Evet haklisin genelde kucuk olmus diye sikayet var.umarim pisman olmayiz.cok tesekkur ederimcanım öncelikle sonucunu merakla bekliyorz ins sorunsuz bi sekilde dönersin aramıza .ama sunu unutma sonradan küçük olmus diyenler de olulor bazen bence iyi karar verin doktorunla
Hadi artık uyu :) şimdiden gecmiş olsun iyi haberlerini bekliyoruzGercekten degmis super fotolar...demek lipo en cok zorlayan operasyon.burda yaptiranlar hep ayni seyi diyo...sabah olsun ve hersey olup bitsin....
Uyuyabilse ah :)) simdi ruyalarda gorur benim gibi :)) hersye cok guzel olacakHadi artık uyu :) şimdiden gecmiş olsun iyi haberlerini bekliyoruz
Korkma canım. Çok güzel olacak.iyi haberlerle gel insallahKizlar yoldayim gidiyorum...cocuklari arkadasima birakip gecicez hastaneye.her an geri donebilirim acayip korkuyorum.
Slm kizlar.oldu bitti sukur.ilk 3 saat agrim fazlaydi agri pompasi takildi.su an iyiyim.ama az once yurumeye kaldirdilar öldum ya..
bu kalkma isi cok zor.tuvaletim gelmesin diye dua ediyorum..
simdilik bu kadar kizlar...
Slm kizlar.oldu bitti sukur.ilk 3 saat agrim fazlaydi agri pompasi takildi.su an iyiyim.ama az once yurumeye kaldirdilar öldum ya..
Oldu bitti sukur canimSlm kizlar.oldu bitti sukur.ilk 3 saat agrim fazlaydi agri pompasi takildi.su an iyiyim.ama az once yurumeye kaldirdilar öldum ya..
Arkadaslar hepinize cok tesekkur ederim. Iyiki varsınız. ..Oldu bitti sukur canimen zoru basardin canim simdi kendine dikkat et ve dinlen agrilarin bir kac gune gececek ben agri kesiciyi agri gelmeden iciyordum :)) iyi olunca surecini anlatirsin bize artik ben merak ediyorum her dakikayi :))
Cok optum
Çok geçmiş olsun canım kurtuldun sen de çok şükür.Slm kizlar.oldu bitti sukur.ilk 3 saat agrim fazlaydi agri pompasi takildi.su an iyiyim.ama az once yurumeye kaldirdilar öldum ya..
Bilirim canim ben tek basima kalkiyordum otel odeasinda carsaflardan tutunup yanimda ki komidin den tutunup cok zor du ama cabuk gecti dayan canimArkadaslar hepinize cok tesekkur ederim. Iyiki varsınız. ..
Serapariscim bu yataktan dogrulup kalkma isi beni bitiriyor.kalkarken agliyorum resmen.yatarken agrim yok ama kalkmak olum
Canim carinatum mu excavatum mu seninki.benimki carinatum.baya kamufle oldu gibi su haliyle ama sisler odemler inince belli olacakgeçmiş olsun bendede pektus var, silikon istiyorum bilmiyorum nasıl olacak korkuyorum. nerde hangi doktora gttin ve memnunmusun?
Canim cagresiz kalirsan sende kendi kendine guc verirdin benim gibi .. Allahtan fazla kotu olmadimArkadaslarim arayan soran yazan herkese cok tesekkur ederim.eve geldim az once.sabaha gore daha iyiyim ama baski yogun goguslerin ustunde.ayaga kalkarken asagi taraf ta dikisli oldugu icin zorlaniyorum.umarim cabuk gecer bu gunler
Seraparis sen tek basina nasil hallettin valla bravo arkadasim
Bendeki excavatum iceriye cokuk insallah istedigin sonucuCanim carinatum mu excavatum mu seninki.benimki carinatum.baya kamufle oldu gibi su haliyle ama sisler odemler inince belli olacak
Kayseride Saffet Ors yapti.iyi yada kotu demek icin cook erken.daha dun oldum ameliyati ama kayserinin 1 numarali plastik cerrahlarindan ve en cok taninanlarindan biri
Arkadaslarim arayan soran yazan herkese cok tesekkur ederim.eve geldim az once.sabaha gore daha iyiyim ama baski yogun goguslerin ustunde.ayaga kalkarken asagi taraf ta dikisli oldugu icin zorlaniyorum.umarim cabuk gecer bu gunler
Seraparis sen tek basina nasil hallettin valla bravo arkadasim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?