- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
-
- Konu Sahibi AngelHeart
- #1.241
Sen Ankara'ya gel bebişim. Runawaybride, Aslı ve ben sana çok iyi bakarız burada
Merhaba canlarımm...
10 da uyandım ama tekrar uyudum.
Rüyamda yunanistandamıyım karayiplerdemi ne yüzüyordum aman pek iyi geldi. :)
Sonra tanımadığım bir çocukla motorsiklet turu yaptık.
eee haliyle uyanamadım.
Ferida, gel tabii aşk olsun!kızlarr bende geleyim mii ?bakıyorum arada sizee...
Ferida, gel tabii aşk olsun!
eee, bahsetsene kendinden.
kaç yaşındasın? neler yaparsın? tamamen bekar mısın yoksa sevgilin var mı?
canım 27 yaşındayım ..çalışmıyorum şu an yüksek lisans yapıyorum ... sevgilim var ama evlilik için erken bakalım kısmet... şu an bekarım yaniii
Oh oh oh! Süpermiş yaaa!
Çok özendim, zira benim de kafamı kurcalıyor yüksek lisans. Ben de yapmak istiyorum. Fakat ingilizcem de az! :-( Nasıl olacak bilmiyorum. :18: Bir de hal-i hazırda çalışıyorum. İkisi bir arada nasıl olur ya da olur mu?
Hatta şurada da sormuştum bu konuya dair merak ettiklerimi!!! http://www.kadinlarkulubu.com/akademik-personel-lisansustu-egitimi-giris-sinavi-ales/122365-alese-girecek-arkada351lar-burda-toplan305p-bilgi-ali351veri351i-yapalim-32.html
Belki sen de yardımcı olabilirsin bana?
İzmirde 14 şubatta kadınalr şiddete karşı toplanıp meydanda dans ediceklermiş. Yalnızlık olmıcak canım.
Yok canım askerlik durumu değil ama tayin için yapıyoruz nikahı, gerçi o kısmı da biraz karışık :)
ben marta kalsın diyordum ama nişanlım 14 şubatta ısrar etti, muhtemelen hediyeden tasarruf amaçlıama ben evlilik yıl dönümü olarak düğün tarihini geçerli sayacağımdan planları tutmayacak
Kızlar selammmm !
Nasılsın canım ?
iyiyim canım sen nasılsın...
Üzerimden tren geçmiş gibi canım yaaa, bugün feci yoruldum
Direk duşa girip yatasım var..
hediyeden tasarruf içindir diye kötüniyetli olma, belki de romantik olsun istiyor çocuksevdiğini bulduysan nikah da olur, düğün de olur. Önemli olan evlenebilecegın birini bulup iyi tanımak...