Yaştan yaşa biraz daha seçici olur insan, o nedenle biraz zorlaşır belki bu işler. Ablamdan biliyorum..
Hayırlısıysa olsun..
Nasip, kısmet..
Evet bulunuyor.
Bir sürü kişi buluyor.
Ve bulmaya da devam edecek.
Sadece panikle hemen evlenmeliyim diye düşünüp 1 ay içinde evlenmeyin. Tanıyın..
Umarim sizde bulursunuz..
Muhtemelen her ikisi de..Secici olmaktan mi isinamamaktan mi bilmiyorum. Hayirlisi olsun insallah..
Çok klişe gelecek ama gerçekten bu işler nasip kısmet. Çocuk için de tabi bir yaştan sonra daha riskli diyorlar ama daha genç yaşta olup sıkıntılar olan insanlar da var.
Benim annem babamla 37 yaşında evlenmiş. İlk evliliği. Babam da 45 yaşında imiş ve onun da ilk. 38'de ben doğdum. Annem hemen hamile kalmış. Babamla güzel bir evlilikleri var. Nasip kısmet.
Kolay bulan tahminen ya modern görücü usulü ya da arkadaş çevresi ile buluyordur.Bende bu islerin nasipt kismet olduguna inaniyorum. Ama acaba diyorum ben mi kismetsizim de hoslanabildigim bir insan cikmiyor karsima.. Etrafima bakinca diyorum nasil da kolay buluyorlar..
Yok gözün açılıyor erkeklerin basit hesaplarını anlayınca evlilik gecikiyor haliyleSecici olmaktan mi isinamamaktan mi bilmiyorum. Hayirlisi olsun insallah..
Hakkaten nasip kısmet ama. Daha 30 değilim belki size emsal teşkil etmeyecek ama ben 17 sene önceki ilkokul aşkım ile 17 sene sonra karşılaşıp evlenmeye karar verdim. 17 yıl boyunca ayrı şehirlerdeydik hatta ayrı ülkelerde. Daha sonra aynı şehirde olduk ama görüşmedik. Yıllar evvel başka bir ortak ilkokul arkadaşımız sayesinde beni buldu. Ben istemedim pek konuşmadık. Sonra ansızın karşılaşıverdik. Ben evlenmek istemiyorum, düşünmüyorum falan demek için ilk buluşmaya gittim sonra kendimi evlenirken buldum.Bende bu islerin nasipt kismet olduguna inaniyorum. Ama acaba diyorum ben mi kismetsizim de hoslanabildigim bir insan cikmiyor karsima.. Etrafima bakinca diyorum nasil da kolay buluyorlar..
Kolay bulan tahminen ya modern görücü usulü ya da arkadaş çevresi ile buluyordur.
Sizde çevrenize deyin evlensem iyi olurdu diye..
Sizi de tanıştırsinlar..
Yok gözün açılıyor erkeklerin basit hesaplarını anlayınca evlilik gecikiyor haliyle
Hakkaten nasip kısmet ama. Daha 30 değilim belki size emsal teşkil etmeyecek ama ben 17 sene önceki ilkokul aşkım ile 17 sene sonra karşılaşıp evlenmeye karar verdim. 17 yıl boyunca ayrı şehirlerdeydik hatta ayrı ülkelerde. Daha sonra aynı şehirde olduk ama görüşmedik. Yıllar evvel başka bir ortak ilkokul arkadaşımız sayesinde beni buldu. Ben istemedim pek konuşmadık. Sonra ansızın karşılaşıverdik. Ben evlenmek istemiyorum, düşünmüyorum falan demek için ilk buluşmaya gittim sonra kendimi evlenirken buldum.
Hakkaten nasip kısmet ama. Daha 30 değilim belki size emsal teşkil etmeyecek ama ben 17 sene önceki ilkokul aşkım ile 17 sene sonra karşılaşıp evlenmeye karar verdim. 17 yıl boyunca ayrı şehirlerdeydik hatta ayrı ülkelerde. Daha sonra aynı şehirde olduk ama görüşmedik. Yıllar evvel başka bir ortak ilkokul arkadaşımız sayesinde beni buldu. Ben istemedim pek konuşmadık. Sonra ansızın karşılaşıverdik. Ben evlenmek istemiyorum, düşünmüyorum falan demek için ilk buluşmaya gittim sonra kendimi evlenirken buldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?