30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

bende iyi sayırlırım. havadan mı bilmem gergin ve eve gidip yatmak istiyorum ben. :26::KK5:
offf maria offfffffffff keşke para derdim olmasaydı. 1 sene evde bedenimi ruhumu dinlendirir gezerdim ne güsel.... :KK16::KK16::KK16:

sabahları muhteşem olanı da ilk defa duydum hee maşallah :nazar::nazar:
bugün kandil kandilin mübarek olsun canım arkadaşım :KK54:

1 sene evde oturmak da çok can sıkıcı olur inan bana. Çalışmaya alışmış bir kadın için, evde oturmak zordur.
Yıllık izninin bir bölümünü kullanmak, bu gerginliğini giderir diye düşünüyorum :KK9:
Al iznini kop gel bu tarafa :KK53:

Senin de kandilin mübarek olsun canım.

gece uykunu da iyi alıyorsun sanırım, bir sırrı varsa bize de anlat:KK14:

Gece uykumu genellikle -istisnai dönemler hariç- iyi alırım evet.
Yatmadan önce, rahat uyumak için hazırladığım bitki çaylarım , yatağa girdiğimde çok hafif çalan
meditasyon müziğim, ve yatağa girdim andan itibaren olumsuz şeyler aklıma geldikçe , onları
zihnimde yavaşça olumluya dönüştürme oyunum :KK9:

Sonra, sabah güneşle birlikte uyanmak, hareketli bir müzik açıp kendime kahve yapmak, kahvaltı hazırlamak,
kahvaltıyla beraber gelen sabah gazetem :KK16:

Sonra da işe gelmek üzere evden çıkış :KK53:
Sırrım bu !

kızçeler, günaydın! :KK16: Mevlüd kandiliniz mübarek, dualarınız hayırlısıyla tez vakitte kabul olsun inşallah. Gördüğüm kadarıyla herkes iyi, memnun oldum. turkuaz, ben de maria gibi düşünüyorum. Bizler çalışmaya alışmışız. Evde duramayız. Hoş ben de "evlenirsem biraz dinlenirim" diyenlerdenim ama!!! :)

ballar
bu mübarek günde inş hayırlı bir şekilde kaymaklarımıza kavuşalım inş.
sonra gülümsün ve ben inş bir süre dinlenelim. çıtır evli olmanın tadını evde çıkaralım :KK16::KK34:
ama maria çalışsın yeni evli çıtır iş kadını olsun :KK52::KK52:
maria sen tek mi yaş:KK34:ıyorsun

ballar
sonra gülümsün ve ben inş bir süre dinlenelim. çıtır evli olmanın tadını evde çıkaralım :KK16::KK34:

Kuzenimle birlikte yaşıyoruz Turkuaz'ımm. Benden 6 yaş küçük. Kardeşlerimden hiç farkı yok benim için.
Onunla birlikteyiz.

Evet siz dinlenin, ben çalışayım :KK53: Seviyorum çalışmayı. İnsana özgürlük duygusu vermesi bir yana,
özgüven ve özsaygıda da önemli bir faktör olduğunu düşünüyorum çalışmanın. Kendilik algımı pozitif
yönde etkiliyor çalışmak :KK16:

maria senin ailen angarada mı acaba?
kuzaen ile anlaşıyorsan süper bence akran biriyle beraber yaşamak

maria'm, canım ilgine sağ ol. :KK16: iyiyim Allah'a şükür. :KK66: Sen de iyiymişsin memnun oldum buna. :KK34:

Canımmm, ben sabahları genelde iyi oluyorum zaten, sen beni bir de akşam borsanın kapanışından sonra gör..
Savaştan çıkmış gibi :KK53:

Ben de senin iyi olmana sevindim canım, demek ki bu günün güzelliği hepimizin ruhuna yansımış :KK34:

ballar
ağzından bal damlıyor Turkuaz! :KK66:
Kuzenimle birlikte yaşıyoruz Turkuaz'ımm. Benden 6 yaş küçük. Kardeşlerimden hiç farkı yok benim için.
Onunla birlikteyiz.

Evet siz dinlenin, ben çalışayım :KK53: Seviyorum çalışmayı. İnsana özgürlük duygusu vermesi bir yana,
özgüven ve özsaygıda da önemli bir faktör olduğunu düşünüyorum çalışmanın. Kendilik algımı pozitif
yönde etkiliyor çalışmak :KK16:
aynen maria, o yüzden uzun süre ev kadını olamam sanırım, bir süre dinlenip işe dönebilirim! :KK17:

ağzından bal damlıyor Turkuaz! :KK66:

aynen maria, o yüzden uzun süre ev kadını olamam sanırım, bir süre dinlenip işe dönebilirim! :KK17:

Bakalım müstakbel eşleriniz ne diyecek bu işe kızlar...
Belki adam ben karışı çalıştırmam arkadaş, otursun evinin kadını, çocuklarının anası olsun diyecek ?? :KK9:

Bakalım müstakbel eşleriniz ne diyecek bu işe kızlar...
Belki adam ben karışı çalıştırmam arkadaş, otursun evinin kadını, çocuklarının anası olsun diyecek ?? :KK9:

balım o dediğinden kalmadı bu devirde.
artık yeni moda, kadın çalışsın her bişe yetişsin bende rahat edim yiğim modunda. :KK53::KK53:

Aman Allah hayırlı eş ve hayırlı huzurlu yıva nasip etsinde tek derdimiz işe gelmek olsun. amin :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
dime ama yaaa. o zaman huzurlu olunca işde batmaz insana :KK34::KK16:bence

Sabahları harika hissetmenin bir formülü varsa bende öğrenebilr miyim? Tek şart aşık olmak diye biliyorum :p

Lahesis, çok teşekkür ederim ilgine... tam kararımı vereyim de sorularımla başını ağrıtırım. :) aynı şehirde değiliz ama yardımcı olabileceğini düşünüyorum. :KK34:

canım sorularını cevaplamam için bilg.başında olmam yeterli, sen kararını ver, ben buralardayım...:KK34:

Sabahları harika hissetmemle ilgili bir sır ya da formül yok aslında..
Hayatımın akışı içerisinde kendiliğinden bir OLuş hali :KK16:

Ama, rutin bir sabahımın nasıl geçtiğini , bir-iki sayfa önce yazmıştım sanırım :KK55:

X