30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Oh oh oh! Süpermiş yaaa! :KK16:
Çok özendim, zira benim de kafamı kurcalıyor yüksek lisans. Ben de yapmak istiyorum. Fakat ingilizcem de az! :-( Nasıl olacak bilmiyorum. :18: Bir de hal-i hazırda çalışıyorum. İkisi bir arada nasıl olur ya da olur mu? :KK43:
Hatta şurada da sormuştum bu konuya dair merak ettiklerimi!!!
http://www.kadinlarkulubu.com/akademik-personel-lisansustu-egitimi-giris-sinavi-ales/122365-alese-girecek-arkada351lar-burda-toplan305p-bilgi-ali351veri351i-yapalim-32.html
Belki sen de yardımcı olabilirsin bana?

ben akademisyenim kızlar, yardımcı olabilirim ....

çok haklısın canım, ben çook mutluyum çok şükür, gördüğüm kadarıyla o da çok mutlu... Allah şaşırtmasın inşallah...

bugün nikah şekerlerimizi sipariş verdim kızlar,

http://www.kadinlarkulubu.com/nikah-sekeri/589153-bayanlar-yardiminiza-ihtiyacim-var.html

ama düğün hazırlığı konusunda sıfırım şu an, 20li yaşların başından bu yana yapılanlarla birkaç ev kurulur herhalde diye düşünüyorum,hiç kasmıyorum o yüzden...:KK34:

Konuna baktım canım. Umarım bir ömür çok mutlu olursunuz.
Beğendiğin şekerlerin hepsi de gerçekten birbirinden güzel..
Seçim yaptıktan sonra, hangisine karar verdiğini de paylaş bizimle olur mu ?
Selamlar :KK16:

çok teşekkür ederimmmm:KK16:

Küçük bir ilde yaşıyorum, burada bulamam endişesiyle internetten sipariş verecektim,ama ya umduğum gibi çıkmazsa diye de korktum açıkçası... akşam işten dönerken bir yerde beğendiğim modelin örneğini gördüm... iyiki siparişi vermemişim çünkü fotoğraftan beğendiğim modelin aynısını elime alıp baktığımda çok basit göründüğünü farkettim... şimdi 75 adet bisiklet siparişi verdim...(açtığım başlıktaki bisikletli modellerden biri yada hepsinin karması,kokoş bişey istiyorum) ve çok uygun fiyata dilediğim gibi süsleme konusunda anlaştık, ilk örneği benimle süsleyecekler, ben ne istersem o şekilde hazırlanacak,diğerlerini de ona göre yapacaklar... bitince fotoğrafını çekip paylaşırım sizinle mutlaka...

ne çok yazmışım ya, konuşasım mı gelmiş sanki.... Yalnız yaşıyorum bu arada, ondan oluyor herhalde :KK52:

kızlar hiç keyfim yok. eski tadım tuzum kalmadı. arkadaşlarım bile farkında. hiç aramıyorsun diyorlar. arayıp konuşasım bile gelmiyor. bazen aklımdan eski hayatımı, arkadaşlarımı geride bırakıp gitmek geçiyor. her şey sıfırdan olsun istiyorum.

Canım depresyonamı girdin yoksa?
Hayatında yeni başlangıçlar yapman gerek sanırım.

Küçük bir ilde yaşıyorum, burada bulamam endişesiyle internetten sipariş verecektim,ama ya umduğum gibi çıkmazsa diye de korktum açıkçası... akşam işten dönerken bir yerde beğendiğim modelin örneğini gördüm... iyiki siparişi vermemişim çünkü fotoğraftan beğendiğim modelin aynısını elime alıp baktığımda çok basit göründüğünü farkettim... şimdi 75 adet bisiklet siparişi verdim...(açtığım başlıktaki bisikletli modellerden biri yada hepsinin karması,kokoş bişey istiyorum) ve çok uygun fiyata dilediğim gibi süsleme konusunda anlaştık, ilk örneği benimle süsleyecekler, ben ne istersem o şekilde hazırlanacak,diğerlerini de ona göre yapacaklar... bitince fotoğrafını çekip paylaşırım sizinle mutlaka...

ne çok yazmışım ya, konuşasım mı gelmiş sanki.... Yalnız yaşıyorum bu arada, ondan oluyor herhalde :KK52:

Hoşgeldin canım aramıza...
Hayırlı uğurlu olsun.

Sen konuşmak istedikçe gel takıl bize. Burada muhabbet iyi :KK1:

Her sabah olduğu gibi , harika hissediyorum tatlım ! :KK16:

Zaten bana hep böyle oluyor, sabahları muhteşem oluyorum, akşam 17:40'da seans kapanıyor,
seans sonu dayak yemiş gibi oluyorum :KK9:

Sen nasılsın tatlım ?

bende iyi sayırlırım. havadan mı bilmem gergin ve eve gidip yatmak istiyorum ben. :26::KK5:
offf maria offfffffffff keşke para derdim olmasaydı. 1 sene evde bedenimi ruhumu dinlendirir gezerdim ne güsel.... :KK16::KK16::KK16:

sabahları muhteşem olanı da ilk defa duydum hee maşallah :nazar::nazar:
bugün kandil kandilin mübarek olsun canım arkadaşım :KK54:

bende iyi sayırlırım. havadan mı bilmem gergin ve eve gidip yatmak istiyorum ben. :26::KK5:
offf maria offfffffffff keşke para derdim olmasaydı. 1 sene evde bedenimi ruhumu dinlendirir gezerdim ne güsel.... :KK16::KK16::KK16:

sabahları muhteşem olanı da ilk defa duydum hee maşallah :nazar::nazar:
bugün kandil kandilin mübarek olsun canım arkadaşım :KK54:

olmadı zengin koca bulup evlenince biraz dinlenebilirsin:KK1:

Her sabah olduğu gibi , harika hissediyorum tatlım ! :KK16:

Zaten bana hep böyle oluyor, sabahları muhteşem oluyorum, akşam 17:40'da seans kapanıyor,
seans sonu dayak yemiş gibi oluyorum :KK9:

Sen nasılsın tatlım ?

gece uykunu da iyi alıyorsun sanırım, bir sırrı varsa bize de anlat:KK14:

X