• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

31 ocak 2015 diklestirme+silikon+labioplasti+vajinoplasti kombine ameliyatim

Benim de yarin 1 haftam doluyo.ay ne cabuk geciyo ya.daha dun cikmistim ameliyattan.son 2 gunum .okullar aciliyo ve ben araba kullanmak zorundayiimmm

Benimki

benimki 300cc cnm.cc cup olcusu yani memenin capi.benimki ameliyat oncesi destekli sutyende 80b yi zor dolduruyodu.simdi sanirim 300cc ile destekdiz B Yi doldururum

Tesekkurederim silver5. Benim ölçüm destekli sutyende 75 b takiyorum. Desteksiz b yi doldursam bile kafi benim icin. Boyum 1.75 kilom 59. Sanirim 300 cc isimi gorcek gibi. Ama iyi demediniz yaa cocugumu arabaya bindiremeyecek kadar agrim olursa maf olurum . Doktorumda cok rahat konusmustu oysa ki. Agri esigimde düşük. Ameliyattan sonraki 4 gun yardim alabilirim sadece sonra kaderimle basbasayim.

Ga

Gazzele kararın hayırlı olsun. Bana 325cc natrelle alergan takıldı. 300cc ila 350cc arası (kişinin boyu kilosu göğüs çevresi gibi faktörler e göre değişmekle birlikte) orta büyüklükte cc dir. 400cc ve yukarısı büyük göğüs isteyenler daha çok tercih ediyor. Bazen de sarkma fazla ise toparlamak için . İyileşme surecine gelince kişiye göre değişmekte. Ben de bir hafta esim her şeyi yaptı. İki cocugum var ben hala kucağıma almiyorum.kollarım izin vermiyor. Kas altı olduğu için. İkinci haftamdayim şu an artık ev işleri de dahil Bi çok işimi ve çocukların bakımını yapabiliyorum. İkinci çocuktan sonra silikonlu göğüs sarkma yapabiliyor diye burda okumuştum. Ama en iyisini yine doktorun bilecektir canım.

Tesekkurederim zeynep. Doktorum ikinci cocuk olursa gogsumun fazla sarkmayacagini soyledi cunku ilkinde sarkmadi derim esnek cabuk toparladi. Cocuklar bakimindan cok zorlanmissindir. Bi annenin cocugunu kucagina alamamasi kabus gibi olsa gerek. Insallah biran once normal hayatina donersin. Ben naapcam bilmiyorum....

Tesekkurederim silver5. Benim ölçüm destekli sutyende 75 b takiyorum. Desteksiz b yi doldursam bile kafi benim icin. Boyum 1.75 kilom 59. Sanirim 300 cc isimi gorcek gibi. Ama iyi demediniz yaa cocugumu arabaya bindiremeyecek kadar agrim olursa maf olurum . Doktorumda cok rahat konusmustu oysa ki. Agri esigimde düşük. Ameliyattan sonraki 4 gun yardim alabilirim sadece sonra kaderimle basbasayim.
Benim kucuk cocugum 5 yasinda artik kendi islerini yapabiliyor.ondan dolayi rahatim ..iyilesme sureci herkeste farkli oluyo tabi ama buradaki cogunlugun yasadigina gore bence ilk 2 hafta kucuk cocugun oldugu icin yaninda biri olmali

Sporcu sutyenide mi sıkiyorrrr
Leoni bi de hic sivi akmasi oldu mu sende.dunden beri sol meme ucu ve alt kesi yerindeki gazli bez islandi biraz.belli ki biseyler akiyo.arasam mi doktoru

yok canım olmadı oyle bısey arayıp sormalısın bnce

Sporcu sutyenide mi sıkiyorrrr
Leoni bi de hic sivi akmasi oldu mu sende.dunden beri sol meme ucu ve alt kesi yerindeki gazli bez islandi biraz.belli ki biseyler akiyo.arasam mi doktoru

evet sutyenı en sıkıya takıyorum doktorum oyle dedı askılarıda bolgelmıstı daralttı arkadasım dikerek cunku sıkı tutsun dedı doktor

canım slmlar hepimiz yaptırmadan once kafa karısıklıkları yasıyoruz ama cc işini guvenıyorsan doktoruna bırak derım ben doktorumla ılk gorusugumde aynı senın gıbı korkuyodum aman dedım küçük olmasın ama kocaman ben burdayımda demesın dedım bana 275 en cok 300 cc dusunuyorum demıstı amelıyata en az 4 boy protezle gırıyor doktorlar cıktıgımda 325cc takmıstı sımdı bıraz ödemlı ve sekılsızler ama bana daha kucuk yada daha buyuk taksaydı mutsuz olurdum tam kararında takmıs cunku sadece ne ıstedıgını ıyı anlat zaten yakısanı bulurlar dıye dusunuyorum inş. hayırlı olsun sımdıden

canım slmlar hepimiz yaptırmadan once kafa karısıklıkları yasıyoruz ama cc işini guvenıyorsan doktoruna bırak derım ben doktorumla ılk gorusugumde aynı senın gıbı korkuyodum aman dedım küçük olmasın ama kocaman ben burdayımda demesın dedım bana 275 en cok 300 cc dusunuyorum demıstı amelıyata en az 4 boy protezle gırıyor doktorlar cıktıgımda 325cc takmıstı sımdı bıraz ödemlı ve sekılsızler ama bana daha kucuk yada daha buyuk taksaydı mutsuz olurdum tam kararında takmıs cunku sadece ne ıstedıgını ıyı anlat zaten yakısanı bulurlar dıye dusunuyorum inş. hayırlı olsun sımdıden
evet bence dd doktora birakmakta fayda var.benim kafamdaki cc 225-250 idi.bunun ustune asla cikmam koca meme istemem diyordum.hele 300 ve ustu asla diyordum.ama doktorum ikna etti beni.o 325 istedi ben de bari 300cc olsun dedim.300 de anlastik.su an sis olmasina ragmen hic te buyuk degil 325cc de olurmus yani

Kizlar bugun 1 haftayi doldurdum.AVM ye cikip dolastik coluk cocuk ama fazla gezemedim yoruldum
Bu arada ishal basladi bugun ve halsizlik.aceba anesteziden mi yoksa usuttu mu ben??

Kizlar bugun 1 haftayi doldurdum.AVM ye cikip dolastik coluk cocuk ama fazla gezemedim yoruldum
Bu arada ishal basladi bugun ve halsizlik.aceba anesteziden mi yoksa usuttu mu ben??
Canim antibiotik yapiyor o ishali :)) banada esmeraldam esmeraldam soylemisti bu durumu ve gercekten oyle
Halsiz olman normal canim bide dolastiysan yorulmussundur

Kizlar bugun 8.gunum.cok sukur az once banyomu yaptim o kadar mutluyum ki.mis gibi oldum dunya varmis...ama dikisler baya gerildi sanki .siz bisey suruyormusunuz???

Kizlar bugun 8.gunum.cok sukur az once banyomu yaptim o kadar mutluyum ki.mis gibi oldum dunya varmis...ama dikisler baya gerildi sanki .siz bisey suruyormusunuz???
ben duştan sonra batikon sürüyorum.diğer zamanlarda da bepanthen plus sürüyorum dikişlere.

ya ben hala saçlarımı yıkayamıyorum.sadece duş alıyorum.kuaförde yıkatıyorum.saçım çok ve uzun.epeyce bi süre kollarımın yukarda kalması gerekecek kendim yıkarsam .göze alamıyorum bunu

ya ben hala saçlarımı yıkayamıyorum.sadece duş alıyorum.kuaförde yıkatıyorum.saçım çok ve uzun.epeyce bi süre kollarımın yukarda kalması gerekecek kendim yıkarsam .göze alamıyorum bunu

Benim de esim yikadi sacimi kolum kalkmiyo tam olarak daha

Kızlar doktorum ameliyattan sonra çelik korse gibi bir sütyen giydiriyormuş ve 3 hafta takılı kalması gerekiyormuş. çok sıkıntılı birşey diyor yaptıran arkadaşım. sizinki demi öyle yoksa sporcu sütyeni mi kullanıyorsunuz?

canım senın protezlerın durumu ne benımkıler hala cok yukarda ve bu dıkıs ızlerı off cok mu acelecı davranıyorum acaba:KK12:
Cnm benimkiler de hala askıda gibi yukardalar.şişler ozellikle sag taraf daha şiş ve su an asimetrik duruyo.dikis izlerini hic sorma cok feci durumda.nasil siliklesecek bilmiyorum.bi de banyodan sonra cok gerildi.yarin doktora sorucam bebe yagi falan sursem mi diye.ya bi de dikis izleri icin krem vercekler mi aceba

Kızlar doktorum ameliyattan sonra çelik korse gibi bir sütyen giydiriyormuş ve 3 hafta takılı kalması gerekiyormuş. çok sıkıntılı birşey diyor yaptıran arkadaşım. sizinki demi öyle yoksa sporcu sütyeni mi kullanıyorsunuz?

Ben de sıkı bir bandaj var memenin ust kisminda.15 gun bu duracakmis sonra sporcu sutyeni...celik korseyi hic duymadim cnm

Kizlar bugun 9.gunum ve cok daha iyiyim kollar biraz daha kalkiyor artik.bugun okul basladi ve ben araba kullandim yavas yavas gittim okula.okulda da bir sıkınti yasamadim.tek sorun uyuma pozisyonu sirtustu duz yatamiyorum daha.yari oturur vaziyette uyuyorum ve 2 saatte bir popo uyusmasi ve agrisiyla uyaniyorum:confused:
ne buyuk nimetmis yan yatmak...
Yarin 2.kontrolum var bakalim ne diyecek doktorum

Back
X