30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Kuzucuklarim iyi gec hepinize.
Hepinize dua ettim. İsmi herkesin aklima gelmeyebikiyor diye cumlesine derim hep kalbimden heoinizi gecirip.
Maria sen bu satirlara yazdigin anda bende yatmadan evvelki dualarimi okuyup sizede dua ettim. Kalplerimize bak sen :)))
Tugcem sen bir meleksin bize yardim icin gonderildin :KK16: (bugun cok kopyacigim dime heryerden bisi calisyom:KK34:)
Rabbim hepinizi hayirli insan ile tez zamanda karsilastirsin. Hayirli sekilde Evlenin dogurum coluk coguga karisin ins. Sizi arayipda cocuklarinizin arasinda oyun oynerken bulayim ins :KK56: darisida benim basima ins :KK19:
Optum citirlarim 15 lik kizlara tas cikartirsiniz evelallah :KK34:

Kuzucuklarim iyi gec hepinize.
Hepinize dua ettim. İsmi herkesin aklima gelmeyebikiyor diye cumlesine derim hep kalbimden heoinizi gecirip.
Maria sen bu satirlara yazdigin anda bende yatmadan evvelki dualarimi okuyup sizede dua ettim. Kalplerimize bak sen :)))
Tugcem sen bir meleksin bize yardim icin gonderildin :KK16: (bugun cok kopyacigim dime heryerden bisi calisyom:KK34:)
Rabbim hepinizi hayirli insan ile tez zamanda karsilastirsin. Hayirli sekilde Evlenin dogurum coluk coguga karisin ins. Sizi arayipda cocuklarinizin arasinda oyun oynerken bulayim ins :KK56: darisida benim basima ins :KK19:
Optum citirlarim 15 lik kizlara tas cikartirsiniz evelallah :KK34:

Aminnn canımm...
Duaların çok güzelll... :KK16:
Allah kabul etsinnn...
Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Bana söylemiş olduğun güzel melek şarkısı içinde sağol bebeğim :)
Öptümm...:KK54:

Aminnn canımm...
Duaların çok güzelll... :KK16:
Allah kabul etsinnn...
Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Bana söylemiş olduğun güzel melek şarkısı içinde sağol bebeğim :)
Öptümm...:KK54:

Topigin adini degistiriyorum:) 30 yas ustu kocis icin dua edilenler topigi:) :) :) :)

Ya ama haksizlik etmeyin anladigim kadariyla en 30 ustu olaniniz benim ve sevgilim ortalardayok :) yani dua ediyosunuz madem benden baslayin ric ederim:):):)

günaydın kızlarrrrr,
yarın tatile çıkıyorum tabi bugün izin alabilrisem bu arada bi iyi haber daha cumartesi diyetisyen kontrolüm sonucu an itibariyle 65.8 im:)

yarın tekrar kontrolüm var...gerçi bu sefer veremedim sanırsam bugün daha çok dikkat edicem bu nedenle:) öperim ki sizi..

günaydın kızlarrrrr,
yarın tatile çıkıyorum tabi bugün izin alabilrisem bu arada bi iyi haber daha cumartesi diyetisyen kontrolüm sonucu an itibariyle 65.8 im:)

yarın tekrar kontrolüm var...gerçi bu sefer veremedim sanırsam bugün daha çok dikkat edicem bu nedenle:) öperim ki sizi..

yyaaaa anlatsana nereye gidiyorsun kimle gidiyorsun :KK1::KK1:
bravo sana bence istediğin kiloya çabucak geleceksin :KK9:

yyaaaa anlatsana nereye gidiyorsun kimle gidiyorsun :KK1::KK1:
bravo sana bence istediğin kiloya çabucak geleceksin :KK9:

canım termal bi tesise gidiyoruz ailemle..orda hamam sauna fitness 4 gün kalıcam daha bi veririm gibi sanki:) valla son verdiği 1 kilo acaip mutlu etti beni..buraya sizede yazmıştım ya takılmıştım resmen veremiyordum..mutlu oldum 65 li rakamlarımı görünce...eski kilom 62.5 a 3.3 kilo kaldı, inşallah veririm turkuazcım..tatilde ii gelicek inşallah..bugün de kendime özendim güzel giydim ojelerim bordo ama bi kurumadı tam kötü oldu gibin:)
kızlar ayrıca haftasonu alışverişe çıktım,pentide indirimden dolu çorap aldım, zaten kaçmıştı çoğu..birde atalardan ki ordan şimdiye kadar bişey alamıştım hiç bir çanta aldım, park bravodanda siyah bir yelek:)

X