Valla hiç güven problemim olmadı ilişkilerimde. O yuzden çok anlayamıyorum ama tanimadan güvenilmez olduğunu nereden biliyorsunuz ki?
Belki de on yargiyla eliyorsunuzdur insanlari.
Bence şu koronadan sonra bol bol kalabalık ortamlara girin.
Nerede kalabalık orada düşer ağınıza bir balık

İşin şakası bir yana kalabalık sosyal gruplara girerseniz daha çok insanla tanisirsiniz ve elbet kaninizin isindigi biriyle tanisirsiniz.
mesela kitap okumayı sever misiniz?
Her şehrin kitap agaci sohbetleri oluyor. Bir kitap belirleniyor, herkes okuyup onun hakkinda buluşup konuşuyorlar. Ya da İstanbul'da kuzenim her ay iki gün ünlü bir yazarın eserlerinin incelendiği etkinliğe katılıyor.
Bunlar mesela hep ortak hobide ,uygun biriyle buluşmaya müsait ortamlar:)
Ya da mesela bisiklet biniyorsaniz bisiklet kulüpleri, workshoplar (genelde kadınların geleceği tarz workshoplar değil ama

) , sosyal medyada organize edilen kalabalık kamplar (interrail -ayiyemegi - nurgaz falan organize ediyor hep)
Ne bileyim..bu tarz kalabalık yerlere girin. Ne kadar kalabalık o kadar iyi :)
Ayni ortamda bulunmak önemli.
Bir keresinde o kadar dıdının dıdısı biriyle tanışmıştım ki (çok da düzgün,işi gücü yerinde bir adamdı ama yaşam enerjisi az diye devam ettirmedim). zamanında bir geziye katılmisim x sene önce. Bu çocuk da aynı geziye katılmış y sene once. Bu geziyi düzenleyenler bir kahvaltı organize etmişler. Sırf bana yakın diye gittim, sonra olaylar olaylar :)
O yüzden benim önerim dar çevrenizden çıkın, kurslara, workshoplara, dinletilere katılın, tatillere gidin... Hem hayatınıza renk gelir hem de bakarsınız hayatınıza birisi girer.
Her iki ihtimalde de güzel bir şeyler olur