31 ocak 2015 diklestirme+silikon+labioplasti+vajinoplasti kombine ameliyatim

Fairy5

CANIMA CAN KATANLAR...
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
2.640
181
373
44
Evet kizlarrrr nihayet benim de konu acma zamanim geldi.inanamiyorum hala.
Yarin 8:30 da ameliyattayim insallah.
Bugun cizimlerim yapildi.su an yari destekli sutyende 80B takiyorum.doktorum 325 cc takicam dedi ve 85C olur dedi.amannniiinn hocam ne yaptiniz ben buyuk bir gogus istemiyorum dedim.bari 80C olsun dedim.300cc nin altinda takmiyorum genelde dedi.sen de tatmin olmazsin dedi.ben de o zaman 300cc de anlasalim dedim .Kizlar cok mu buyuk olur ya C cup.kocaman meme istemem bennn

Ya kizlar C cup cok buyuk degilmiiii of buyuk olursa sinir olurummm.bana bi akil verin.sizin olculer kac oldu ameliyattan sonra

Oyoy konusunu da acmisssss hayirli olsun canim
Hersey gonlunce olur insallah canim ya
325 fazla buyuk degil tabi simdiki dokuna bagli benim dokum vardi ve 450 cok ama cok geldi bana doktoruna resim gostermismiydin ? Su buyuklukte olsun diye?

Oyoy konusunu da acmisssss hayirli olsun canim
Hersey gonlunce olur insallah canim ya
325 fazla buyuk degil tabi simdiki dokuna bagli benim dokum vardi ve 450 cok ama cok geldi bana doktoruna resim gostermismiydin ? Su buyuklukte olsun diye?
Cok sagol serapariscim.araniza katilmaya az kaldi.resim gostermedim pek saglikli olmaz diye.ben bile anlamiyorum resimden.herkeste farkli duruyo ama israrla koca meme istemiyorum ben dedim.300cc alti tatmin etmez diyip durdu

hadi bakalım.güzel haberlerle gelirsin inşallah.c cup büyük değil.benim de 300 ve 325cc takıldı.85 bedene karşılık gelecek.hem 80 senin sırt ölçün.o değişmez ki.cup değişecek sadece.ve 80c olacak.benim 75A dan 75C cup oldu.

Hayırlı olsun konun,çok güzel sonuçların olsun inşallah C cup büyük değildir korkma Doktoruna bırak,o en güzelini yapacaktır zaten

Yok canım çok büyük olmaz..Bendede 325cc var..ben ferklı sebeplerden yeniden ameliyat olacağım.Şu an ilk kez yaptırıyor olsaydım 350..375ccyaptırırdımm...

Şimdiden cok gecmiş olsun Fairy5 c cup büyük değil bana küçük bile geliyor dr un haklı. Bende kombin amelyat olmuştum labioplastide vardı. İnşallah en hafif agrılarla kurtulursun mutlu olursun

Şimdiden cok gecmiş olsun Fairy5 c cup büyük değil bana küçük bile geliyor dr un haklı. Bende kombin amelyat olmuştum labioplastide vardı. İnşallah en hafif agrılarla kurtulursun mutlu olursun
Cok tesekkur ederim.labioplastiden memnunmusun peki

Cok cok tesekkur ederim hepinize.burdan cok sey ogrendim.hepiniz harikasiniz

Silver5 canım yarınki ameliyatin inş sorunsuz ve başarılı geCer. Merakla bekliycez seni. Dualarım seninle. Şimdiden geçmiş olsun

Tboz senin surecin hatirladigim kadariyla baya zor gecmisti.umarim su an hersey yolundadir ve degmistir

Tboz senin surecin hatirladigim kadariyla baya zor gecmisti.umarim su an hersey yolundadir ve degmistir
Fairy5 evet gercekten zorlu bi sürecti ama nerdeyse full liposuction vardı ve en agırıda oydu bide göğüs üstüne labioplastinin dikişleri cok gec düştü cok batıyodu otururken zamanla dikişler azaldıkça rahatladm ne zamanki bu dikişler yıllık dikilmiş düşmeyecek diye umudumu kaybettim düşünmemeye başladım dikişler bi baktım düşmüş :) şuan liponun hala acıları var ama normal hayatıma döneli cok oldu cok iyiyim ilk haftalara göre

canım öncelikle sonucunu merakla bekliyorz ins sorunsuz bi sekilde dönersin aramıza .ama sunu unutma sonradan küçük olmus diyenler de olulor bazen bence iyi karar verin doktorunla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…