31 ocak 2015 diklestirme+silikon+labioplasti+vajinoplasti kombine ameliyatim

canım öncelikle sonucunu merakla bekliyorz ins sorunsuz bi sekilde dönersin aramıza .ama sunu unutma sonradan küçük olmus diyenler de olulor bazen bence iyi karar verin doktorunla
Evet haklisin genelde kucuk olmus diye sikayet var.umarim pisman olmayiz.cok tesekkur ederim

Gercekten degmis super fotolar...demek lipo en cok zorlayan operasyon.burda yaptiranlar hep ayni seyi diyo...sabah olsun ve hersey olup bitsin....
Hadi artık uyu :) şimdiden gecmiş olsun iyi haberlerini bekliyoruz

Hadi artık uyu :) şimdiden gecmiş olsun iyi haberlerini bekliyoruz
Uyuyabilse ah :)) simdi ruyalarda gorur benim gibi :)) hersye cok guzel olacak Fairy5 kac senedir bu ani bekledin
Simdiden gecmis olsun habersiz birakma canim

Slm kizlar.oldu bitti sukur.ilk 3 saat agrim fazlaydi agri pompasi takildi.su an iyiyim.ama az once yurumeye kaldirdilar öldum ya..
bu kalkma isi cok zor.tuvaletim gelmesin diye dua ediyorum..
simdilik bu kadar kizlar...

Slm kizlar.oldu bitti sukur.ilk 3 saat agrim fazlaydi agri pompasi takildi.su an iyiyim.ama az once yurumeye kaldirdilar öldum ya..
Fairy5 cok gecmiş olsun labioplasti nasıl agrı acı hissediyo musun

Canım çok geçmiş olsun. Kendine dikkat et.

çok geçmiş olusun canım bir an önce dön aramıza merakla bekliyorz haberlerini

Oldu bitti sukur canim en zoru basardin canim simdi kendine dikkat et ve dinlen agrilarin bir kac gune gececek ben agri kesiciyi agri gelmeden iciyordum :)) iyi olunca surecini anlatirsin bize artik ben merak ediyorum her dakikayi :))
Cok optum

Oldu bitti sukur canim en zoru basardin canim simdi kendine dikkat et ve dinlen agrilarin bir kac gune gececek ben agri kesiciyi agri gelmeden iciyordum :)) iyi olunca surecini anlatirsin bize artik ben merak ediyorum her dakikayi :))
Cok optum
Arkadaslar hepinize cok tesekkur ederim. Iyiki varsınız. ..
Serapariscim bu yataktan dogrulup kalkma isi beni bitiriyor.kalkarken agliyorum resmen.yatarken agrim yok ama kalkmak olum

Çok geçmiş olsun canım kurtuldun sen de çok şükür.

Arkadaslar hepinize cok tesekkur ederim. Iyiki varsınız. ..
Serapariscim bu yataktan dogrulup kalkma isi beni bitiriyor.kalkarken agliyorum resmen.yatarken agrim yok ama kalkmak olum
Bilirim canim ben tek basima kalkiyordum otel odeasinda carsaflardan tutunup yanimda ki komidin den tutunup cok zor du ama cabuk gecti dayan canim

geçmiş olsun bendede pektus var, silikon istiyorum bilmiyorum nasıl olacak korkuyorum. nerde hangi doktora gttin ve memnunmusun?

Arkadaslarim arayan soran yazan herkese cok tesekkur ederim.eve geldim az once.sabaha gore daha iyiyim ama baski yogun goguslerin ustunde.ayaga kalkarken asagi taraf ta dikisli oldugu icin zorlaniyorum.umarim cabuk gecer bu gunler
Seraparis sen tek basina nasil hallettin valla bravo arkadasim

geçmiş olsun bendede pektus var, silikon istiyorum bilmiyorum nasıl olacak korkuyorum. nerde hangi doktora gttin ve memnunmusun?
Canim carinatum mu excavatum mu seninki.benimki carinatum.baya kamufle oldu gibi su haliyle ama sisler odemler inince belli olacak
Kayseride Saffet Ors yapti.iyi yada kotu demek icin cook erken.daha dun oldum ameliyati ama kayserinin 1 numarali plastik cerrahlarindan ve en cok taninanlarindan biri

Canim cagresiz kalirsan sende kendi kendine guc verirdin benim gibi .. Allahtan fazla kotu olmadim
Sende benden fazla dikis var canim sabret her gun azalacak agrilarin

Bendeki excavatum iceriye cokuk insallah istedigin sonucu

Excavatum benimki iceriye dogru. İnsallah istedigin sonucu alirsin.

Gercekten karar asamasi en zor asama suan napcami bilmiyirum deli danalar gbi o baslik senin bu forum benim okuyorum.
Allahim yardim.et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…