- 26 Temmuz 2012
- 582
- 6
-
- Konu Sahibi AngelHeart
- #1.281
bende iyi sayırlırım. havadan mı bilmem gergin ve eve gidip yatmak istiyorum ben. :26:
offf maria offfffffffff keşke para derdim olmasaydı. 1 sene evde bedenimi ruhumu dinlendirir gezerdim ne güsel....
sabahları muhteşem olanı da ilk defa duydum hee maşallah
bugün kandil kandilin mübarek olsun canım arkadaşım
gece uykunu da iyi alıyorsun sanırım, bir sırrı varsa bize de anlat
maria'm, canım ilgine sağ ol.Hoşgelmiş !
Canım sen nasılsın bu sabah ?
ballar
bu mübarek günde inş hayırlı bir şekilde kaymaklarımıza kavuşalım inş.
sonra gülümsün ve ben inş bir süre dinlenelim. çıtır evli olmanın tadını evde çıkaralım
ama maria çalışsın yeni evli çıtır iş kadını olsun
maria sen tek mi yaşıyorsun
maria'm, canım ilgine sağ ol.iyiyim Allah'a şükür. Sen de iyiymişsin memnun oldum buna.
maria senin ailen angarada mı acaba?
kuzaen ile anlaşıyorsan süper bence akran biriyle beraber yaşamak
Evet canım ailem de burada. Hafta sonları görüyorum onları.
ağzından bal damlıyor Turkuaz!ballar
bu mübarek günde inş hayırlı bir şekilde kaymaklarımıza kavuşalım inş.
sonra gülümsün ve ben inş bir süre dinlenelim. çıtır evli olmanın tadını evde çıkaralım
ama maria çalışsın yeni evli çıtır iş kadını olsun
maria sen tek mi yaşıyorsun
aynen maria, o yüzden uzun süre ev kadını olamam sanırım, bir süre dinlenip işe dönebilirim!Kuzenimle birlikte yaşıyoruz Turkuaz'ımm. Benden 6 yaş küçük. Kardeşlerimden hiç farkı yok benim için.
Onunla birlikteyiz.
Evet siz dinlenin, ben çalışayımSeviyorum çalışmayı. İnsana özgürlük duygusu vermesi bir yana,
özgüven ve özsaygıda da önemli bir faktör olduğunu düşünüyorum çalışmanın. Kendilik algımı pozitif
yönde etkiliyor çalışmak
ben akademisyenim kızlar, yardımcı olabilirim ....
en iyisini yapıyon
benimde değişikliğe ihtiyacım var kesin.
angara ya gelcem ama tek değil ki, inş daha fazla bunalmam
ağzından bal damlıyor Turkuaz!
aynen maria, o yüzden uzun süre ev kadını olamam sanırım, bir süre dinlenip işe dönebilirim!
Bakalım müstakbel eşleriniz ne diyecek bu işe kızlar...
Belki adam ben karışı çalıştırmam arkadaş, otursun evinin kadını, çocuklarının anası olsun diyecek ??
Her sabah olduğu gibi , harika hissediyorum tatlım !
Lahesis, çok teşekkür ederim ilgine... tam kararımı vereyim de sorularımla başını ağrıtırım. :) aynı şehirde değiliz ama yardımcı olabileceğini düşünüyorum.