Seninki daha avantajli.deformite tam olarak neredeBendeki excavatum iceriye cokuk insallah istedigin sonucu
Excavatum benimki iceriye dogru. İnsallah istedigin sonucu alirsin.
Gercekten karar asamasi en zor asama suan napcami bilmiyirum deli danalar gbi o baslik senin bu forum benim okuyorum.
Allahim yardim.et
Seninki daha avantajli.deformite tam olarak nerede
Cok tesekkurler.gunleri sahiyorum.bir de oksurugum var o cok zorluyo beniÇok geçmiş olsun canım senin kombin olduğu için haliyle daha zorlu olur ama sonuçları çok güzel olacak emin ol ilk üç dört gün sabret
Sigaradan mı öksürük hmm belki şurup falan iyi gelir hepsi geçici en önemlisi bu :)Cok tesekkurler.gunleri sahiyorum.bir de oksurugum var o cok zorluyo beni
Canim gogsumun agrisi labioplastiyi bastirdi.orasi 2.planda.alt dikis ust dikis kalkmak zor oluyo.ama goruntu bu dikisli haliyle bile cok iyi.bakalim ilerde nasil olacakFairy5 cok gecmiş olsun labioplasti nasıl agrı acı hissediyo musun
Bende o hastane yatagini cok aramistim kiz ama bak yastik koy bolca oda fena olmuyoKizlar bu arada hic ayrinti vermemisim.ameliyat olacak arkadaslar icin.burasi o konuda muthis bir site.siteden cok aile gibi...
Bugun 3.gunum basliyor.ameliyata saat 8:30 da alindim sedyeyle.esimle ameliyat kapisinda ayrildik.iceride doktorum karsiladi.ameliyathane cok kalabalikti.elemanlar tepemde fir fir donuyordu.cok stres oldum.saat 9:00 olmustu ve benimle sobhet ederlerken gitmisim.12 de ameliyattan ciktim.3 saat surmus.gogus bitince doktorum elinde kahvesiyle esimin yanina cikmis ustu bitirdik arkadaslar hazirliyo alt tarafa geciyoruz hersey yolunda diye.300cc mentor yuvarlak takildi.
Gozlerimi actigimda donuyordum.1 saat yatagimda titredim.ilk 3 saat agrim yogundu sonra biraz daha hafifledi.hic bulantim kusmam olmadi sukur.oglen yemegini pek yiyemedim .aksam iyi yedim.ilk yuruyus ani geldi.cok cok zordu.gogusteki o gerginlik patliycak gibiydim.o gun ve gece surekli uyudum anestezinin etkisiyle.ertesi gun daha iyiydim.yemeklerimi yedim.aksam 6 da direnlerim cikti ve taburcu oldum eve de rahat geldim .esim cok yavas ve dikkatli surdu.evde gece uykum cok kotuydu.hastane yatagini aradim.belim koptu.
Bugun 3.gunum sabahin erken saatleri (uyuyamadim belimden) bugun daha iyi hissediyorum kendimi.esim ise gidecek bugun ve cocuklarla evdeyim bakalim bizi neler bekliyo
Yatmadan agri kesicini ic mutlaka canim birde az once dedigim gibi yastik koy bolca beline kafanin boynuna felan yani tam dumduz yatmaKizlar Allahaskina nasil uyudunuz ilk gunler.hastane yatagi ne iyiymis meger.mahvoldum bu gece.10 kez kalktim belki .dayak yemis gibiyim heryerim tutulmus.kac gun daha boyle yatiliyo ve buna bir cozum ureten varmi.belimden oluyorum
Sagol serapariscim oyle yaptim 4 yastikla.ama yine de zorlandim.oglum 10 yasinda kahvalti falan hazirlar.kizim da 4 yasinda cnmYatmadan agri kesicini ic mutlaka canim birde az once dedigim gibi yastik koy bolca beline kafanin boynuna felan yani tam dumduz yatma
Allah bagislasin canim ya kiyamam kahvalti da hazirlarmis masallahSagol serapariscim oyle yaptim 4 yastikla.ama yine de zorlandim.oglum 10 yasinda kahvalti falan hazirlar.kizim da 4 yasinda cnm
benim bugün duştan sonra o şişlik hali biraz rahatladı.sonuçta parmağın bile kesilse bi şişiyor o yüzden şişliği çok kafana takma.belki dediğin gibi çok ayakta kaldıgındandır.ben 3. günümde ista gidip döndüğümde silikonlar ağzımdan çıkacak sandım o kadar şişmiştiYa kizlar bu odem ve sisler gun icinde boynuma kadar cikti neredeyse.baya gerildi yanlar ve boyun kismi.bu normalmi ben mi cok ayakta gezdim bugun aceba.
Olabilir canim bende cok ayakta kaldigim zaman daha fazla gergindilerYa kizlar bu odem ve sisler gun icinde boynuma kadar cikti neredeyse.baya gerildi yanlar ve boyun kismi.bu normalmi ben mi cok ayakta gezdim bugun aceba.
Masallah sana canimSevgili arkadaslarim an itibari ile ameliyatimin uzerinden 72 saat gecmis bulunuyor.ilk 3 gunu tamamladim ve buradaki tecrubeli arkadaslarin dedigi gibi gun gun ve an an iyilesiyor vucut.bugun daha iyiyim.kahvalti masasini yavas yavas topladim, yatagi duzledim, kendim soyunup giyindim ama sacimi toplayamiyorum hala cok şişler.babamlarda kac gundur ariyodu usutmusum diyordum.o da ici rahat etmemis ugradi sabah bisey anlamadi sukur.hastayim dedim ...
Kizlar bugun 4.gunumu doldurdum.kontrole gidene kadar cok iyiydim.dikisler de iyiymis.yanliz su sıkı bandaj beni mahvetti.ilk gune geri dondum sanki.cok canim yaniyo sizlamalar batmalar basladi.bi de kalbim sıkışiyo gibi nefes alamiyorum.siz de oldumu bunlar yaaa...15 gun duracakmis bu illet..
Ben de hiç sıkı bantlı bandaj olmadı canım sadece pansuman yapıp gazlı bez koyuyorum.dikişlerinin iyi olmasına sevindim benimkiler çok berbat dr dan üstüne tekrar estetik bi dikiş atmasını istiycem ama bunun için iyileşmesi gerekecek sanırım.Kizlar bugun 4.gunumu doldurdum.kontrole gidene kadar cok iyiydim.dikisler de iyiymis.yanliz su sıkı bandaj beni mahvetti.ilk gune geri dondum sanki.cok canim yaniyo sizlamalar batmalar basladi.bi de kalbim sıkışiyo gibi nefes alamiyorum.siz de oldumu bunlar yaaa...15 gun duracakmis bu illet..