31 ocak 2015 diklestirme+silikon+labioplasti+vajinoplasti kombine ameliyatim

Ameliyat izleriniz için ne söylediler ? beni izlerimin çok geniş olacağını söylemeleri çok endişelendirdi

Cnm benim kesim tam lolipop seklinde.meme ucu cevresi ve asagi dogru dikey cizgi.valla 1 ay oldu ve inanilmaz bir sekilde siliklesti bile izler.ilk hafta yorgan dikilmis gibiydi.. bir arkadasim da oldu gecen yil iyice yaklasinca bile belli olmuyo onunki

Merhaba çok geçmiş olsun. Umarım daha iyisinizdir. Bende uyluk germe ve liposakşın ameliyatı oldum. İlk 2 gün epey acı çektim. Bu ağrı pompası diye bahsettiğiniz sey ne acaba? İlk defa duydum ben.
Cok gecmis olsun.agri pompasi ameliyat sonrasi hasta konforu icin.damar yoluna takiliyo ve doktorun ayarladigi belirli araliklarla agri kesici gonderiyo vucuda..istersen o süreden once de agri hissetmeye baslarsan kendin basabiliyorsun.hastanede ayaga kalkincaki gogus baskisi disinda hic agrim olmadi

Canim izlerin siliklesmesine cok sevindim genel olarak iyisin dimi agrin oluyo mu hala?

Canim izlerin siliklesmesine cok sevindim genel olarak iyisin dimi agrin oluyo mu hala?
Cok sagok serapariscim.cok sukur iyiyim artik.tabi ara ara kas agrisi oluyo ama cok nadir...yan yatmaya da basladim yavas yavas...hersey yolunda simdilik.sen nasilsin? Yeni operasyonu olmaya kararlimisin hala ve ne kadar sure gecmesi gerekiyormus

iyi olmana ve izlerin silikleşmesine bende sevindim cnm meme ucundan oldun sanırım his kaybın oldumu ağrı pompası anlattığın kadarıyla çok iyimiş bizleri bilgilendirdiğiniz için tşk ederim iyiki varsınız K.K. sizlerin sayesinde sizleri okuyarak biraz daha rahatladım.saffet beyin muayenesi merkezde mi tahlillerini hangi hastanede yaptırdın cnm kayseri 1.5 saatlik uzaklıkta yakın sayılır bana o yüzden ilk sıraya kayseriy i araştırıyorm.

İyiymiş o, daha önce hiç duymamıştım. Ne çok şey ögreniyoruz burada. Benim ağrımı demeyeyimde o yanma gibi sızıyı ilaclar bile geçiremiyorduki. Neyseki atlattik :)

çok geçmiş olsun.İnşallah sorunsuz atlatırsın hayırlısı ile

Ben iki yil once kayseri soep estetik merkezinde saffet örs'e oldum kesinlikle cok pismanin izlerim memelerimin 2 cm asagisinda kaldi bikini bile giyemiyorum artik. kontrollerde duzelecek dedi hala duzelmedi son gittigimde istersen yeni ameliyatla yukari cekelim dedi ama korktugum ve guvenmedigim icin bunu da goze alamadim. Zaten olcu falan alinirmis detayli sekilde ameliyat oncesinde saffet bey ise hic incelemedi bos bir ozguveni vardi pismanim.. bu mesaji su an forumda yaymaya calisiyorum cunku kimsenin benim gibi pisman olmasini istemem cok zor bir ameliyat ve bu gibi aksilikler insani cok uzuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…