Hayirlisi olsun cnm.Saffet Bey den su ana kadar bi sikayetim olmadi.ameliyati da memorial'da yapiyo olmasida bi artı...Ne guzel haneler bunlar :)) ameliyat sonrasi hic agri duymam inşallah ben de. Evet kayserideyim ve dediğim gibi saffet beyi dusundugum icin ona ameliyat olmuş birisinin fikirleri çok önemli. Tabi yaz döneminde olacagim kismet olursa, su an da derlerle birlikte çok zor olur..
Canım hala sporcu sütyeni mi takıyorsun yoksa normal sütyen geçtin mi?Arkadaslar bugun 23.gunum.hersey yolunda.dikis izlerim baya toparlandi ve siliklesmeye basladi...tabi hala sekilsizlikler ve sislikler var ama bu haliyle bile cok guzeller.sutyensiz bu kadar dik ve dolu durabileceklerine ruyamda gorsem inanmazdim.dun sutyen denedim goruntu muhtesem.acip acip bakiyorum
Gormemisin seyi olmus misali...
Cnm ben daha hic sporc sutyenine gecmedim.uclari acik ustten siki bir bandsjim var memenin ust kismina bastiran.carsamba kontrolum var artik bu bandajdan kurtulurum ins.Canım hala sporcu sütyeni mi takıyorsun yoksa normal sütyen geçtin mi?
Ne kadar uzun sürdü senin bandajın belki kontrolden sonra geçersin spocu sütyenine.Cnm ben daha hic sporc sutyenine gecmedim.uclari acik ustten siki bir bandsjim var memenin ust kismina bastiran.carsamba kontrolum var artik bu bandajdan kurtulurum ins.
Evet ben de anlamadim.kimse bu kadar uzun sure bandaj takmadi burda.cogu bandaj bile takmadi...vardir bir bildigi doktorunda sanirimNe kadar uzun sürdü senin bandajın belki kontrolden sonra geçersin spocu sütyenine.
Evet ben de anlamadim.kimse bu kadar uzun sure bandaj takmadi burda.cogu bandaj bile takmadi...vardir bir bildigi doktorunda sanirim
komple ameliyatların hepsi mi 6000 tl sadece göğüs mümerhaba nersoy.ben kayseri de oldum ameliyatimi.doktorum saffet ors.6000tl odedim cnm
Hepsi 6000tl cnm.sadece silikonu 3000-3700tl gibi bi rakama yapiyo.burda piyasa boyle.en fazla isteyen 4000tlkomple ameliyatların hepsi mi 6000 tl sadece göğüs mü
muayenesi ücretlimi acabaHepsi 6000tl cnm.sadece silikonu 3000-3700tl gibi bi rakama yapiyo.burda piyasa boyle.en fazla isteyen 4000tl
Muayeneden ucret almiyo cnm.ameliyati da memorial da yapiyo.agrı pompasi da fiyata dahil oluyomuayenesi ücretlimi acaba
fiyat uygunmuş cnm doktorundanda memnunsun sanırım
Aynen oyle cnm tam tesekkul...burda 2 doktor var kime sorsan bilir.cok tecrubelilier.ben saffet bey de karar kildim.adam hergun en az 3 operasyon yapiyo.belki su an sonuc cok iyi demek icin cok erken ama bu haliyle bile su ana kadarki surecten cok memnunumhepsi bir arada tam teşekkül yani :)
Merhaba çok geçmiş olsun. Umarım daha iyisinizdir. Bende uyluk germe ve liposakşın ameliyatı oldum. İlk 2 gün epey acı çektim. Bu ağrı pompası diye bahsettiğiniz sey ne acaba? İlk defa duydum ben.[/QU
ilk kez duydum uyluk germe ameliyatını..sanırım sonuçtan memnun değilsinMerhaba çok geçmiş olsun. Umarım daha iyisinizdir. Bende uyluk germe ve liposakşın ameliyatı oldum. İlk 2 gün epey acı çektim. Bu ağrı pompası diye bahsettiğiniz sey ne acaba? İlk defa duydum ben.