrrr
canım benım meme baslarıda aynı durumda helede sol memeden bıraz fazla alındı cok tuhaf duruyo benım kahverengı bölumde kucultuldu o bandajlar ıcınde allah yardımcın olsun benı mahvettı en son gıttıgımde kucucuk takmıstı sargı bezlerının kenarına o bıle rahatsız edıyo bırde o bandaj nasıl gevsıcek bant cmeli
Cok sagol leonicim.arkadan tel gecirmeli bi bandaj...niye bana 15 gun dedi ki.burda bu kadar uzun sure bandaj takan yok sanirim..pzt .okul aciloyo valla bu bandajla nefesim yetmiyo ders anlatam.okula giderken gevseteyim diyorum.sali gunu 2.kontrolum var.en buyuk umudum bu bandaji cikaralim artik demesi
Senin mesajinin icine yazmisim cnm
Sporcu sutyenide mi sıkiyorrrrvalla sutyen bıle boyle sıkarken bandajı dusunemıyorum ıns bıran önce cıkartır
cok tesekkur ederim canimMerhaba öncelikle geçmiş olsun silver5. umarım bir an önce eski sağlığına kavuşursun.
ben de Mart sonuna doğru göğüs büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum. doktorumu buldum güveniyorum. Kas altı, mentor marka pütürüklü takıcağını söyledi. çok güzel olacağına eminim fakat benim endişem ileri ki yaşlarda yaşayabileceğim sorunlar ve bir çocuğum var 2.5 yaşında kaç gün kucaklayamayacağım mesela? doktorum 3 günden sonra istediğini yapabilirsin dedi ama kreşe götürüyorum arabaya bindirip indirirken mecbur kucağıma alıyorum koltuğuna oturtmam için. gerçekten bukadar çabuk yapabilirmiyim bunu? ilk emzirmemde pek sarkmadı göğsüm zaten çok küçükler :) ama ikinci çocuğu düşünürsem emzirmeden sonra silikonlarla birlikte göğsümde sarkma olursa çok mu çirkin olur? bide bu cc ölçüleri hiç anlamıyorum. çok büyük olsunlar istemiyorum, dışarıdan ekstra dikkat çeksinler istemiyorum. sadece yazın desteksiz bikiniler giyebileyim, geceliklerimin içini doldurabileyim yeter diyorum.
BenimkiMerhaba öncelikle geçmiş olsun silver5. umarım bir an önce eski sağlığına kavuşursun.
ben de Mart sonuna doğru göğüs büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum. doktorumu buldum güveniyorum. Kas altı, mentor marka pütürüklü takıcağını söyledi. çok güzel olacağına eminim fakat benim endişem ileri ki yaşlarda yaşayabileceğim sorunlar ve bir çocuğum var 2.5 yaşında kaç gün kucaklayamayacağım mesela? doktorum 3 günden sonra istediğini yapabilirsin dedi ama kreşe götürüyorum arabaya bindirip indirirken mecbur kucağıma alıyorum koltuğuna oturtmam için. gerçekten bukadar çabuk yapabilirmiyim bunu? ilk emzirmemde pek sarkmadı göğsüm zaten çok küçükler :) ama ikinci çocuğu düşünürsem emzirmeden sonra silikonlarla birlikte göğsümde sarkma olursa çok mu çirkin olur? bide bu cc ölçüleri hiç anlamıyorum. çok büyük olsunlar istemiyorum, dışarıdan ekstra dikkat çeksinler istemiyorum. sadece yazın desteksiz bikiniler giyebileyim, geceliklerimin içini doldurabileyim yeter diyorum.
Merhaba öncelikle geçmiş olsun silver5. umarım bir an önce eski sağlığına kavuşursun.
Silver5 canım benim sporcu ilk çok sıktı. Zorlandım. İkinci gün alıştım ama. Ama sanırım marka marka değişiyor sıkma durumu.Sporcu sutyenide mi sıkiyorrrr
Leoni bi de hic sivi akmasi oldu mu sende.dunden beri sol meme ucu ve alt kesi yerindeki gazli bez islandi biraz.belli ki biseyler akiyo.arasam mi doktoru
Gazzele kararın hayırlı olsun. Bana 325cc natrelle alergan takıldı. 300cc ila 350cc arası (kişinin boyu kilosu göğüs çevresi gibi faktörler e göre değişmekle birlikte) orta büyüklükte cc dir. 400cc ve yukarısı büyük göğüs isteyenler daha çok tercih ediyor. Bazen de sarkma fazla ise toparlamak için . İyileşme surecine gelince kişiye göre değişmekte. Ben de bir hafta esim her şeyi yaptı. İki cocugum var ben hala kucağıma almiyorum.kollarım izin vermiyor. Kas altı olduğu için. İkinci haftamdayim şu an artık ev işleri de dahil Bi çok işimi ve çocukların bakımını yapabiliyorum. İkinci çocuktan sonra silikonlu göğüs sarkma yapabiliyor diye burda okumuştum. Ama en iyisini yine doktorun bilecektir canım.Merhaba öncelikle geçmiş olsun silver5. umarım bir an önce eski sağlığına kavuşursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?