30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Selamlar kizlar Ben bu basligi kacirmisim 26 yasindayim 4 yillik iliskim 4 ay önce bitti hayirlisi diyorum bende kafa dengi hoslanacagim birisi mutlaka cikacaktir ilerde ama suan kafa dinlemeyi ve bozulan psikolojimi toparlamayi tercih ediyorum hazir olunca mutlak yeniden Sever ve sevilirim hatta daha güzel bi ask bile yasayabilirim diye düsünüyprum

Tabiki canım daha güzelini yaşıycaksın.
Birşey bitiyorsa güzel bir başlangıç içindir.
Seni üzen ve yıpratan bir ilişkiden uzak durmalı ve ruhuna iyi gelicek insanlarla olmalısın canım.
Hoşgeldin aramızaa...

Geçmiş olsun. En iyisini yapıyorsun canım. Uzun bir ilişkinin ardından, kafa dinlemek, kendini onarmak mutlaka gerekiyor.
Sen bizim kadar uzun ara verme ama.. Sonra bir bakmışsın yaş 30 olmuş

Hosbulduk kizlar valla hayirlisi cnm bi isler belli olmuyo pek Kader kismet ama yaza kadar hazir olamiycam kesin galiba hissediyorum bunu nedense :))) sonrasinda Allah büyük simdilik salladigim bitirmem gereken bi okul var 10 yillik bi plan yaptim kendime askta arada kaynar insallah :))

Planlarından bahsetsene, belki bize de fikir verir ???

merhaba
nasılısnız ben aranıza yenı katıldım:)

Kzu. Hos geldin tabiki katil aramiza

Meleklere sordurttuğuna göreeeee... Söyle bakayım kimmiş bu arkadaş ??

cnm yaklasik 7-8 senedir tanidigim arkadasim. Bosandigimdan beri cagiriyorsu hep kafa dinle gel gezeriz diye.
Bende acikcasi bunaldim is is is ev ev ev yogunluk var bide isde ve evde. Vs.
Bu nedenle gidim dedim ama bu sferde onun izin alabilcegi belli degil. Benimde izin olayim ger zaman isim geregi musait olmuyor.
Bakalim nasipse izin alabilirse gidecegim. Yol uzak acikcasi o yizden sadece haftasonu degmez.
Ozel biri degil yani. Olsa sevgili aday adayimin yanina gidiyom derim. Onun icin haftasonuna deger derim

Sevgilisinden ayrilmis aramiza yeni katilan arkadasim. Hosgeldin. Kafani dinle kendini eskiden arindir. Ruhunu dinlendir gecmisi sifalandir yeni iliskin emin ol superr olacaktir ( melegimisss senden biraz kopye cektim cokmu belli )

ooo işi kapmışsın canımm. Gayet iyi gidiyorsun.

Olsa sevgili aday adayimin yanina gidiyom derim. Onun icin haftasonuna deger derim .....
O günler de gelecek tatlım. Böyle heyecanla , ne oldu ne bitti, buluşmanız nasıl geçti konuşacağımız günler var daha önümüzde..

Melegimisss kimin ogrencisiyim. Hergun kart isteye isteye ciragin oldum bu arada sikilmadan herkese sabirla bakiyorsun seni ve sabrini takdir ediyorum gercekten

Mariammm cnm ins o gunlerde gelecek. Ama olursa burdan yazmasamda ozelden size bilgi gecer detayli anlatirim.
Nazar deger diye burdan yazmayabilirim. Buldumda nazarim eksik deme
Ama saka bir yana yurekten inaniyorum hayirli biriningelecegine. Rabbim dualarimi kabul edecek inaniyorum.
İns hepimiz hayirlisi ile yasayalim. Aska sevgi evlilik bebis

yürü yavrumm kim tutar senii...
İnanmaya devam et.
İçindeki inanç yolunu açıcak.

Planlarından bahsetsene, belki bize de fikir verir ???

canm aslinda bu 4 yilda erteledigim seyleri uzun uzadiya planladim yazdim bir bir ilk isim yaza kadar bu ayrilik psikolojisini atlatmak sonra hemen ehliyet kursuna yazilip ehliyetimi almak 30a kadar uni yi bitirmek sonra 3 yil calisip sonunda kendi muhasebe biro mu acmak kismetse bir diyetisyenlik cok ilgimi sariyo aradan onu da cikartayim diyorum bunlarin hepsini yapmak kesinlikle 10 yilimi alacak

Tuğçeciğim sabrını ve o güzel, termetmiz kalbini ben de çok takdir ediyorum meleğim

Turkuaz'ım haklısın, bence de özelden yaz sen bize.. Üstelik ben de inanmaya başladım, çok yakında hepimiz kısa aralıklarla çoook mutlu olacağımız
şeyler yaşayacağız Geçmişte yaşadığımız onca sıkıntıyı unutturacak, çok güzel şeyler !

Umarım her şey dilediğin gibi olur canım..Planların çok güzel,10 yılını kendine ayırıp, kendin için yaşayacaksın diye anladım ben..Muhteşem !

Ayyy sağol canım benim... tURKUAZADA sANAda teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için.
O sizin kalbinizin iyiliği.
İnsanlar kendileri gibi insanları hayatlarına çekerler.
Hepimiz mutlu olucaz inşallah canlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…