Oyoy konusunu da acmisssss hayirli olsun canimEvet kizlarrrr nihayet benim de konu acma zamanim geldi.inanamiyorum hala.
Yarin 8:30 da ameliyattayim insallah.
Bugun cizimlerim yapildi.su an yari destekli sutyende 80B takiyorum.doktorum 325 cc takicam dedi ve 85C olur dedi.amannniiinn hocam ne yaptiniz ben buyuk bir gogus istemiyorum dedim.bari 80C olsun dedim.300cc nin altinda takmiyorum genelde dedi.sen de tatmin olmazsin dedi.ben de o zaman 300cc de anlasalim dedim.Kizlar cok mu buyuk olur ya C cup.kocaman meme istemem bennn
Cok sagol serapariscim.araniza katilmaya az kaldi.resim gostermedim pek saglikli olmaz diye.ben bile anlamiyorum resimden.herkeste farkli duruyo ama israrla koca meme istemiyorum ben dedim.300cc alti tatmin etmez diyip durduOyoy konusunu da acmisssss hayirli olsun canim
Hersey gonlunce olur insallah canim ya
325 fazla buyuk degil tabi simdiki dokuna bagli benim dokum vardi ve 450 cok ama cok geldi bana doktoruna resim gostermismiydin ? Su buyuklukte olsun diye?
Hayırlı olsun canım bence değil tam ideal ölçüYa kizlar C cup cok buyuk degilmiiii of buyuk olursa sinir olurummm.bana bi akil verin.sizin olculer kac oldu ameliyattan sonra
hadi bakalım.güzel haberlerle gelirsin inşallah.c cup büyük değil.benim de 300 ve 325cc takıldı.85 bedene karşılık gelecek.hem 80 senin sırt ölçün.o değişmez ki.cup değişecek sadece.ve 80c olacak.benim 75A dan 75C cup oldu.Evet kizlarrrr nihayet benim de konu acma zamanim geldi.inanamiyorum hala.
Bugun cizimlerim yapildi.su an yari destekli sutyende 80B takiyorum.doktorum 325 cc takicam dedi ve 85C olur dedi.amannniiinn hocam ne yaptiniz ben buyuk bir gogus istemiyorum dedim.bari 80C olsun dedim.300cc nin altinda takmiyorum genelde dedi.sen de tatmin olmazsin dedi.ben de o zaman 300cc de anlasalim dedim.Kizlar cok mu buyuk olur ya C cup.kocaman meme istemem bennn
Hayırlı olsun konun,çok güzel sonuçların olsun inşallahEvet kizlarrrr nihayet benim de konu acma zamanim geldi.inanamiyorum hala.
Yok canım çok büyük olmaz..Bendede 325cc var..ben ferklı sebeplerden yeniden ameliyat olacağım.Şu an ilk kez yaptırıyor olsaydım 350..375ccyaptırırdımm...Evet kizlarrrr nihayet benim de konu acma zamanim geldi.inanamiyorum hala.
Şimdiden cok gecmiş olsunEvet kizlarrrr nihayet benim de konu acma zamanim geldi.inanamiyorum hala.
Kizlar cok tesekkur ederim beni rahatlattinizHayırlı olsun canım bence değil tam ideal ölçü
Cok tesekkur ederim.labioplastiden memnunmusun pekiŞimdiden cok gecmiş olsunFairy5 c cup büyük değil bana küçük bile geliyor dr un haklı. Bende kombin amelyat olmuştum labioplastide vardı. İnşallah en hafif agrılarla kurtulursun mutlu olursun
Tboz senin surecin hatirladigim kadariyla baya zor gecmisti.umarim su an hersey yolundadir ve degmistirFairy5 cok memnunum iyileşmesi biraz zaman aldı ama eski halinden kurtuldugum için çok memnunum şuan şişlikler morluklar hersey gecince cok estetik bi görüntüsü oldu ihtiyacın varsa dogru bi karar vermişsin
Tboz senin surecin hatirladigim kadariyla baya zor gecmisti.umarim su an hersey yolundadir ve degmistir
Gercekten degmis super fotolar...demek lipo en cok zorlayan operasyon.burda yaptiranlar hep ayni seyi diyo...sabah olsun ve hersey olup bitsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?