Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herkes anne olamıyor... O yüzden aa olur mu annen o senin diyenler size hava hoş! Gel bir de bize sor. Cok iyi anlıyorum canm seni o yüzden sadece idare et
Herkes anne olamıyor... O yüzden aa olur mu annen o senin diyenler size hava hoş! Gel bir de bize sor. Cok iyi anlıyorum canm seni o yüzden sadece idare et
Herkes anne olamıyor o doğru ben yine annemi affediyorum gülüyorum çoğunda boşver diyorum o da öyle görmüş diyorum seviyorum annedir onunda güzel huyları var ağzından bir yalan görmedim ben şuana kadar kardeşlerimi de öyle büyütü şuana kadar ne babama hiçbir yalan söylemedi güvenilir biri asla kendisinde yanlış bir şey görmedim sadece benim üzerime çokça geliyorlar kendilerine kötü bir şey olmasını asla istemem her isteklerine de razıyım sadece kalp kirmasalar iyi