O zaman güvendiğiniz kişilere söyleyin.Acikcasi cevremde güvendigim insan sayisi cok az. Cevrem de genellikle ögretmen arkadaslar oldugu icin, büyük bir okulda calistigim icin gördügüm seyler de etkiliyor beni. Bir okulda bile evli insanlarin, eslerini nasil aldattigina sahit oluyoruz maalesef. Cok zor cok, cevremde de güvenilir insan maalesef az.
ben eşimle önceden tanışıyorum ama öyle uzaktan, dıdısının dıdısı şeklinde. 30'umu doldurduğum zamanlarda sevgili olduk 35 te de evlendim. oluyor yani. 40 yaşında hayatının aşkına rastlayan arkadaşım da oldu, 40 yaşında ilk doğumunu yapan da. moralinizi bozmayın, çıtanızı düşürmeyin hiç
Tanışın bakın derim. Mesela bende ve bazı tanıdğım kadınlarda şöyle bir şey gördüm kafada bir şablon var, o şablona uymayan herke direkt eleniyor. Bunu ben de bir ara yapmışım farkında olmadan. Zaten genel olarak beklentisi yüksek bir insanım ama bu şablonum mutlulukla alakası olmayan çok ayrıntı şeylerdi. Misal takım: elbise giysin. En son hoşlandığım kişi gayet tişört giyiyor yazları ama sevdim kalp ısınınca kriter miriter kalmadı ... bilmiyorum nasip kısmet sonunda, cidden kalp ısınınca kriter, şablon hiçbir şey kalmıyor sadece yanında olmak istiyorsun. Bu olduğunda 32 yaşındaydım, abimiz de boşanmış çocuklu bir insan 40 yaşında ama hiç aşık olmamış daha önce ilk evliliğini severek yapmış tabi ama daha çok mantık çerçevesinde, aşkından ölüp bitmiyormuş. 40lık bir erkeğin ilk aşkı oldum yaniİnsan 30da da 40da da aşık olabilir kalp çarpıyor umutsuz olmayın asla hayat büyük güzelliklere gebe.
Neredeyse yasitiz, 29 olacağım ben.
Ama hiç böyle şeyler düşünmüyorum. Flört edecek insan da tanışacak insan da oldukça var ya :)
Acaba yeni ortamlara mi girseniz?
O zaman güvendiğiniz kişilere söyleyin.
Mesela aileden tanıdıklara..
Veya siz tanışmaya çalışın..
Öğretmenlerin toplandığı etkinlikler olur onun gibi..
(Tabi şu an değil. Corona geçince)
Bir de öğretmenlerin kriterleri çok yüksek oluyor.
Benim gözlemlediğim o.
Onları isterseniz biraz torpüleyebilirsiniz..
Mesela illa devlet memuru beklemeyin vs gibi
Olabilir vallahi30 yaş sendromu...
ne güzel işte o olacak olduktan sonra bir şekilde oluyor 30'lu geçişini doğurganlığı az gözüyle bakıyorlar ama 20'sinde evlenip çift çocuk sahibi olamayıp bu zor hamile kalan da çok en basit örneği kuzenim 3 sene oldu evleneli 23 yaşında olmadı olmadı çocuğuBenim annem babamla 37 yaşında evlenmiş. İlk evliliği. Babam da 45 yaşında imiş ve onun da ilk. 38'de ben doğdum. Annem hemen hamile kalmış. Babamla güzel bir evlilikleri var. Nasip kısmet.
Öyle mi diyorsunuz :)Bence asıl 30dan sonra daha mümkün ve güzel çünkü insan bu yaşta neyi isteyip neyi istemediğini kesin olarak biliyor. Umarım çok mutlu olacağınız bir beraberlik yaşarsınız ve evlilikle sonuçlanır
E tabioyle bende 33 um bekarim halen kiz kardesimde 92 li ogretmen oda bekar nasip kismet 30 da aynı senin durumu bende yaşamıştım gerçekten çok ağır geliyor 30-31 olmak ama sonra aşılıyor merak etme ve hayattan daha çok keyif alıyorsun tabii zaman zaman artık bir an evvel evlenip çocuk doğursan diyorum ama sevdiğim adam olsun isterim burada evlenip mutsuz olan çoluk çocuklu boşanmak isteyen o kadar çok insan var ki bence evlenmek mesele değil evliliği sürdürebilmek mesele o yuzdende hayirlisi hepimizicinÖyle mi diyorsunuz :)
Cok tesekkür ederim insallah öyle olur :)
E tabioyle bende 33 um bekarim halen kiz kardesimde 92 li ogretmen oda bekar nasip kismet 30 da aynı senin durumu bende yaşamıştım gerçekten çok ağır geliyor 30-31 olmak ama sonra aşılıyor merak etme ve hayattan daha çok keyif alıyorsun tabii zaman zaman artık bir an evvel evlenip çocuk doğursan diyorum ama sevdiğim adam olsun isterim burada evlenip mutsuz olan çoluk çocuklu boşanmak isteyen o kadar çok insan var ki bence evlenmek mesele değil evliliği sürdürebilmek mesele o yuzdende hayirlisi hepimizicin
Valla hiç güven problemim olmadı ilişkilerimde. O yuzden çok anlayamıyorum ama tanimadan güvenilmez olduğunu nereden biliyorsunuz ki?Bende düsünmüyordum vallahi. Son bir senedir aklimda böyle düsünceler olustu. Insan olmasina var da maalesef güvenilcek insanlar yok benim etrafimda. Güvenilmez oldugunu bildigim insanlarla da bosa vakit harcamak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?