Ameliyat izleriniz için ne söylediler ? beni izlerimin çok geniş olacağını söylemeleri çok endişelendirdi
Cok gecmis olsun.agri pompasi ameliyat sonrasi hasta konforu icin.damar yoluna takiliyo ve doktorun ayarladigi belirli araliklarla agri kesici gonderiyo vucuda..istersen o süreden once de agri hissetmeye baslarsan kendin basabiliyorsun.hastanede ayaga kalkincaki gogus baskisi disinda hic agrim olmadiMerhaba çok geçmiş olsun. Umarım daha iyisinizdir. Bende uyluk germe ve liposakşın ameliyatı oldum. İlk 2 gün epey acı çektim. Bu ağrı pompası diye bahsettiğiniz sey ne acaba? İlk defa duydum ben.
Canim izlerin siliklesmesine cok sevindim genel olarak iyisin dimi agrin oluyo mu hala?Cnm benim kesim tam lolipop seklinde.meme ucu cevresi ve asagi dogru dikey cizgi.valla 1 ay oldu ve inanilmaz bir sekilde siliklesti bile izler.ilk hafta yorgan dikilmis gibiydi..bir arkadasim da oldu gecen yil iyice yaklasinca bile belli olmuyo onunki
Cok gecmis olsun.agri pompasi ameliyat sonrasi hasta konforu icin.damar yoluna takiliyo ve doktorun ayarladigi belirli araliklarla agri kesici gonderiyo vucuda..istersen o süreden once de agri hissetmeye baslarsan kendin basabiliyorsun.hastanede ayaga kalkincaki gogus baskisi disinda hic agrim olmadi
Cok sagok serapariscim.cok sukur iyiyim artik.tabi ara ara kas agrisi oluyo ama cok nadir...yan yatmaya da basladim yavas yavas...hersey yolunda simdilik.sen nasilsin? Yeni operasyonu olmaya kararlimisin hala ve ne kadar sure gecmesi gerekiyormusCanim izlerin siliklesmesine cok sevindim genel olarak iyisin dimi agrin oluyo mu hala?
İyiymiş o, daha önce hiç duymamıştım. Ne çok şey ögreniyoruz burada. Benim ağrımı demeyeyimde o yanma gibi sızıyı ilaclar bile geçiremiyorduki. Neyseki atlattik :)Cnm benim kesim tam lolipop seklinde.meme ucu cevresi ve asagi dogru dikey cizgi.valla 1 ay oldu ve inanilmaz bir sekilde siliklesti bile izler.ilk hafta yorgan dikilmis gibiydi..bir arkadasim da oldu gecen yil iyice yaklasinca bile belli olmuyo onunki
Cok gecmis olsun.agri pompasi ameliyat sonrasi hasta konforu icin.damar yoluna takiliyo ve doktorun ayarladigi belirli araliklarla agri kesici gonderiyo vucuda..istersen o süreden once de agri hissetmeye baslarsan kendin basabiliyorsun.hastanede ayaga kalkincaki gogus baskisi disinda hic agrim olmadi
çok geçmiş olsun.İnşallah sorunsuz atlatırsın hayırlısı ileİc bacak germe de deniyor.cok az yaptiran var sanirim. Aslinda inceldim ama benim gerginlikten dolayi enfeksiyon gelisti ve dikislerim acildi. Tekrar dikildi. 2 ameliyat yani.Çok sıkıntılı oldu Hala diken üstündeyim. Kabus gb kalkip hersabah ilk iş yaraya bakiyorum büyüme var mı diye. Ömrümden ömür gitti bugun 36. Gün sanırım.
çok geçmiş olsun.İnşallah sorunsuz atlatırsın hayırlısı ile