30 yaşına geldim evlenemiyorum

Merhabalar...
Meslektaşız. Çalışıyor musunuz?
Nasıl bir çalışma ortamınız var?
Bizim mesleğimiz çok yoğun tempo gerektirdiği için genelde iş ortamlarından adaylarımız olabiliyor...
Dışarıda sosyalleşecek pek vaktimiz olmuyor :)

20li yaşlarda yapılan evliliklerin çoğu hatalı oluyor zaten

34'ten selam bu işler nasip geveze olmayınca olmuyor. Üzülme elbet biri çıkar karşına. Bulucaz o kişiyi

30 yaşına geldim mimarım fena da değilim sanırım ama evlenemiyorum çok üzgünüm. Evim

30 yaşına geldim mimarım fena da değilim sanırım ama evlenemiyorum çok üzgünüm. Evim çocuklarım olsun çok isterdim
aynı yaşlardayız bende bi dönem çok istedim olmadı yapmadığım kalmadı dualar terapiler vs.o kadar da açtım sevgiye hayatta en çok istediğim şey aşık olmaktı ama artık karşı cinsi gördüm mü kııpırtı bile yok içimde hep heveslerim kursağımda kaldı , saldım çayıra mevlam kayıra nötrleştim hayata karşı bazen ne kadar istesende nasipten öte yol yok bende çok umarım bulursun gönlüne göre birii

Ablam 37 sinde evlendi 38 inde bebegini kucagina aldi. 30 yasindasiniz daha bu bunalim vs ne cok saçma. Kendinize hobi edinin bu tarz seyleri de akisina birakin her zaman karsiniza cikabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…