30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

selam kızlar;
30 yaşındayım, az kaldı 31 olucam
henüz bekarım ( 14.02.2013 itibariyle resmen evli olmakla birlikte yaz sonuna kadar fiilen bekar olmaya devam edeceğim)
bende varım yani anlayacağınız....

askerlik gibi bir durum var sanırım...
14 şubat da hoş bir tarih olacak senın icin. bizler için ise yalnız bir gün...

merhaba tuğçecan. turkuazın dedıgı gibi vukuatsız uyuyorum bu gece, bak şahitsin:KK1: iyi geceler

ne olsun canım bildiğin gibi, aynı geldik çalışıyoruz. sen nasılsın?

duydun mu sen ben arkadaşıma gidemiyorum. :KK43::KK43::KK43:
ya çok istiyordum gitmeyi ama olmadı. :KK50:
ne zaman olacağıda zaten belli değil.

Evet tatlım bu sabah okudum. Arkadaşın izin alamadığı için gidemediğini yazmışsın.
Arkadaşın izin alamadığı için neden gidemeyeceğini anlamadım ama.
Hangi şehirde yaşıyor bilmiyorum , ama gidersin, gündüzleri sen takılırsın akşamları da beraber
vakit geçirirsiniz ?

Günaydın kizlar. Yeni katılanlara da hoşgeldiniz diyorum.
Turkuazcigim çok üzüldüm arkadaşının gelememesine. Isle ilgili bir durumsa izin alınca gelir belki.

askerlik gibi bir durum var sanırım...
14 şubat da hoş bir tarih olacak senın icin. bizler için ise yalnız bir gün...

Yok canım askerlik durumu değil ama tayin için yapıyoruz nikahı, gerçi o kısmı da biraz karışık :)
ben marta kalsın diyordum ama nişanlım 14 şubatta ısrar etti, muhtemelen hediyeden tasarruf amaçlı:KK51: ama ben evlilik yıl dönümü olarak düğün tarihini geçerli sayacağımdan planları tutmayacak:KK1:

Günaydın kizlar. Yeni katılanlara da hoşgeldiniz diyorum.
Turkuazcigim çok üzüldüm arkadaşının gelememesine. Isle ilgili bir durumsa izin alınca gelir belki.

yok o izin alsa ben gidecektim. ama alamadı işte. hayır beni heveslendiren her hafta gel gel diyen o. izin alamayan gene o :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:. napim kısmet değilmiş demekki.

bana da meleklerim akışına bırak dedi bebeğim:)))

Oluruna bırak her neyse geçer
Hayata zulmedip üzülmeye mi değer
Oluruna bırak her neyse geçer
Gün doğsun hele bir üzülmeye mi değer
Üzülmeye mi değer
Oluruna bırak

yok o izin alsa ben gidecektim. ama alamadı işte. hayır beni heveslendiren her hafta gel gel diyen o. izin alamayan gene o :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:. napim kısmet değilmiş demekki.

Canım uzme kendini ya. Dediğin gibi kısmet değilmiş. Insallah en kısa zamanda bulusursunuz.
Yine izin alamama durumu olursa bize haber ver saçlarını yolariz o patronun :)

Canım uzme kendini ya. Dediğin gibi kısmet değilmiş. Insallah en kısa zamanda bulusursunuz.
Yine izin alamama durumu olursa bize haber ver saçlarını yolariz o patronun :)

yolun ama erkek pek saçıda yoktur herhalde :KK1::KK1::KK1::KK1:
neyse bakalım artık o ayarlarsa söyler zaten gel diye. bana hediye göndercekmiş. dedim beni hediye ile kandıramazsın
hep heveslendir hem izin alma bittin sen dedim. korktu herhalde :KK52::KK52::KK53:

yolun ama erkek pek saçıda yoktur herhalde :KK1::KK1::KK1::KK1:
neyse bakalım artık o ayarlarsa söyler zaten gel diye. bana hediye göndercekmiş. dedim beni hediye ile kandıramazsın
hep heveslendir hem izin alma bittin sen dedim. korktu herhalde :KK52::KK52::KK53:

Sen Ankara'ya gel bebişim. Runawaybride, Aslı ve ben sana çok iyi bakarız burada :KK1:

X