30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Sen Ankara'ya gel bebişim. Runawaybride, Aslı ve ben sana çok iyi bakarız burada :KK1:

nasipse şubat ayında ama gelmeden evvel yazarım ama o ortamı görmeden buluşuruz diyemiyom.
ama fırsat oluşturmaya çalışcam inş.:KK34:

bizim meleğimissss yok hala. anacım bunun uykusu ne bitmez uykuymuş. neden o kadar güzel olduğunu çözdüm ben çözdüm:KK53::KK53::KK53:

Merhaba canlarımm...
10 da uyandım ama tekrar uyudum.
Rüyamda yunanistandamıyım karayiplerdemi ne yüzüyordum aman pek iyi geldi. :)
Sonra tanımadığım bir çocukla motorsiklet turu yaptık.
eee haliyle uyanamadım. :KK9::KK55:

kızlar hiç keyfim yok. eski tadım tuzum kalmadı. arkadaşlarım bile farkında. hiç aramıyorsun diyorlar. arayıp konuşasım bile gelmiyor. bazen aklımdan eski hayatımı, arkadaşlarımı geride bırakıp gitmek geçiyor. her şey sıfırdan olsun istiyorum.

Merhaba canlarımm...
10 da uyandım ama tekrar uyudum.
Rüyamda yunanistandamıyım karayiplerdemi ne yüzüyordum aman pek iyi geldi. :)
Sonra tanımadığım bir çocukla motorsiklet turu yaptık.
eee haliyle uyanamadım. :KK9::KK55:

vay anam vayyy. yakında seni kaybedecez belli, ya bir koca gelip seni kaçıaracak, yada rüyalarının içinde kaybolcaksın :KK52::KK52:

Ferida, gel tabii aşk olsun!
eee, bahsetsene kendinden. :KK66:
kaç yaşındasın? neler yaparsın? tamamen bekar mısın yoksa sevgilin var mı? :KK3:

canım 27 yaşındayım ..çalışmıyorum şu an yüksek lisans yapıyorum ... sevgilim var ama evlilik için erken bakalım kısmet... şu an bekarım yaniii

canım 27 yaşındayım ..çalışmıyorum şu an yüksek lisans yapıyorum ... sevgilim var ama evlilik için erken bakalım kısmet... şu an bekarım yaniii

Oh oh oh! Süpermiş yaaa! :KK16:
Çok özendim, zira benim de kafamı kurcalıyor yüksek lisans. Ben de yapmak istiyorum. Fakat ingilizcem de az! :-( Nasıl olacak bilmiyorum. :18: Bir de hal-i hazırda çalışıyorum. İkisi bir arada nasıl olur ya da olur mu? :KK43:
Hatta şurada da sormuştum bu konuya dair merak ettiklerimi!!!
http://www.kadinlarkulubu.com/akademik-personel-lisansustu-egitimi-giris-sinavi-ales/122365-alese-girecek-arkada351lar-burda-toplan305p-bilgi-ali351veri351i-yapalim-32.html
Belki sen de yardımcı olabilirsin bana?

Oh oh oh! Süpermiş yaaa! :KK16:
Çok özendim, zira benim de kafamı kurcalıyor yüksek lisans. Ben de yapmak istiyorum. Fakat ingilizcem de az! :-( Nasıl olacak bilmiyorum. :18: Bir de hal-i hazırda çalışıyorum. İkisi bir arada nasıl olur ya da olur mu? :KK43:
Hatta şurada da sormuştum bu konuya dair merak ettiklerimi!!!
http://www.kadinlarkulubu.com/akademik-personel-lisansustu-egitimi-giris-sinavi-ales/122365-alese-girecek-arkada351lar-burda-toplan305p-bilgi-ali351veri351i-yapalim-32.html
Belki sen de yardımcı olabilirsin bana?

canım benim girdiğim bölüm ingilizce istiyor .. sen hangi bölümde yapıcaksın ?üds ye girdim ben ... konuna bakıyım bi ...
bu arada benim çalışmam nerdeyse imkansız .. çünkü yoğun program hocalar gıcıklık yapıyor .. her gün gitmiyorum ama tam gün gittiğim günler oluyor ... anlayışsız tipler bizimkiler ... valla pişman oldum ama bi kere girdim o yola

Son düzenleme:
Yok canım askerlik durumu değil ama tayin için yapıyoruz nikahı, gerçi o kısmı da biraz karışık :)
ben marta kalsın diyordum ama nişanlım 14 şubatta ısrar etti, muhtemelen hediyeden tasarruf amaçlı:KK51: ama ben evlilik yıl dönümü olarak düğün tarihini geçerli sayacağımdan planları tutmayacak:KK1:

hediyeden tasarruf içindir diye kötüniyetli olma, belki de romantik olsun istiyor çocuk:KK34: sevdiğini bulduysan nikah da olur, düğün de olur. Önemli olan evlenebilecegın birini bulup iyi tanımak...

hediyeden tasarruf içindir diye kötüniyetli olma, belki de romantik olsun istiyor çocuk:KK34: sevdiğini bulduysan nikah da olur, düğün de olur. Önemli olan evlenebilecegın birini bulup iyi tanımak...

çok haklısın canım, ben çook mutluyum çok şükür, gördüğüm kadarıyla o da çok mutlu... Allah şaşırtmasın inşallah...

bugün nikah şekerlerimizi sipariş verdim kızlar,

http://www.kadinlarkulubu.com/nikah-sekeri/589153-bayanlar-yardiminiza-ihtiyacim-var.html

ama düğün hazırlığı konusunda sıfırım şu an, 20li yaşların başından bu yana yapılanlarla birkaç ev kurulur herhalde diye düşünüyorum,hiç kasmıyorum o yüzden...:KK34:

X