31 ocak 2015 diklestirme+silikon+labioplasti+vajinoplasti kombine ameliyatim

canım ben bı krem kullanıyorum ama antıbıyotık ama arkadasım bu iz içinde kullanılıyo dedı benım sag dıkıs cok ıyı soldan memnun degılım cunku ordan bıraz derı aldı orantıyı saglamak ıcın

Ben de yarin sorucam kremi.benim de sol dikis fena sayilmaz ama sag taraf fena.alttan mini bir meme daha cikmis gibi son dikis

Kizlar bugun 10.gunum cok iyiyim ve mutluyum.genital bolge muhtesem oldu.bekledigimin cok ustunde.bugun kontrolum vardi.dikislerde iyiymis.artik sargi yapma sadece bandaji tak dedi.bir de izler icin krem yazdi.kenocort pomat.1 hafta sonra dikis ustlerine basla dedi.ay izlere ragmen cok guzel dimdik goguslerim var artiiiikkkk.bu harika bir duyguu

Cok sevindim iyi olmana genital içinde demiştim sıkıntı olmayacak diye :) sen foto ekleyemicektin dimi göremicezz

Cok sevindim iyi olmana genital içinde demiştim sıkıntı olmayacak diye :) sen foto ekleyemicektin dimi göremicezz
Evet tboz gercekten meme operasyonu adina yorum yapmam icin henuz erken ama labiplasti harika oldu..niye beklemisim bu zamana kadar....bakalim vajinoplasti nasil olacak????
Ne yazik ki istesem de foto koyamiyorum esim sagolsun

Ya arkadaslar bu az da olsa yumusama olayi odemlerin sislerin inmesi olayi ne zaman basliyor

Silver cooook geçmiş olsun ve darisi tum isteyenlerin basina olsun :) su an nasilsin?memnun musun goguslerinden. Ben de sanirim son olarak saffet beyde karar kilacagim. Fiyat acisindan uygun geldigi icin, umarim operasyonu da basarili gecmistir

Silver cooook geçmiş olsun ve darisi tum isteyenlerin basina olsun :) su an nasilsin?memnun musun goguslerinden. Ben de sanirim son olarak saffet beyde karar kilacagim. Fiyat acisindan uygun geldigi icin, umarim operasyonu da basarili gecmistir
Cok tsk ederim cnm sagol.kayseridemisin sen de??
Su an yorum yapmak icin erken ama genital bolgeden cok memnunum.meme estetigi icin henuz birsey diyemiycem su an hala sis ve sertler ama ameliyat surecim saffet bey sayesinde sorunsuz gecti.cok tecrubeli.beni de baya rahatlatti ameliyat oncesi.agri pompasi takiyo ameliyat sonrasi.hic agri duymadim sadece agirlik vardi silikondan dolayi.

Geçmiş olsun canim . inşaallah ilerleyen surede sikinti yasamassin. Göğüs cc profil büyüklüğünden memnun musun peki?

Mrb canim ya sirt olcumuz ayni 75 a beni izlemeye alabilirmsn bende silikon dusunyrm ama görüntü sonucundan korkyrm: yardimci olursan sevnrmmm

Ya arkadaşlar bi kaç arkadasimin estetik oncesi ve sonrasi meme fotosuna baktimda benimki baya minikmis moralim bozulduuu. Bi resim atacagim bu sayfaya simdi yani inşaallah becerebilirsem benimki aynen o kadar sizce bana en asagi kaç cc gerekir Dr mu ona gore ikna etmeyi dusunyrm:SSS offff

Ne guzel haneler bunlar :)) ameliyat sonrasi hic agri duymam inşallah ben de. Evet kayserideyim ve dediğim gibi saffet beyi dusundugum icin ona ameliyat olmuş birisinin fikirleri çok önemli. Tabi yaz döneminde olacagim kismet olursa, su an da derlerle birlikte çok zor olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…