30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Oki doki :KK34:
Bu arada sen baska neler yaptin maria bu hafta sonu?
Bide sen ne is yapiyorsun?
Reikiden mi bilmem ama pozitif bir enerjin var
Tugce bence sende reiki dene balim. Sende isik var melek ve reiki sonra tutmasinlar seni :KK19:

Canım kahvaltıya gelen arkadaşım İstanbul'da psiko-kinesiyoloji(pi-ki) eğitimi almıştı bir kaç sene önce..
Bugün kahvaltıdan sonra benim üzerimde çalıştık biraz.. Güzel bir gün geçirdim diyebilirim :)))

Aslında, yaptığım işin reiki ile falan hiç alakası yok , ben bir banka aracı kurumunda borsacıyım canım :KK53:

Lakin çalıştığım şubede hepimiz bir kişisel gelişim metodu ile ilgileniyoruz. Şube müdürüm nefes koçu, bir arkadaşım farklı bir enerji
kullanıyor , ben reiki.. Zaten toplam 4 kişiyiz. En sonuncusu da böyle şeylere çok karşı :KK9:

Supermis ya her telden caliyorsunuz:))) masallah ekipte pek kalabalikmis yahu :)))
Superdir ama sanki sizin is ortami yaaaa :)))
Demek digeride karsi bu tarz seylere sizi bogmak istiyordur kesin siz bunlari konustukca :KK9:

Hocamın adını yazmıştım özelden tatlım. Sen bir araştır bak , reiki ile ilgili sormak istediklerini bana da sorabilirsin demiştim.

Melek enerjisi ile ilgili bir şey bilmiyorum, o konuda uzmanımız sensin demiştim :)))
Melek kartını buradan yaz istersen.. Bugün bir bilinçaltı çalışması yaptık kahvaltıya gelen arkadaşımla ;
melekler bu konuda ne diyecekler, merak ediyorum :KK53:

Canım kartın içindeki çocuğa sarıl diyor.
Onun şefkate, ilgiye ve güzellikelre ihtiyacı var.
Ona sevgini akıt canım.
Diğer kartın ise Başardın diyor sana.
Artık zirvedesin ve herşey geride kaldı.
Hak ettiğin pırıl pırıl zirvenin tadını çıkar diyor meleklerin canım. :KK16:

Supermis ya her telden caliyorsunuz:))) masallah ekipte pek kalabalikmis yahu :)))
Demek digeride karsi bu tarz seylere sizi bogmak istiyordur kesin siz bunlari konustukca :KK9:

evet ben de o tek kişinin yerınde olmak ıstemezdım:))

Ortamımız çok güzel evet. Erkek yok bizim şubede, hepimiz kadınız :KK9: Ve, herkes gayet pozitif, kriz anlarında bile
" vardır bir hayır, önce bir sakin olalım bakalım..." şeklinde olaylara yaklaşılıyor.. ( Maşaallah diyeyim ben yine de )

Sonuncu arkadaş da ; "uçmuş bunlar yaaa !" modunda, gülüyor bize :KK9:

Canım kartın içindeki çocuğa sarıl diyor.
Onun şefkate, ilgiye ve güzellikelre ihtiyacı var.
Ona sevgini akıt canım.
Diğer kartın ise Başardın diyor sana.
Artık zirvedesin ve herşey geride kaldı.
Hak ettiğin pırıl pırıl zirvenin tadını çıkar diyor meleklerin canım. :KK16:

Ay canım şimdi gördüm yazmışsınnn ! Ben de işin var diye düşünmüştüm :))

Hmmm.. senin şu melek kartları cidden biliyorlar bu işi..
Bugün, bolluk ve bereket bilinci üzerine çalıştık.. Bir de ilişkiler..
İlişkiler konusunda , "sevmek ve sevilmek riskini alıyorum","derin ve güzel bir ilişkiye şimdi hazırım"
"insanların beni sevmesine izin veriyorum" olumlamalarında çok zorlandı kaslarım..

Bolluk bilinci çalışmasında ise , en çok "başarı" ile ilgili olumlamalarda zorlandım :KK9:

Ay canım şimdi gördüm yazmışsınnn ! Ben de işin var diye düşünmüştüm :))

Hmmm.. senin şu melek kartları cidden biliyorlar bu işi..
Bugün, bolluk ve bereket bilinci üzerine çalıştık.. Bir de ilişkiler..
İlişkiler konusunda , "sevmek ve sevilmek riskini alıyorum","derin ve güzel bir ilişkiye şimdi hazırım"
"insanların beni sevmesine izin veriyorum" olumlamalarında çok zorlandı kaslarım..

Bolluk bilinci çalışmasında ise , en çok "başarı" ile ilgili olumlamalarda zorlandım :KK9:

Evet canım melekler yanımızda hep biliyorlar :)
:KK16:

MAria dogru yoldasin devam et. Sen sevebilir ve sevilebilrisin. Seni sevmeyen ölsün :KK33:
Evlencez hepimiz topigin adini degistirecez. Kurala uymayani yakarim :KK37:

Tugce kis ben bir arkadasima gitmek istiyom. Acep bu meleklere sorsak gidebilcem mi gidemicem mi?
Ya sikildim yaaa tatil istiyom:KK24:

Son düzenleme:
MAria dogru yoldasin devam et. Sen sevebilir ve sevilebilrisin. Seni sevmeyen ölsün :KK33:

Tugce kis ben bir arkadasima gitmek istiyom. Acep bu meleklere sorsak gidebilcem mi gidemicem mi?

Canım kartın inan diyor.
Herhalde güzel geçiceğine inanmalısın. :)
İçindeki inanç yolunu açıcakmış.
Ve de diğer kartın coşkuyla atla diyorr :):)
Coşkuyla atla gerisi gelicek. :KK34:

Canım kartın inan diyor.
Herhalde güzel geçiceğine inanmalısın. :)
İçindeki inanç yolunu açıcakmış.
Ve de diğer kartın coşkuyla atla diyorr :):)
Coşkuyla atla gerisi gelicek. :KK34:

Tahminimce guzel gecer de.
Gidebilsem atlayacam hatta ucucagim:KK55:
Senin adini melek koyduk tugce. Sen bir meleksin bunlar sana al al hadi cekinme :KK71:
Tsk ettik melegim

Meleklere sordurttuğuna göreeeee... Söyle bakayım kimmiş bu arkadaş ?? :KK16:

X