- 17 Temmuz 2011
- 17.857
- 3.525
-
- Konu Sahibi AngelHeart
- #1.221
selam kızlar;
30 yaşındayım, az kaldı 31 olucam
henüz bekarım ( 14.02.2013 itibariyle resmen evli olmakla birlikte yaz sonuna kadar fiilen bekar olmaya devam edeceğim)
bende varım yani anlayacağınız....
selam kızlar;
30 yaşındayım, az kaldı 31 olucam
henüz bekarım ( 14.02.2013 itibariyle resmen evli olmakla birlikte yaz sonuna kadar fiilen bekar olmaya devam edeceğim)
bende varım yani anlayacağınız....
merhaba tuğçecan. turkuazın dedıgı gibi vukuatsız uyuyorum bu gece, bak şahitsiniyi geceler
askerlik gibi bir durum var sanırım...
14 şubat da hoş bir tarih olacak senın icin. bizler için ise yalnız bir gün...
günaydın ballar heyyyyyyyyyyyyyyyy
Günaydın tatlımmmmm, Naber ?
ne olsun canım bildiğin gibi, aynı geldik çalışıyoruz. sen nasılsın?
duydun mu sen ben arkadaşıma gidemiyorum.
ya çok istiyordum gitmeyi ama olmadı.
ne zaman olacağıda zaten belli değil.
askerlik gibi bir durum var sanırım...
14 şubat da hoş bir tarih olacak senın icin. bizler için ise yalnız bir gün...
Hoşgeldin canım aramıza...
Günaydın kizlar. Yeni katılanlara da hoşgeldiniz diyorum.
Turkuazcigim çok üzüldüm arkadaşının gelememesine. Isle ilgili bir durumsa izin alınca gelir belki.
yok o izin alsa ben gidecektim. ama alamadı işte. hayır beni heveslendiren her hafta gel gel diyen o. izin alamayan gene o. napim kısmet değilmiş demekki.
biz kitap okumaya var mısınız? isimli konuda birbirimizi gaza getiriyoruz. bol bol kitap okuyoruz. tavsiye ederim.Biran önce baslamaliyiz kitap okumaya tekrar
amin canım! Rabbim senin de gönlüne göre versin. Sen de çok tatlısın belli!daha 30uma çok var ama hepiniz çok tatlısınız allah hepinizin gönlüne göre versin :)
Canım uzme kendini ya. Dediğin gibi kısmet değilmiş. Insallah en kısa zamanda bulusursunuz.
Yine izin alamama durumu olursa bize haber ver saçlarını yolariz o patronun :)
yolun ama erkek pek saçıda yoktur herhalde
neyse bakalım artık o ayarlarsa söyler zaten gel diye. bana hediye göndercekmiş. dedim beni hediye ile kandıramazsın
hep heveslendir hem izin alma bittin sen dedim. korktu herhalde