Kizlar bu arada hic ayrinti vermemisim.ameliyat olacak arkadaslar icin.burasi o konuda muthis bir site.siteden cok aile gibi...
Bugun 3.gunum basliyor.ameliyata saat 8:30 da alindim sedyeyle.esimle ameliyat kapisinda ayrildik.iceride doktorum karsiladi.ameliyathane cok kalabalikti.elemanlar tepemde fir fir donuyordu.cok stres oldum.saat 9:00 olmustu ve benimle sobhet ederlerken gitmisim.12 de ameliyattan ciktim.3 saat surmus.gogus bitince doktorum elinde kahvesiyle esimin yanina cikmis ustu bitirdik arkadaslar hazirliyo alt tarafa geciyoruz hersey yolunda diye
.300cc mentor yuvarlak takildi.
Gozlerimi actigimda donuyordum.1 saat yatagimda titredim.ilk 3 saat agrim yogundu sonra biraz daha hafifledi.hic bulantim kusmam olmadi sukur.oglen yemegini pek yiyemedim .aksam iyi yedim.ilk yuruyus ani geldi.cok cok zordu.gogusteki o gerginlik patliycak gibiydim.o gun ve gece surekli uyudum anestezinin etkisiyle.ertesi gun daha iyiydim.yemeklerimi yedim.aksam 6 da direnlerim cikti ve taburcu oldum eve de rahat geldim .esim cok yavas ve dikkatli surdu.evde gece uykum cok kotuydu.hastane yatagini aradim.belim koptu.
Bugun 3.gunum sabahin erken saatleri (uyuyamadim belimden
) bugun daha iyi hissediyorum kendimi.esim ise gidecek bugun ve cocuklarla evdeyim bakalim bizi neler bekliyo