30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

ben akademisyenim kızlar, yardımcı olabilirim ....

Konuna baktım canım. Umarım bir ömür çok mutlu olursunuz.
Beğendiğin şekerlerin hepsi de gerçekten birbirinden güzel..
Seçim yaptıktan sonra, hangisine karar verdiğini de paylaş bizimle olur mu ?
Selamlar

çok teşekkür ederimmmm

Küçük bir ilde yaşıyorum, burada bulamam endişesiyle internetten sipariş verecektim,ama ya umduğum gibi çıkmazsa diye de korktum açıkçası... akşam işten dönerken bir yerde beğendiğim modelin örneğini gördüm... iyiki siparişi vermemişim çünkü fotoğraftan beğendiğim modelin aynısını elime alıp baktığımda çok basit göründüğünü farkettim... şimdi 75 adet bisiklet siparişi verdim...(açtığım başlıktaki bisikletli modellerden biri yada hepsinin karması,kokoş bişey istiyorum) ve çok uygun fiyata dilediğim gibi süsleme konusunda anlaştık, ilk örneği benimle süsleyecekler, ben ne istersem o şekilde hazırlanacak,diğerlerini de ona göre yapacaklar... bitince fotoğrafını çekip paylaşırım sizinle mutlaka...

ne çok yazmışım ya, konuşasım mı gelmiş sanki.... Yalnız yaşıyorum bu arada, ondan oluyor herhalde

Canım depresyonamı girdin yoksa?
Hayatında yeni başlangıçlar yapman gerek sanırım.

Hoşgeldin canım aramıza...
Hayırlı uğurlu olsun.

Sen konuşmak istedikçe gel takıl bize. Burada muhabbet iyi

Her sabah olduğu gibi , harika hissediyorum tatlım !

Zaten bana hep böyle oluyor, sabahları muhteşem oluyorum, akşam 17:40'da seans kapanıyor,
seans sonu dayak yemiş gibi oluyorum

Sen nasılsın tatlım ?

bende iyi sayırlırım. havadan mı bilmem gergin ve eve gidip yatmak istiyorum ben. :26:
offf maria offfffffffff keşke para derdim olmasaydı. 1 sene evde bedenimi ruhumu dinlendirir gezerdim ne güsel....

sabahları muhteşem olanı da ilk defa duydum hee maşallah
bugün kandil kandilin mübarek olsun canım arkadaşım

olmadı zengin koca bulup evlenince biraz dinlenebilirsin

Her sabah olduğu gibi , harika hissediyorum tatlım !

Zaten bana hep böyle oluyor, sabahları muhteşem oluyorum, akşam 17:40'da seans kapanıyor,
seans sonu dayak yemiş gibi oluyorum

Sen nasılsın tatlım ?

gece uykunu da iyi alıyorsun sanırım, bir sırrı varsa bize de anlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…