31 ocak 2015 diklestirme+silikon+labioplasti+vajinoplasti kombine ameliyatim

Hayirlisi olsun cnm.Saffet Bey den su ana kadar bi sikayetim olmadi.ameliyati da memorial'da yapiyo olmasida bi artı...

Arkadaslar bugun 23.gunum.hersey yolunda.dikis izlerim baya toparlandi ve siliklesmeye basladi...tabi hala sekilsizlikler ve sislikler var ama bu haliyle bile cok guzeller.sutyensiz bu kadar dik ve dolu durabileceklerine ruyamda gorsem inanmazdim.dun sutyen denedim goruntu muhtesem.acip acip bakiyorum
Gormemisin seyi olmus misali...

Canım hala sporcu sütyeni mi takıyorsun yoksa normal sütyen geçtin mi?

Canım hala sporcu sütyeni mi takıyorsun yoksa normal sütyen geçtin mi?
Cnm ben daha hic sporc sutyenine gecmedim.uclari acik ustten siki bir bandsjim var memenin ust kismina bastiran.carsamba kontrolum var artik bu bandajdan kurtulurum ins.

Cnm ben daha hic sporc sutyenine gecmedim.uclari acik ustten siki bir bandsjim var memenin ust kismina bastiran.carsamba kontrolum var artik bu bandajdan kurtulurum ins.
Ne kadar uzun sürdü senin bandajın belki kontrolden sonra geçersin spocu sütyenine.

Ne kadar uzun sürdü senin bandajın belki kontrolden sonra geçersin spocu sütyenine.
Evet ben de anlamadim.kimse bu kadar uzun sure bandaj takmadi burda.cogu bandaj bile takmadi...vardir bir bildigi doktorunda sanirim

Slm güzeller bende yaptirdigimda iki hafta o bantlardan taktırdı doktorum ama ben sporcu sutyenini hep kullandım doktorum öyle söylemişti

merhaba silver 5 izlerin nasıl belli olacak mı yoksa geçecekmiymiş.bana dr. göğüss uçlarından aşağı ve bir koltuk altından diğer koltuk altına kadar iz olur dedi.izlere de maalesef bi şey yapılamıyor dedi. senin izlerin nasıl

fiyat uygunmuş cnm doktorundanda memnunsun sanırım

hepsi bir arada tam teşekkül yani :)
Aynen oyle cnm tam tesekkul...burda 2 doktor var kime sorsan bilir.cok tecrubelilier.ben saffet bey de karar kildim.adam hergun en az 3 operasyon yapiyo.belki su an sonuc cok iyi demek icin cok erken ama bu haliyle bile su ana kadarki surecten cok memnunum

Ameliyat izleriniz için ne söylediler ? beni izlerimin çok geniş olacağını söylemeleri çok endişelendirdi

Merhaba çok geçmiş olsun. Umarım daha iyisinizdir. Bende uyluk germe ve liposakşın ameliyatı oldum. İlk 2 gün epey acı çektim. Bu ağrı pompası diye bahsettiğiniz sey ne acaba? İlk defa duydum ben.

İc bacak germe de deniyor.cok az yaptiran var sanirim. Aslinda inceldim ama benim gerginlikten dolayi enfeksiyon gelisti ve dikislerim acildi. Tekrar dikildi. 2 ameliyat yani.Çok sıkıntılı oldu Hala diken üstündeyim. Kabus gb kalkip hersabah ilk iş yaraya bakiyorum büyüme var mı diye. Ömrümden ömür gitti bugun 36. Gün sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…